Etusivu, Suosittelemme, Näe ja koe, Aktiviteetti, Opastetut yleisökierrokset, Teemakierros

Elävät lähtevät – kuolleet jäävät -näytelmäkierros

02.09.2023 - 30.09.2023

Ennenkuulemattomia tarinoita onnen ja kauhun kartanosta

Uudet tarinat heräävät jälleen henkiin Louhisaaren kartanolinnassa syyskuussa. Niina Repon ja Akseli Koukin käsikirjoittama sekä Teija Söderholmin ohjaama näytelmäkierros sukeltaa kartanolinnan historian riipaisevien rakkaustarinoiden äärelle. Näytelmäkierros on K15.

Näytelmäkierrokset järjestetään lauantaisin.

Liput 25 € / hlö

Elävät lähtevät – kuolleet jäävät -näytelmäkierros syyskuussa Louhisaaren kartanolinnassa

Tarinoilla on syynsä. Ne eivät synny tyhjästä.

Louhisaaren kartanolinnan kummituskierrokset ovat jo legenda – tuhannet ihmiset vuosittain ovat olleet suosituilla kierroksillamme seuraamassa kartanolinnassa tapahtuneita kauheuksia. Hyvin monet tarinat ovat kulkeneet satoja vuosia sukupolvelta ja suvulta toiselle. Louhisaaren kartanolinnan mielenkiintoiset tarinat saavat jatkoa ja ennenkuulemattomat tarinat herätetään henkiin nyt uusilla näytelmäkierroksillamme.

Koe henkeäsalpaava Louhisaaren kartanolinna uudella tavalla

Louhisaaren kartanossa herrat ovat aina käyttäneet valtaa. Rouvat ja palvelijat ovat taipuneet, ja heidän vihansa ja epätoivonsa on säteillyt vain sisäänpäin.

On kuitenkin yksi vihaakin voimakkaampi tunne. Rakkaus.

Väitetään, että kummittelulle on aina syynsä. Levottoman sielun matka jää kesken, jos jotakin jää eläessä kesken. Jos kuolema on ollut väkivaltainen. Lapsensa menettänyt äiti vaikeroi ja etsii lastaan vuosisatoja. Miehensä tappama vaimo ei saa rauhaa, vaan huutaa ja valittaa, kolisuttaa ovia.

Kutsumme nyt Sinut mukaan tarinaan, joka kertoo ilon ja surun sekä onnen ja kauhun kartanosta. Niina Repon ja Akseli Koukin käsikirjoittama sekä Teija Söderholmin ohjaama näytelmäkierros sukeltaa kartanolinnan historian rakkaustarinoiden äärelle. Näytelmäkierros on K15.

Elävät lähtevät – kuolleet jäävät -näytelmäkierrokset järjestettiin ensimmäisen kerran toukokuussa ja kierrokset myytiin loppuun. Suosittuja kierroksia järjestetään jälleen syyskuussa lauantaisin. Kysy myös ryhmille omaa räätälöityä kierrosta!

Huomioithan, että Louhisaaren kartanolinna ei ole esteetön.

Tuotanto yhteistyössä: Visit Naantali, Suomen kansallismuseo ja Louhisaaren kartanolinna sekä Naantalin Teatteri.

Syksyn kummituskierrokset myynnissä nyt!

Louhisaaren kartanolinnan synkkä historia herää henkiin jälleen iltojen hämärryttyä. Suuren suosion keränneet kummituskierrokset starttaavat syksyllä 2023 lokakuun alussa ja pyörivät marraskuun puoliväliin saakka. Varmista paikkasi karmivalle kummituskierrokselle – nämä myydään vuosittain loppuun!

Osta liput kummituskierrokselle tai varaa kummituslomapaketti – jos uskallat.