Esteetön kohde, Näe ja koe, Aktiviteetti, Esteetöntä tekemistä, Lähialue, Risteily, Saaristokohde, Shoppailu

Finnlines

Mies ja nainen ruokailevat iloisena, taustalla näkyy saaristoa ja merta.

Finnlines – koe uudet laivat Naantalista Ruotsiin ja Ahvenanmaalle

Nauti kiireettömästä tunnelmasta Finnlinesin väljillä rahti-matkustajalaivoilla, jotka tarjoavat nopeimman yhteyden Etelä-Suomesta Ruotsiin. Uudet Finnsirius ja Finncanopus liikennöivät kahdesti päivässä Naantalista Ahvenanmaan Långnäsiin ja Ruotsin Kapellskäriin. Uudet laivat toivottavat tervetulleeksi myös ilman omaa ajoneuvoa matkustavat rentouttavalle risteilylle tai reittimatkalle.

Nauti merimatkan aikana uusien laivojen ylellisestä spa- ja saunaosastosta, löydä suosikkisi jopa seitsemästä ravintolasta, ja nuku makeat yöunet moderneissa hyteissä. Ostokset hoituvat edullisesti Sailor’s Shopissa, ja laivan keulassa sijaitseva Stellar Lounge tarjoaa matkaan lisää yksityisyyttä panoraamanäkymin.

Tutustu Finnlinesin risteilyihin ja reittimatkoihin sekä uusiin laivoihin.

Finnlinesin matkustajaliikenteen myyntipalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Liity tähtien joukkoon!

Star Clubin jäsenenä matkustat aina 5 % edullisemmin ja saat etuja niin laivoilla kuin maissa, lue lisää Star Clubista Finnlinesin verkkosivuilta.

Finnlines-aluksen viihtyisä kahvila-seurustelualue, josta on kauniit näkymät merelle.

Esteettömyys Finnlinesilla

Kaikki Finnlinesin rahti-matkustajalaivat soveltuvat myös liikuntarajoitteisille matkustajille. Laivojen esteettömät hytit sijaitsevat lähellä hissejä, ja niihin on helppoa kulkea. Myös Finnlinesin terminaalit ovat esteettömiä.

Tutustu tarkemmin esteettömään matkustamiseen Finnlinesilla.

Finnlinesin alus ilmasta kuvattuna risteilemässä keskellä saaristoa.

Finnlines ja ympäristö

Visit Finland on myöntänyt Finnlinesille Sustainable Travel Finland -merkin osoituksena tehdystä pitkäjänteisestä työstä kestävämmän matkailun eteen. Finnlines on sitoutunut työhön ympäristön hyväksi mm. investoimalla energiatehokkuuden parantamiseen ja ekotehokkaisiin palveluihin.

Finnlines tarjoaa kestävämmän tavan matkustaa yhdistämällä matkustajaliikenteen ja rahtikuljetukset. Tämä nostaa laivojen käyttöastetta ja tarjoaa siten ympäristöystävällisemmän tavan matkustaa.