Ryhmien varaus- ja peruutusehdot

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat Visit Naantalin myyntipalvelun ryhmäretkiä ja ohjelmia, joiden kesto on alle 24 tuntia eivätkä sisällä majoitusta.

Nämä ehdot ovat toistaiseksi voimassa olevia, oikeudet muutoksiin pidätetään.

HUOM! Juhla- ja kokoustilojen, risteilyjen ja lippuvarausten muutos- ja peruutusehdot sovitaan aina erikseen.

RYHMÄRETKIEN JA OHJELMIEN VARAAMINEN VISIT NAANTALISTA

Visit Naantalin kautta voi varata ryhmäretkiä, kuljetuksia ja ohjelmia Naantalissa sekä lähiseudulla. Valmiiden pakettikierrosten lisäksi räätälöimme ryhmäkohtaisesti retkipakettitarjouksia. Retkipakettien hinnat ovat aikuisten henkilöhintoja arkisin. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä on voimassa korotetut hinnat.

Pakettihinnat sisältävät paketissa listatut palvelut. Hinnat eivät sisällä bussi- tai muita kuljetuksia (risteilypaketteja lukuun ottamatta). Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja.

Palvelumaksumme on 15 € / lasku.

VARAUSVAHVISTUS

Tilauksesta lähetetään asiakkaalle kirjallinen varausvahvistus. Varaajalla on velvollisuus tarkistaa varausvahvistus, jotta varatut palvelut vastaavat sovittua. Mikäli varausvahvistuksessa ilmenee jotakin huomautettavaa tai korjattavaa, otattehan pikaisesti yhteyttä Visit Naantaliin puh. 02 435 9800 ma-pe klo 9-16:30. Jos ette ole meihin yhteydessä, katsomme kaiken olevan kohdallaan. Tilaus laskutetaan matkanne jälkeen ellei muuta ole sovittu. Varausvahvistus ei siis toimi laskuna. Mikäli retkipaketti sisältää ruokailun, tulee mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittaa meille viimeistään henkilömäärän vahvistuksen yhteydessä.

MUUTOKSET

Varausvahvistus on sitova ja ennalta sovittuna päivänä (14 vrk:ta ennen retken ajankohtaa) tulee vahvistaa ryhmän henkilömäärä. Tilaus laskutetaan vahvistetun henkilömäärän mukaan retkenne jälkeen.

HUOM! Mikäli jo sovittua ryhmäretken päivämäärää muutetaan, perimme muutoskuluina 10 € sekä mahdolliset kohteiden perimät kulut.

OPASTUKSET

Ilmoitetut opastusajat ovat tarkkoja. Mikäli ryhmänne myöhästyy sovitusta opastusajasta, tulee siitä viipymättä ilmoittaa Visit Naantalille. Opas odottaa ryhmäänne puoli tuntia sovitulla tapaamispaikalla ja suorittaa opastuksen varatun kellonajan puitteissa opastusta sopivasti lyhentäen ja tiivistäen. Opastuksesta peritään kuitenkin täysi maksu. Mikäli opastusvarausta ei peruuteta, mutta opastus jää syystä tai toisesta toteutumatta (no show), perimme koko opastuspalkkion hinnan.

Muita opastuksia koskevat peruutus-, päivämäärä- ja kellonaikamuutokset on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen sovittua opastusaikaa Visit Naantaliin ma-pe klo 09.00-15.00. 

PERUUTUKSET

Koko varaus voidaan perua kuluitta 14 vrk ennen retken ajankohtaa ellei muuta ole sovittu varausvaiheessa esim. risteilyjen tai lippuvarausten yhteydessä. Tilausten peruutukset tulee tehdä viivytyksettä Visit Naantaliin puh. 02 435 9800 ma-pe klo 15.00 mennessä. Peruutus tai muutos on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun myyntipalvelusta vahvistetaan peruutuksen vastaanotto.

Mikäli retkipaketin peruutus tapahtuu ehdoista poiketen, perimme peruutuskuluina 50 € / varattu retkipaketti sekä varattujen retkikohteiden perimät kulut. Mikäli retkipakettia ei peruuteta, mutta matka jää syystä tai toisesta toteuttamatta (no show) perimme koko paketin hinnan.

Suosittelemme ottamaan peruutusturvan kattavan matkavakuutuksen.