Nainen sup-lautailemassa merellä auringon laskiessa horisonttiin.

Tekemistä lomalla Naantalissa

Naantalin aktiviteetit antavat paljon sisältöä tarinanarvoisiin lomapäiviin. Tutustu suositun matkailukohteen historiaan ja ainutlaatuisiin nähtävyyksiin.

Naantalin aktiviteetit

Lomalle Naantalissa löytyy paljon kiinnostavaa tekemistä, katseltavaa ja kuunneltavaa. Vanha luostarikaupunki on nähnyt vaiherikkaan elämän aina 1400-luvulta lähtien ja juttuja riittää mielenkiintoisten opastettujen kierrosten aiheiksi.

Lisäksi Naantali paistattelee Suomen lomapääkaupungin maineessa – viettäähän Suomen tasavallan presidenttikin kesänsä Kultarannan kesävirka-asunnollaan.

Mikäli mietit tekemistä matkallesi Naantaliin joko itselle, perheelle tai isommallekin porukalle, ota yhteyttä Visit Naantaliin. Autamme mielellämme sopivan lomaohjelman löytämisessä!

Ihmisvilinää kesäisessä Naantalin Vanhassakaupungissa.

Naantalin opastetut kierrokset

Naantalin monista aktiviteeteista opastetut kierrokset on hauska tapa tutustua kiehtovan kaupungin historiaan ja nykypäivään. Naantalin nähtävyyksiin voi tutustua aktiivisesti oppaan seurassa joko kävellen tai ryhmän omalla bussilla.

Opastettuna kuulet enemmän ja historiallisen Naantalin tarinat vievät helposti mennessään pitkäksi aikaa. Vanhankaupungin ja kirkon kulttuurihistoria avautuvat uudella tavalla opastetulla kierroksella ja sen jälkeen.

Pyöräilyretkiä saaristossa, seikkailuja Vanhassakaupungissa – tai ihan vain oleilua omaan tahtiin

Naantalissa on paljon tekemistä koko perheelle. Nappaa allesi pyörä ja tutustu Naantalin nähtävyyksiin, tai lähde rauhalliselle kävelylle iki-ihanalle Rantaraitille.