Naantalin vanhan kaupungin kuja, jota pitkin kävelee opas ja hänen perässään kierrokselle osallistuvia ihmisiä.

Ryhmämatkat Naantaliin

Ryhmämatkat Naantaliin takaavat niin isoille kuin pienille porukoille unohtumattomia retkimuistoja Naantalin pittoreskeissa saaristomaisemissa, joissa voi helposti tuudittautua italialaisen satamakaupungin tunnelmaan.

Ryhmämatkalle tarinoiden arvoiseen Naantaliin

Naantalin kaunis, pieni puutalokaupunki sijaitsee saariston syleilyssä, vain 16 kilometrin päässä Turusta. Viehättävä vanha kaupunki värikkäine puutaloineen ja tyylikäs vierasvenesatama tarjoavat valloittavat puitteet ja paljon nähtävää matkailijoille.

Naantalissa retkeillään tarinan arvoisissa kohteissa ja nautitaan kulttuurista, merellisyydestä ja hyvästä ruoasta. Naantali on pieni suuri saaristokaupunki, jossa viihtyvät kaiken kokoiset ryhmät.

Naantalin ja lähiseudun tunnetuimmat nähtävyydet ovat loistelias Kultarannan puutarha (avoinna jälleen vierailijoille 2025), Louhisaaren kartanolinna Askaisissa sekä monet saariston kohteet. Oli toiveissanne sitten iloinen yhteismatka kesäteatteriin, retki saariston kauneimpiin maisemiin tai sukellus elävään historiaan museokierroksella, Naantalissa on tarjota upeat puitteet ryhmämatkallenne kaikkina vuodenaikoina. Naantalin ryhmäretket sopivat porukoille, jotka koostuvat työ- ja harrastuskavereista tai kaikista heistä, joiden kanssa haluat viettää vapaa-aikaasi.

Aktiivisempiin ryhmäretkiin tai kokouspäiviin soveltuvat erinomaisesti Naantali Span ryhmäaktiviteetit. Valitse joogaa, kahvakuulailua tai vesiaktiviteettejä. Olemme koonneet ryhmällenne ideoita retkille ja kokousten oheisohjelmiksi ympäri vuoden – versovasta keväästä aina talven tunnelmallisiin iltoihin. Irrottautukaa arjesta porukalla ja antakaa saaristomiljöön tuulettaa ajatuksia!

Tutustu suosittuihin Naantalin ryhmäretkipaketteihin