Nainen juomassa kahvia Naantalin rannassa.
The Delicious Side of Naantali -logo

Naantalin ravintolat ja kahvilat

Naantalin ravintolat ja kahvilat tarjoilevat saaristolaisherkkuja, ihania leivonnaisia, eksoottisia gourmet-makuja, tuoretta ja terveellistä lähiruokaa.

Syömään, kahville, siiderille?

Naantalin sijainti lähellä maaseutua ja paikallisia lähituottajia näkyy naantalilaisten ravintoloiden lautasilla. Rymättylän kuuluisat uudet perunat, luomutilojen herkut, leipomoiden taidonnäytteet, kahvipaahtimojen maut ja paikallisoluet ovat ilahduttavia paikallisia erikoisuuksia, joita pääsee maistamaan Naantalissa.

Ruokakummit

Naantalin omat ruokakummit jakavat parhaat vinkkinsä paikallisiin ruokaherkkuihin. Lue kummien suosikit naantalilaisista ravintoloista sekä lähituottajien laadukkaista raaka-aineista ja poimi talteen parhaat reseptit.

Tutustu myös kummien The delicious side of Naantali Facebook– ja Instagram -tileihin.

Ruokakummi Riku Eerola seisoo hymyillen Naantalin Vanhakaupunki takanaan.

Naantalilainen Riku Eerola käy ravintoloissa viikoittain. Hän on testannut kaikki Naantalin ja Turun ravintolat – niitä on yhteensä yli 600. 


Naantalin ruokakummin valmistama, tomaatein ja yrtein koristeltu foccaccia-leipä harmaan keittiöpyyhkeen kanssa.

Naantalin ruokakummien blogi

Tutustu Naantalin ruokakummien blogiin, jossa kummit jakavat reseptejä ja vinkkejä Naantalin ravintolamaailmaan sekä lähituottajien tuotteisiin.


Valkoinen lammas kurkistaa puun takaa.

Lähituottajat

Naantalissa ja sen lähialueilla toimii lukuisia pienyrittäjiä, jotka tuottavat laadukkaita raaka-aineita niin kaupunkilaisten, turistien kuin koko Suomessa asuvien tarpeisiin. Osa tuottajista myy herkkujaan suoramyyntinä omalta tilalta.