Ihmisiä kävelemässä Naantalin Vanhassakaupungissa kukkien kukkiessa kauniisti.

Näe ja koe Naantali

Näe ja koe lumoava Naantali ja vietä tarinanarvoisia lomapäiviä Suomen lomapääkaupungissa. Haaveile, suunnittele ja toteuta sinun näköisesi loma Naantalissa!

Elinvoimaa sieltä, missä tapahtuu! Naantali on meren, saariston, musiikin ja tapahtumien aurinkokaupunki, jonka sydämenä sykkii Vanhankaupungin tunnelmallinen vierassatama. Naantalissa on aina aikaa tanssille, taiteelle ja hauskanpidolle. Kerää muistoja, jotka jäävät elämään mieleesi.

Henkilöauto lossin kyydissä merellä.

SAARISTO JA LUONTO

Naantalissa saaristo on lähellä ja helposti saavutettavissa. Pääset sinne Naantalin Vanhastakaupungista hetkessä. Naantali on osa Saariston Rengastietä, joka on suosittu matkailijoiden keskuudessa. Pieni Rengastie vie Rymättylästä Nauvoon ja on myös suosittu pyöräilyreitti. Lumoudu sinäkin saaristosta!

Nainen kesäillassa merellä sup-laudan päällä roiskuttamassa vettä.

AKTIVITEETIT

Meidän avullamme löydät tekemistä lomallesi tai vapaa-aikaan. Täältä löydät parhaat tarinan arvoiset kokemukset ja elämykset Naantalissa.

Vanhankaupungin vanha puutalo ja kukkivat puut.

NÄE JA KOE NÄHTÄVYYDET

Viehättävä Vanhakaupunki, luostarihistorian vaiheet, kirkot… Naantalin, Suomen lomapääkaupungin nähtävyydet ovat vailla vertaa.

Mustaan kaapuun pukeutunut nainen seisoo Louhisaaren kartanolinnan sisäänkäynnin edessä.

OPASTETUT 
KIERROKSET

Naantalissa vierailee vuosittain lukuisia ryhmämatkalaisia ja aurinkokaupunki tarjoaakin paljon tekemistä ryhmille. Historiallisesti rikas pikkukaupunki mahtavan Turun läheisyydessä on pullollaan uniikkeja käyntikohteita, elämyksellisiä opastuksia ja aitoja paikallisia makuja.

Naantalin herkkää kauneutta

Kaupunkilomalla Naantalissa on rakastuttu, iloittu perheen kanssa, lumouduttu saaristossa, rentouduttu idyllisten palveluiden äärellä ja nautittu yhteisestä ajasta. Millainen olisi sinun tarinasi? Inspiroidu Naantalin tarinasta ja lue, mistä sinun tarinasi voisi alkaa.

Aloita Naantaliin tutustuminen Vanhankaupungin idyllisiltä kaduilta ja kujilta. Vanhankaupungin taloilla on kaikilla oma nimensä ja oma tarinansa – ne ovat kaikki tutustumisen arvoisia. Kaupunkia ympäröivät toinen toistaan kauniimmat kahvilat, ravintolat ja putiikit, joissa voit nauttia kulttuurintäyteisestä ilmapiiristä ja todistaa Naantalin herkkää kauneutta.

Viehättävä tunnelma vie sinut mennessään Rakkaudenpolulle ja nauttimaan saaristomaiseman kesäisestä tuulahduksesta. Naantali on ympäri vuoden mystisen kaunis ja auringon valaisemana erityisen upea. Rakenna tarinaasi myös siellä missä tapahtuu, sillä tapahtumien aurinkokaupungissa koet yhdessä saariston, meren, kulttuurin ja musiikin. Tekemistä Naantalissa riittää aamusta iltaan.

Illan sininen hetki Naantalissa kutsuu yökyläilemään kodikkaasti Bed & Breakfast -majoitusvaihtoehdoissa tai luonnollisen tyylikkäissä hotelleissa. Anna mieleenpainuville tarinoille aikaa kehittyä. 

Naantalin palvelut

Saapuminen Naantaliin

Naantali sijaitsee vain 16 km päässä Turusta, josta liikennöi busseja säännöllisesti Naantaliin. Turkuun pääsee kätevästi julkisen liikenteen avulla, joko bussilla tai junalla. Juna-asemalta ei ole suoraa linja-autoyhteyttä Naantaliin. Naantaliin kulkevat linjat menevät Turun linja-autoaseman vierestä.