Esteetön kohde, Näe ja koe, Aktiviteetti, Esteetöntä tekemistä, Nähtävyys, Ryhmämatka, Taide-elämyksiä ja kulttuurinautintoja

Emma Teatteri

Ainutlaatuinen teatterimiljöö Kailon saaressa

Emma Teatteri sijaitsee luonnonkauniissa Kailon saaressa Naantalin Vanhankaupungin edustalla. Raikas merellisyys on Naantalissa aina läsnä, eikä sovi unohtaa sitä kuuluisaa Naantalin aurinkoa, joka kauniina kesäiltoina hellii kesäteatterikävijöitä lämmöllään. Saarelle vie viehättävä kävelysilta Naantalin Vanhankaupungin rannasta, jota pitkin on mukava käyskennellä kohti Emma Teatteria.

Samanlaista kesäteatterimiljöötä tuskin löydät muualta! Upea katettu ulkoilmateatteri on päiväsaikaan Muumimaailman käytössä ja toimii iltaisin kesäteatterina aikuisille. Esityksen jälkeen voit jäädä nauttimaan iloisesta kesäillasta Naantalin rannan viihtyisiin ravintoloihin.

Emma Teatterin esitykset tuotetaan yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa.

Emma Teatterin katsomo ja lava ylhäältä päin, katsomo on tyhjä.

Emma Teatteri – Liput ja varaukset

Lippuvaraukset www.lippu.fi tai Lippupisteen myyntipisteistä.

Ryhmät ja aitovaraukset suoraan Emma Teatterista tai Visit Naantalista ryhmat@visitnaantali.com.

Kuvituskuva

Kultaranta – komedia presidenttien puolisoista kesällä 2024

Jenni, Pena, Eeva – ja hetkinen, keitä muita olikaan? Emma Teatterin kesäkomedian pääosissa naurattavat presidenttien puolisot.

Kaiken takana on… puoliso! Tänä kesänä Emma Teatterin komedia kertoo työstä, johon ei haeta ja johon ei voi kouluttautua. Sukella siis mukaan tasavallan vaativimpaan pestiin eli presidenttien puolisoiden arkeen. Komedian ovat käsikirjoittaneet Satu Rasila ja Jaakko Saariluoma – Saariluoma myös ohjaa esityksen.

Emma Teatteri – Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintolamme sekä aukion tarjoilupisteet palvelevat teatterimme ryhmäasiakkaita ennen esitystä ja väliajalla: tule teatteri-illalliselle ennen näytelmää ja vältä väliajalla jonottaminen tilaamalla väliaikatarjoilut kätevästi ennakkoon.

Ryhmävaraukset Emma Teatterin myyntipalvelusta 025111104 / info@emmateatteri.fi