Näe ja koe, Aktiviteetti, Opastetut yleisökierrokset

Vanhankaupungin tarinat ja luostarikirkon salat -opastus

Vanhankaupungin tarinat ja luostarikirkon salat -opastuksen kuvituskuva, jossa Naantalin kirkon torni näkyy puiden lehvien läpi.

Tutustu lähes 600-vuotiaan kaupungin kiehtovaan historiaan

Vanhankaupungin tarinat ja luostarikirkon salat -opastuksella kuulet tarinoita nunnien ja munkkien elämästä keskiaikaisen luostarin varjossa sekä mielenkiintoisia tarinoita Vanhankaupungin kapeiden kujien kätköistä.

Vanhankaupungin tarinat ja luostarikirkon salat -opastus

Tällä opastuksella kuulet kiinnostavia tarinoita lähes 600-vuotisen kaupungin menneestä elämästä. Opastuksella tutustutaan Vanhankaupungin vieressä sijaitsevaan Naantalin kirkkoon, joka on ainutlaatuinen nähtävyys Suomessa. Kirkko on rakennettu 1460-1480-luvuilla katolisen birgittalaisluostarin kirkoksi ja on ainoa luostarista jäljellä oleva rakennus. Naantalin kirkko onkin Turun tuomiokirkon jälkeen Suomen suurin keskiaikainen kivikirkko.

Opastuksella tutustutaan myös vanhoihin värikkäisiin puutaloihin – kaunis Vanhakaupunki onkin ehdoton nähtävyys Naantalissa! Vanhankaupungin kapeilla, kiehtovilla kujilla astutaan ajassa vuosisatoja taaksepäin ja kuullaan muun muassa Naantalin erikoisista asukkaista, Naantalin kuuluisasta auringosta sekä kultaisesta kylpyläajasta.

Ajankohdat ja liput

Opastuksia järjestetään Vanhassakaupungissa vakiolähtöinä kesäkaudella 24.6.-7.8.2024 maanantaisin ja keskiviikkoisin. Opastukset alkavat kello 16 ja lähtevät Visit Naantalin edustalta.

Hinta 12 € / hlö

Kierroksen kesto on 1,5 h. Opastus on suomeksi, ja tarvittaessa tiivistetysti ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa teemaopastus yksityisopastuksena

Opastus on mahdollista varata myös yksityisopastuksena kaiken kokoisille ryhmille ympäri vuoden.

Hinta alk. 145 € / opas