Ryhmä tutustumassa Naantalin Vanhanakaupungin vanhoihin rakennuksiin oppaan johdolla.

Ryhmämatkat Naantaliin

Ryhmämatkat Naantaliin takaavat niin isoille kuin pienille porukoille unohtumattomia muistoja Naantalin pittoreskeissa saaristomaisemissa, joissa voi helposti tuudittautua italialaisen satamakaupungin tunnelmaan.

Ryhmämatkalle tarinoiden arvoiseen Naantaliin

Naantalin kaunis, pieni puutalokaupunki sijaitsee saariston syleilyssä, vain 16 kilometrin päässä Turusta. Viehättävä Vanhakaupunki värikkäine puutaloineen sekä tyylikäs vierasvenesatama tarjoavat valloittavat puitteet ja paljon nähtävää matkailijoille.

Naantalissa, Suomen historiallisessa lomapääkaupungissa, retkeillään tarinan arvoisissa kohteissa ja nautitaan kulttuurista, merellisyydestä sekä hyvästä ruoasta. Naantali on pieni suuri saaristokaupunki, jossa viihtyvät kaiken kokoiset ryhmät. Naantalissa vieraileekin vuosittain lukuisia ryhmämatkalaisia.

Naantalin ja lähiseudun tunnetuimmat nähtävyydet ovat loistelias Kultarannan puutarha (avoinna jälleen vierailijoille 2025), Louhisaaren kartanolinna Askaisissa sekä monet saariston kohteet. Oli toiveissanne sitten iloinen yhteismatka kesäteatteriin, retki saariston kauneimpiin maisemiin tai sukellus elävään historiaan museokierroksella, Naantalissa on tarjota upeat puitteet ryhmämatkallenne kaikkina vuodenaikoina. Naantalin ryhmäretket sopivat porukoille, jotka koostuvat työ- ja harrastuskavereista tai kaikista heistä, joiden kanssa haluat viettää vapaa-aikaasi.

Naantalissa on paljon uutta nähtävää – paitsi Vanhakaupunki!

Tunnelmoi ihastuttavilla pikkukujilla ja aisti vanhan luostarikaupungin elämänmenoa – vaikka useamman päivän ajan! Suosittelemme lämpimästi useamman päivän ryhmämatkaa, jolloin näette enemmän. Yöpyminen järjestyy vaikkapa Naantalin Kylpylän tai saaristoluonnon keskellä sijaitsevan Kultaranta Resortin majoitustiloissa. Pienemmät ryhmät voivat kysyä myös elämyksellistä majoitusta Naantalin Vanhankaupungin puutalomiljöössä.

Olemme koonneet ryhmällenne ideoita retkille ja kokousten oheisohjelmiksi ympäri vuoden – versovasta keväästä aina talven tunnelmallisiin iltoihin. Irrottautukaa arjesta porukalla ja antakaa saaristomiljöön tuulettaa ajatuksia!

Tutustu suosittuihin Naantalin ryhmäretkipaketteihin