Ryhmien varaus- ja peruutusehdot

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat Visit Naantalin myyntipalvelun ryhmäretkiä ja ohjelmia, joiden kesto on alle 24 tuntia eivätkä sisällä majoitusta.

Nämä ehdot ovat toistaiseksi voimassa olevia, oikeudet muutoksiin pidätetään.

HUOM! Juhla- ja kokoustilojen, risteilyjen ja lippuvarausten muutos- ja peruutusehdot sovitaan aina erikseen.

RYHMÄRETKIEN JA OHJELMIEN VARAAMINEN VISIT NAANTALISTA

Visit Naantalin kautta voi varata ryhmäretkiä, kuljetuksia ja ohjelmia Naantalissa sekä lähiseudulla. Valmiiden pakettikierrosten lisäksi räätälöimme ryhmäkohtaisesti retkipakettitarjouksia. Retkipakettien hinnat ovat aikuisten henkilöhintoja arkisin. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä on voimassa korotetut hinnat.

Pakettihinnat sisältävät paketissa listatut palvelut. Hinnat eivät sisällä bussi- tai muita kuljetuksia (risteilypaketteja lukuun ottamatta). Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja.

Palvelumaksumme on 15 € / lasku.

VARAUSVAHVISTUS

Tilauksesta lähetetään asiakkaalle kirjallinen varausvahvistus. Varaajalla on velvollisuus tarkistaa varausvahvistus, jotta varatut palvelut vastaavat sovittua. Mikäli varausvahvistuksessa ilmenee jotakin huomautettavaa tai korjattavaa, otattehan yhteyttä Visit Naantaliin.

MUUTOKSET

Varausvahvistus on sitova ja ennalta sovittuna päivänä tulee vahvistaa ryhmän henkilömäärä ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.

HUOM! Mikäli jo sovittua ryhmäretken päivämäärää tai sisältöä olennaisesti muutetaan, perimme muutoskulut sekä mahdolliset kohteiden perimät kulut.

OPASTUKSET

Ilmoitetut opastusajat ovat tarkkoja. Mikäli ryhmänne myöhästyy sovitusta opastusajasta, tulee siitä viipymättä ilmoittaa Visit Naantalille. Opas odottaa ryhmäänne puoli tuntia sovitulla tapaamispaikalla ja suorittaa opastuksen varatun kellonajan puitteissa opastusta sopivasti lyhentäen ja tiivistäen. Opastuksesta peritään kuitenkin täysi maksu. Mikäli opastusvarausta ei peruuteta, mutta opastus jää syystä tai toisesta toteutumatta (no show), perimme koko opastuspalkkion hinnan.

Muita opastuksia koskevat peruutus-, päivämäärä- ja kellonaikamuutokset on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen sovittua opastusaikaa Visit Naantaliin arkipäivänä kello 15 mennessä. 

PERUUTUKSET

Koko varaus voidaan perua kuluitta 14 vrk ennen retken ajankohtaa, ellei muuta ole sovittu varausvaiheessa esim. risteilyjen tai lippuvarausten yhteydessä. Tilausten peruutukset tulee tehdä viivytyksettä Visit Naantaliin arkipäivänä kello 15 mennessä. Peruutus tai muutos on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun myyntipalvelusta vahvistetaan peruutuksen vastaanotto. Palvelumaksua ei palauteta.

Mikäli retkipaketin peruutus tapahtuu ehdoista poiketen, perimme peruutuskuluina 50 € / varattu retkipaketti sekä varattujen retkikohteiden perimät kulut. Mikäli retkipakettia ei peruuteta, mutta matka jää syystä tai toisesta toteuttamatta (no show) perimme koko paketin hinnan.

LASKUTUS

Ennakkolasku on maksettava eräpäivään mennessä, jotta varaus pysyy voimassa. Laskun maksamatta jättäminen ei ole virallinen peruutus. Mahdollinen loppulasku lähetetään retken jälkeen.

Opastukset

Varauksen sisältäessä pelkän opastuksen, laskutetaan se kokonaisuudessaan vahvistuksen yhteydessä.

Retkipaketit

Useammasta palvelusta koostuvan retkipaketin ennakkomaksu 30 % laskutetaan vahvistuksen yhteydessä. Loppulaskun lähetämme retken jälkeen.

Suosittelemme ottamaan peruutusturvan kattavan matkavakuutuksen.

Visit Naantalin yhteystiedot

puh. 02 435 9800
info@visitnaantali.com

Nunnakatu 2, Naantali