Näe ja koe Naantali

Näe ja koe lumoava Naantali ja vietä tarinanarvoisia lomapäiviä Suomen lomapääkaupungissa. Haaveile, suunnittele ja toteuta sinun näköisesi loma Naantalissa!

Elinvoimaa sieltä, missä tapahtuu! Naantali on meren, saariston, musiikin ja tapahtumien aurinkokaupunki, jonka sydämenä sykkii vanhan kaupungin tunnelmallinen vierassatama. Naantalissa on aina aikaa tanssille, taiteelle ja hauskanpidolle. Kerää muistoja, jotka jäävät elämään mieleesi.

Iltakuva saaristoon puiden latvojen välistä.

SAARISTO JA LUONTO

Naantalissa saaristo on lähellä ja helposti saavutettavissa. Pääset sinne Naantalin vanhasta kaupungista hetkessä. Naantali on osa Saariston Rengastietä, joka on suosittu matkailijoiden keskuudessa. Pieni Rengastie vie Rymättylästä Nauvoon ja on myös suosittu pyöräilyreitti. Lumoudu sinäkin saaristosta!

Aktiviteetteja saaristossa.

AKTIVITEETIT

Meidän avullamme löydät tekemistä lomallesi tai vapaa-aikaan. Täältä löydät parhaat tarinan arvoiset kokemukset ja elämykset Naantalissa.

NÄE JA KOE NÄHTÄVYYDET

Viehättävä vanha kaupunki, presidentin kesäasunnon Kultarannan ihana puutarha, luostarihistorian vaiheet, kirkot… Naantalin, Suomen lomapääkaupungin nähtävyydet ovat vailla vertaa.

OPASTETUT 
KIERROKSET

Naantalissa vierailee vuosittain lukuisia ryhmämatkalaisia ja aurinkokaupunki tarjoaakin paljon tekemistä ryhmille. Historiallisesti rikas pikkukaupunki mahtavan Turun läheisyydessä on pullollaan uniikkeja käyntikohteita, elämyksellisiä opastuksia ja aitoja paikallisia makuja.

Naantalin herkkää kauneutta

Kaupunkilomalla Naantalissa on rakastuttu, iloittu perheen kanssa, lumouduttu saaristossa, rentouduttu idyllisten palveluiden äärellä ja nautittu yhteisestä ajasta. Millainen olisi sinun tarinasi? Inspiroidu Naantalin tarinasta ja lue, mistä sinun tarinasi voisi alkaa.

Aloita Naantaliin tutustuminen vanhan kaupungin idyllisiltä kaduilta ja kujilta. Vanhan kaupungin taloilla on kaikilla oma nimensä ja oma tarinansa – ne ovat kaikki tutustumisen arvoisia. Kaupunkia ympäröivät toinen toistaan kauniimmat kahvilat, ravintolat ja putiikit, joissa voit nauttia kulttuurintäyteisestä ilmapiiristä ja todistaa Naantalin herkkää kauneutta.

Viehättävä tunnelma vie sinut mennessään Rakkaudenpolulle ja nauttimaan saaristomaiseman kesäisestä tuulahduksesta. Naantali on ympäri vuoden mystisen kaunis ja auringon valaisemana erityisen upea. Rakenna tarinaasi myös siellä missä tapahtuu, sillä tapahtumien aurinkokaupungissa koet yhdessä saariston, meren, kulttuurin ja musiikin. Tekemistä Naantalissa riittää aamusta iltaan.

Illan sininen hetki Naantalissa kutsuu yökyläilemään kodikkaasti Bed & Breakfast -majoitusvaihtoehdoissa tai luonnollisen tyylikkäissä hotelleissa. Anna mieleenpainuville tarinoille aikaa kehittyä.