Mistä löydät Naantalin upeimmat merimaisemat?

Näkötorneja on Naantalin seudulla kolmekin, pari niistä mitä hienoimpaan saaristoluontoon kätkettyinä.

Keskustan näkötorni on rakennettu vanhan kylpylän vesisäiliön päälle. Sieltä on mukava katsella esimeriksi Naantalinaukon selkää, vastarannalla olevaa presidentin kesäasuntoa Kultarantaa ja Muumien kotisaarta Kailoa.

Rymättylän Aaslan saarella sijaitsee Karhuvuori, jonne pääsee polkua pitkin. Reitti on opastettu selkeästi. Vuorella sijaitsevaa ilmavalvontatornia käytettiin talvi- ja jatkosodassa Turun puolustamiseen.  Nykyinen torni on 2000-luvun alusta – lue siitä lisää vaikkapa täältä.

Velkuan Livonsaaren Samppavuoren huippu kohoaa noin 52 metriä meren pinnasta ja tarjoaa laajat merinäköalat moneen suuntaan. Näkötornin lisäksi vuorelta löytyy luonnon muovaama kalliokirkko, hiidenkirnu ja tanssikallio.

Majoitus merinäköalalla

Mukava sänky tai kuisti voi olla monelle meistä se mieluisin ja rennoin tapa nauttia maisemista! Varaa siis majoitus, josta aukeaa merinäköala: olisiko se vaikkapa hurmaava retrovilla viikoksi , saunamökki saaressa vai ihastuttava  boutiquehotellihuone Vanhankaupungin sydämessä? Monia, monia muitakin mahdollisuuksia on – tutustu majoitussivustoomme tai kysy vinkkejä matkailuneuvonnasta.