Ihmisiä tutustumassa Naantalin Vanhankaupungin rantaan.

Naantalin palvelut

Naantalin palvelut kuten ruokakaupat, yleisö-wc:t ja pankkiautomaatit on listattu tälle sivulle.

Ruokakaupat Naantalissa

Naantalin keskustan tuntumassa on useita ruokakauppoja.

Yleisö-wc:t

Ympärivuotinen yleisö-wc löytyy Naantalin kaupungintalon kupeesta. Rannan yleisö-wc sijaitsee lähellä Kaivokadun parkkialuetta.

Pankkiautomaatit Naantalissa

Pankkiautomaatit sijaitsevat keskustassa torilla, K-Supermarket IsoKipparin (Alppilankatu 2) yhteydessä sekä S-marketin (Tuulensuunkatu 12) yhteydessä. Vanhankaupungin ja rannan alueella ei ole pankkiautomaatteja.

Lähin Forex sijaitsee Turussa (Eerikinkatu 13).

Apteekit Naantalissa

Lippupiste ja Ticketmaster

Lippuja valtakunnallisiin tapahtumiin voi ostaa Visit Naantalin toimistolta, joka on valtakunnallisten Lippupiste- ja Ticketmaster-lipunmyyntijärjestelmien jälleenmyyntipiste. 

Visit Naantali palvelee vuoden ympäri maanantaista perjantaihin klo 9-16.30. Kesäkaudella on pidennetyt aukioloajat. Ei yksittäisten lippujen varausmahdollisuutta, vain suoramyyntiä.

Visit Naantalin toimistolla maksuvälineinä käyvät maksukortit (ei American Express eikä Diners Club) ja käteinen. Erikoismaksuvälineistä Lippupisteen ja Ticketmasterin lippuihin käyvät Smartumin arvosetelit, SmartumPay -sovellus ja ePassi. Kulttuurietujen käytöstä veloitamme 4 euron kulun per ostokerta.

Huomioithan, että arvosetelit ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa ainoastaan oman lippunsa. Tarkista muiden erikoismaksuvälineiden kelpoisuus suoraan Visit Naantalista joko soittamalla tai sähköpostitse.

Huom! Maksuvälineenä eivät käy Edenred, Eazybreak eivätkä Tyky-maksuvälineet. Emme vastaanota Ticketmasterin lahjakortteja.

Naantalin matkailuneuvonnan punainen vanha puurakennus aurinkoisena kesäpäivänä.

Visit Naantali

Avoinna vuoden ympäri! Lue lisää Visit Naantalista