Esteetön kohde, Hyvinvointi, Näe ja koe, Aktiviteetti, Esteetöntä tekemistä, Lähialue, Vastuullinen matkailu, Shoppailu

Kuppari-Hanna

Kuppari-Hanna seisoo metsässä edessään hirsipuu, johon on polttokirjailtu taidetta.

Sauna ja perinnehoitoja Naantalin Livonsaarella

Puulämmitteinen sauna, käsinveistetyt hirsiseinät ja saariston leppoisa tunnelma johdattakoot sinut ja ystäväsi perinnehoitojen ja suomalaisen kansanlääkintäkulttuurin äärelle.

Kuppari-Hanna tarjoaa perinteistä kuppausta, rentouttavaa hierontaa, jäsenkorjausta ja akupunktiota. Hoitola sijaitsee siltayhteyden päässä, saariston pienen rengastien varrella. Kuppaushygienia on viety huippuunsa. Ihmisten ja eri kulttuurien välisissä kohtaamisissa vaalitaan eettisiä, turvallisemman tilan periaatteita.

Voit valita lyhyemmän hoitohetken tai varata 2-4 hlön ryhmällesi puolikkaan päivän virvokkeiden, välipalan ja keittolounaan kera. Usein yllätän saunojat kauden vihdalla, joka voi olla muutakin kuin koivua!

Korugalleria & Folkore-taide

Käsinveistetty hirsirakennus veistoksineen on jo itsessään taide-elämys. Lisäksi tiloissa on esillä korugalleria, jonka ainekset ovat paikallisista riistaeläinten luista sarvista ja puun juurista. Astuessasi sisään, et voi olla huomaamatta jylhiä puusta muotoiltuja pyrografia-teoksia folklore-kuvastolla.

Vuonna 2016 Finpron Visit Finland palkitsi Kuppari-Hannan yhtenä FinRelax-tähtituotteena, edustamaan suomalaista kansanlääkintäkulttuuria ja edistämään matkailijoiden syvällisiä kulttuurielämyksiä. Kuppari-Hanna on palkittu myös Varsinais-Suomen vuoden 2022 vuoden yksinyrittäjänä.

Lue lisätietoja hoidoista ja tee varaus Kuppari-Hannan verkkosivuilta.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuppari-Hanna antaa perinnehoitoa viihtyisässä perinnehoitolassaan takkatulen loimutessa taustalla.

Esteettömyys Kuppari-Hannan hoitolassa

Kuppari-Hannan perinnehoitola on esteetön. Auton saa parkkiin perinnehoitolan pihalle, oven läheisyyteen.

Vain saunan lauteille avustan pyörätuolissa olevia ja huonojalkaisia. Saunan alatasolle pääsee pyörätuolinkin kanssa lämmittelemään.

Kuppari-Hanna katsoo kameraan metsäluonnossa ja kärpännahka päällään.

Kuppari-Hanna ja vastuullisuus

Kuppari-Hannalla on tuulisähkösopimus, moderni kuivakäymälä, ja rakennus itsessään jättihirsineen on hiiltä sitova ja ekologisin periaattein rakennettu. Valaistus on Led-valoin rakennettu.

Tarjolla on Frantsilan Luomuyrttitilan pesuaineita ja lauteiden suojana käytetään kertakäyttösuojien sijaan pellavaa. Kaikki tekstiilit pestään ekologisilla pesuaineilla.

Jätteet lajitellaan ja ennen kaikkea niiden syntyä ehkäistään – kuitenkin hygieniasta tinkimättä. Perinnehoitola on Suomen Luomumatkailuyhdistyksen jäsen ja sille on myönnetty Sustainable Travel Finland -sertifikaatti.