Kauniisti ja tyylikkäästi vaaleilla pastellisävyillä sisustettu huone, jossa maalaus sängyn päällä, kauniisti pedattu sänky sekä viherkasveja ikkunalaudalla.

Naantalin majoituspaikat

Naantaliin on päästävä – ainakin kerran kesässä. Naantalin puutaloidylli ja merellinen sijainti saariston rauhassa viehättää ja täällä vietetäänkin tarinanarvoisia lomapäiviä. Tutustu Naantalin majoituspaikkoihin tällä sivulla!

Naantalin hotellit, huoneistot, mökit, tilat ja leirintäalueet

Naantalissa on paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Naantalin hotellit ja pienhotellit sopivat matkailijalle, jotka arvostavat majoituskohteen tarjoamia palveluita, valmista aamiaista ja ansaittua luksusta lomaansa. Tutustu myös Naantalin viehättäviin vanhoissa rakennuksissa sijaitseviin huoneistoihin keskellä Vanhankaupungin idylliä. Majoituskohteita löytyy myös Vanhankaupungin ulkopuolelta kätevästi palveluiden läheltä.

Tutustu myös Naantalin Campingiin, jonka sijainti meren rannalla ja lähellä Naantalin Vanhaakaupunkia sekä keskustan palveluita takaa viihtyisän loman!

Jo lyhyen ajomatkan päässä Naantalin Vanhastakaupungista lomailet saariston rauhassa tai vehreällä maaseudulla. Viihtyisät mökit ja tilat soveltuvat sekä vapaa-ajan matkustajille että kokousryhmille.

Voit varata osan majoituskohteista Visit Naantalin online-varausjärjestelmästä sekä myös puhelimitse ja sähköpostilla Visit Naantalin toimistolta. Yli 7 vuorokauden pituiset majoitukset varataan ainoastaan myyntipalvelumme kautta. Muut kohteet varataan suoraan yrittäjiltä.

Naantalin majoituspaikat tarjoavat makoisia unia

Naantaliin on päästävä – ainakin kerran kesässä. Naantalin puutaloidylli ja merellinen sijainti saariston rauhassa viehättää ja täällä vietetäänkin tarinanarvoisia lomapäiviä. Kun etsit yöpymiskohteita, tutustu Naantalin majoituspaikkoihin sekä ihastuttavien pihatalojen ja huoneistojen tarjontaan, jotka tarjoavat ainutlaatuista majoitusta omatoimimatkailijalle Naantalissa.

Naantalissa jokaiselle löytyy jotain, oli ajatuksissa sitten hauska perheloma, shoppailun täyteinen kaupunkiloma tai viikonloppumatka aurinkokaupungin tunnelmaan. Lomaan lasten kanssa kuuluvat leppoisat aamupalahetket Vanhankaupungin rannassa ja Muumimaailman ihmeisiin tutustuminen.

Kaupunkilomalla Naantalin uniikit shoppailumahdollisuudet ja kulinaristiset elämykset huipentavat yöpymisen Vanhassakaupungissa. Viipyilevä viikonloppuloma puolestaan maadoittaa puutalokaupungin rauhassa auringonlaskuja ihastellessa ja meren tuoksusta nauttien.

Tunnelmallisesti valaistu Naantalin kylpylän allasosasto pimeänä iltana.

Tunnettu kylpyläkaupunki

Naantalin Kylpylä Suomen parhaaksi hotelliksi World’s Travel Awardseissa vuosina 2019 ja 2020.

Valitse Naantalin hotelleista juuri itsellesi sopiva

Naantali on myös tunnettu Naantalin Kylpylähotellista sekä Kultaranta Resortin golfkenttien ympäröimästä Luhtihotellista. Naantalin Kylpylä on kuusinkertainen arvostetun Vuoden kokoushotelli -palkinnon voittaja ja on valittu myös Suomen parhaaksi hotelliksi World’s Travel Awardseissa vuosina 2019 ja 2020. Ylellinen Naantalin Kylpylä ja Luonnonmaalla sijaitseva skandinaavista tyyliä edustava Kultaranta Resort tarjoavat majoitusta vaativampaankin makuun.

Hotellihuoneet varataan suoraan hotellien verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

Höyhen leijailee ilmassa.

Höyhenenpehmeitä unia Naantalin majoituspaikoissa

Ihania huoneistomajoituskohteita Naantalin Vanhassakaupungissa sekä mökki- ja tilamajoitusta saaristossa.

Huoneistoja keskellä Naantalin Vanhankaupungin idylliä

Naantalissa on viehättäviä vanhoissa rakennuksissa sijaitsevia huoneistoja keskellä Vanhankaupungin idylliä. Kohteita löytyy myös Vanhankaupungin ulkopuolelta, kuitenkin palveluiden läheltä. Huoneistot ovat omatoimikohteita, joissa on vaivatonta valmistaa muun muassa aamiainen ja osassa huoneistokohteita on myös oma sauna. Kesällä voit nauttia aamiaisen halutessasi myös rannan ravintoloissa.

Varaukset ja lisätiedot

Voit varata osan majoituskohteista Visit Naantalin online-varausjärjestelmästä sekä myös puhelimitse ja sähköpostilla Visit Naantalin toimistolta. Yli 7 vuorokauden pituiset majoitukset varataan myyntipalvelumme kautta. Muut kohteet varataan suoraan yrittäjiltä.