Naantalin palvelut

Naantalin palvelut kuten ruokakaupat, yleisö-wc:t ja pankkiautomaatit on listattu tälle sivulle.

Ruokakaupat Naantalissa

Naantalin keskustan tuntumassa on useita ruokakauppoja.

Yleisö-wc:t

Ympärivuotinen yleisö-wc löytyy Naantalin kaupungintalon kupeesta. Rannan yleisö-wc sijaitsee lähellä Kaivokadun parkkialuetta.

Pankkiautomaatit Naantalissa

Pankkiautomaatit sijaitsevat keskustassa torilla, K-Supermarket Ellenin (Alppilankatu 2) yhteydessä sekä S-marketin (Tuulensuunkatu 12) yhteydessä. Vanhan kaupungin ja rannan alueella ei ole pankkiautomaatteja.

Lähin Forex sijaitsee Turussa (Eerikinkatu 13).

Naantalin ja Rymättylän apteekit

Aurinkoista apteekkipalvelua Naantalin ydinkeskustassa vuoden jokaisena päivänä! Tutustu myös Rymättylän sivuapteekkiin.

Lippupiste ja Ticketmaster

Lippuja valtakunnallisiin tapahtumiin voi ostaa Visit Naantalin toimistolta, joka on valtakunnallisten Lippupiste- ja Ticketmaster-lipunmyyntijärjestelmien jälleenmyyntipiste. 

Visit Naantali palvelee vuoden ympäri maanantaista perjantaihin klo 9-16.30. Kesäkaudella on pidennetyt aukioloajat. Ei yksittäisten lippujen varausmahdollisuutta, vain suoramyyntiä.

Visit Naantalin toimistolla maksuvälineinä käyvät maksukortit (ei American Express eikä Diners Club) ja käteinen. Erikoismaksuvälineistä Lippupisteen ja Ticketmasterin lippuihin käyvät Smartumin arvosetelit, SmartumPay -sovellus ja ePassi.

Huomioithan, että arvosetelit ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa ainoastaan oman lippunsa. Tarkista muiden erikoismaksuvälineiden kelpoisuus suoraan Visit Naantalista joko soittamalla tai sähköpostitse.

Huom! Maksuvälineenä eivät käy Edenred, Eazybreak eivätkä Tyky-maksuvälineet.

Punainen puurakennus, jonka nurkassa on vihreä info-kyltti. Portaat ylös ovelle, valkoiset ikkunankarmit. Sininen taivas.

Visit Naantali

Avoinna vuoden ympäri! Lue lisää Visit Naantalista

Sininen pylväs, jossa viittoja eri suuntiin, huipulla lukee Naantali. Taustalla sininen taivas, jolla muutama pilvi.

Saapuminen ja pysäköinti Naantalissa

Miten Naantaliin pääsee? Tutustu Saapuminen ja pysäköinti Naantalissa-infosivuun.