Kakku ja muutama omena harmaiden lautojen päälle.

Tervetuloa Naantalin ruokakummien blogiin

Naantalin ruokakummit ovat aurinkokaupungin ruokalähettiläitä, jotka rakkaudesta ruokaan ja kauniiseen kotikaupunkiinsa ovat tarttuneet toimeen ja vinkkaavat niin ruokapaikkoja kuin reseptejäkin Naantalin ystävien iloksi. Tästä blogista löydät siis paljon ihanaa ruokaa liittyvää sisältöä.

Ota myös haltuun The Delicious side of Naantali -sometilit Facebookissa ja Instagramissa. Siellä kuulet Naantalin ruokakummien päivityksiä viikoittain!

Mitäs tänään herkuteltaisiin?

Naantalin ruokakummit ovat iloinen joukko hyvästä ruoasta nauttijoita, ruokapaikkojen testaajia ja lähituotteiden suosijoita. Tutustu ruokakummeihin tarkemmin heidän esittelysivullaan!

Tervetuloa herkuttelevaan Naantaliin!

Ruokakummit vinkkaavat

Naantalin ruokakummit – S’il vous plaît!

Naantalin ruokakummeiksi on vihkiytynyt 10 paikallista ruokaintoilijaa. He ovat ahkeria kokkaajia, leipureita ja ravintolapalveluiden käyttäjiä.

Paikallista ruokatietoutta löytyy siis paljon – tervetuloa makumatkalle Naantaliin!

Toiveita?

Otamme mielellämme vastaan toiveita ruokakummien julkaisujen aiheeksi. Julkaisuaihe voi olla jokin Naantaliin ja ruokaan liittyvä idea kuten lähituote, resepti, ravintola tai kahvila. Lähetä ideasi tai kysymyksesi osoitteeseen info@visitnaantali.com.