Naantalin saaristo ja luonto sekä aava meren ulappa iltaruskon aikaan, valkoinen purjevene..

Naantalin vierasvenesatamat

Naantalin vierasvenesatamat ovat veneilijöille viihtyisiä pysähdys- ja yöpymispaikkoja.

Naantalin vierasvenesatama

Naantalin vierasvenesatama tunnetaan idyllisestä sijainnista Vanhankaupungin sykkivässä sydämessä. Jos saavut Särkänsalmen sillan alitse, alituskorkeus on 16,5 metriä. Vierassataman kahvilat ja ravintolat tarjoavat herkullisia elämyksiä.

Mikäli miehistösi kaipaa maata jalkojensa alle, suosittelemme käyntiä Muumimaailmassa tai vaikkapa opastettua teemakierrosta Vanhassakaupungissa. Kaupunkijunalla pääsee kätevästi keskustan palveluihin.

Veneilijöiden uusi palvelukeskus ja ravintola After Sail 714 sijaitsevat uudessa rakennuksessa Ravintola Merisalin vieressä. Alueella on myös 24/7 toimiva Naantalin SeaPoint -asema tankkausta varten, pilssiveden- ja septitankkien imu sekä jätesäiliöt.

Satamamaksut

Satamamaksu suoritetaan palvelukeskukseen. Venepaikkoja voi varata myös ennakkoon. Perheille suosittelemme ankkuroitumista rauhallisen Kailon laiturin pohjoispuolelle, joka toimii myös kävelysiltana Muumimaailmaan.

Yhteystiedot:

Satamavouti, p. 045 605 7455
naantalimarina.fi

Naantalin Kylpylän vierasvenesatama

Naantalin Kylpylän vierasvenesatama tarjoaa ainutlaatuisen miljöön ja sijainnin aivan Kylpylän välittömässä läheisyydessä runsaiden palveluiden äärellä. Vierasvenesatamassa on paikkoja yhteensä 14 veneelle poijukiinnityksellä. Satamaan johtavan väylän syvyys on noin 2,1 m. Vierasvenesatama on auki, voitte valita vapaasti paikan saapuessanne.

Satamamaksu sisältyy:

• Venepaikka
• Sähkö ja vesi
• Pesutilat
• WC

Asiakkaat voivat vierailla kylpyläosastolla edullisempaan asiakashintaan. Kylpylältä löydät myös ravintoloita, kauneushoitolan, kampaamon, Promenade-myymälän ja vaikkapa polkupyörien vuokrauspisteen. Pyydämme ystävällisesti huomiomaan että alle 14-vuotiaat saavat oleskella allasosastolla vain täysi-ikäisen seurassa.

Jos päätätte yöpyä hotellissa, veneen voi jättää veloituksetta Kylpylän vierasvenesatamaan. Spa&Wellness Centerin palvelupiste Kylpylän saunaosastolla on avoinna ja palvelee veneilijöitä klo 8.15-19.45 välisenä aikana. Hotellin vastaanotto palvelee muina aikoina.

Muita lisämaksullisia palveluja:

  • Itsepalvelupesula
  • Minigolf
  • Pyörien vuokraus
  • Kahvila, uunituoreita tuotteita myös mukaan
  • Ravintolat ja baarit
  • Laaja valikoima hoitoja
  • Kampaamopalveluita
  • Promenade-myymälä

Yhteystiedot:

Naantali Spa
+358 2 44550

Kultaranta Marina

Tule viihtymään ainutlaatuiseen Kultaranta Resortin koti- ja vierasvenesatamaan, joka tarjoaa täyden palvelukokonaisuuden veneilijöille. Luonnonhiekkainen uimaranta kutsuu viihtymään kesähelteellä. Kultaranta Marina on vain lyhyen venematkan päässä Naantalin lumoavasta vanhasta kaupungista.

Yhteystiedot

Naantalin Luonnonmaa
p. 075 326 6000
myyntipalvelu@kultarantaresort.fi
www.kultarantaresort.fi

Merimaskun vierassatama

Sataman laiturin itäpuoli (sillan puoleinen sivu laiturista) on varattu vierasveneille. Paikkamäärä noin 20 paikkaa poijukiinnityksellä. Vierasvenesatama on avoinna kahvila-ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Satamassa on suihku, wc ja jätepiste sekä laiturilla vesipiste, septityhjennys, sähkö sekä tankkauspiste. Ravintola Rantamakasiinissa tarjolla laadukasta ruokaa ja hyvää palvelua.

Yhteystiedot

Paltteentie 13, 21600 Merimasku
p. 040 514 8777
www.rantamakasiini.fi

Röölän palvelusatama, Rymättylä

Röölässä on vieraslaituripaikkoja. Paikat ovat pääsääntöisesti poijupaikkoja, myös muutamia kylkipaikkoja löytyy isommallekin veneelle. Laitureissa on sähköt. Päiväkäynnit maksuttomia isolla laiturilla (24h). 

Ravintola Röölänrannasta voi tiedustella saunamahdollisuutta. Tarjolla on niin päivittäiset yhteissaunavuorot kuin vuokrasaunamahdollisuus.

Rannassa on Ravintola Röölänranta, meriasema Turun Pikapolttoöljy Oy, septic-tankin tyhjennys, vesipiste (ei veneiden ja autojen pesua juomavedellä), veneenlaskupaikka, Lounais-Suomen Jätehuolto: lasi, paperi, kartonki -ei sekajätettä). Postilaatikko ja parkkipaikkatilaa. Föli bussipysäkki, pyöräteline.

Tärkeää tietoa

Rannassa on myös Rymättylän VPK:n päivystysalus. Ethän tuki hätätilanteita varten meren puolelta eikä tieltä paloautoja tai sairaankuljetusta. Ethän jätä autoasi yli päiväksi rantapihalle lastausten ym. äkkinäisten tilanteiden takia.
www.roola.fi

Röölän vierasvenesataman palvelukartta

Yhteystiedot

p. 040 702 6460
info@ravintolaroola.fi

Velkuan vierasvenesatama, Teersalo

Tervetuloa vierasvenesatamaamme Teersalon rantaan. Loistavasta sijainnista ja helposta saapumisesta tunnettu satamamme tarjoaa veneilijöille mahdollisuuden nauttia Suomen kesästä ja irtautua arjesta rennoissa tunnelmissa. Satamastamme löydät myös kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten wc:t, suihkut ja saunan sekä tasokkaan ravintolan. Bilesatamamme tarjoaa kesän kovimmat bileet ja tapahtumat upeissa rantamaisemissa.

Yhteystiedot

Teersalon ranta, 21195 Naantali
p. 02 252 5888
www.oldsmuggler.fi

Satamaisäntä
p. 045 635 2800
lauri@haukantila.fi

Vaihelan vierassatama, Velkua

Vaihelan vierassatamassa on poijut 30 veneelle, ponttonilaituri, sauna sekä suihkutilat.

Ravintola ja majoitusta saaristohotellissa.

Yhteystiedot

Velkuanmaantie, 21100 Naantali
p. 040 737 7240 
asiakaspalvelu@vaihela.fi
www.vaihela.fi