Naantalin oma joulukauppa – Joulupuoti pop-up Mannerheiminkadulla

Naantalin Joulupuodin kahdeksan yrittäjää seisomassa liikkeensä ulkopuolella Mannerheiminkadulla.

Naantalin oma joulukauppa – Joulupuoti pop-up Mannerheiminkadulla

Tänäkin vuonna on mahdollista löytää joulun hankinnat lähipuodista Naantalista. Mannerheiminkadun pop-up Joulupuoti on kerännyt kymmenen eri paikallista toimijaa yhteen. Täältä löydät kaikenlaista ihanaa jouluusi: koristeita, taidetta, koruja, vaatteita, kattaukseen ideoita ja tietysti jouluisia herkkuja. Puoti on auki joka päivä 22.12. asti klo 11-17 osoitteessa Mannerheiminkatu 11.

Joulupuodin toimijoilla on takana jo useita yhteisiä projekteja. Naantalin Asuntomessujen myymälässä he kohtasivat ensimmäisen kerran, ja sen jälkeen on pop-up puoteja avautunut useampia. Yhteistä kaikille on ollut yhdessä tekemisen ilo. Taas se kuului ja tarttui, kun olin paikalla katsomassa kun puotia valmisteltiin. Naurua ja hassuttelua kuului koko ajan!

Kun kysyin, mikä tekee Joulupuodista erityisen joulun hankintoihin, oli vastaus selvä: ”Täältä löydät hyvän joulumielen lisäksi tuotteita, joita yhdistää paikallisuus, pientuottajat, laadukkuus ja ekologisuus. Näitä tuotteita on ilo käyttää tai antaa lahjaksi.” Toinen hieno asia tässä puodissa on se, että aina paikalla on ainakin yksi tuottajista. Näin voit keskustella tuotteiden tekotavoista ja tarinoista niiden takana. Tämä on kohtaamispaikka käsityöperinteen ja nykypäivän luovuuden välillä!

Joulupuodissa valikoima on todella laaja. Se kannattaa kokea paikan päältä. Jos olet miettinyt antaa lahjaksi käsintehtyjä koruja, luonnon kosmetiikkaa tai ideoita saunomiseen, niitä löytyy täältä. Keramiikkaa on kauniista enkelipatsaista upeisiin betonisiin tarjottimiin. Herkuttelijoille löytyy suklaita tai fudgeja tai pienpaahtimokahvia. Yhdessä pöydässä oli myös lahjaideoille miehille!

Naantalin Joulupuotista löydät rauhallista joulumieltä sekä voit ihastella enkeliteemoja eri muodoissa.


Ruokakummi-Mika

Mika Kavanti