Esteetön kohde, Näe ja koe, Aktiviteetti, Esteetöntä tekemistä, Lähialue, Risteily, Saaristokohde, Shoppailu

Finnlines

Finnlines – laivalla rennoin mielin Ruotsiin ja Ahvenanmaalle

Finnlines -rahti-matkustajalaivat vievät sinut mukavasi Naantalista Kapellskäriin, Ruotsiin ja Ahvenanmaalle kahdesti päivässä. Tällä reitillä pääset nauttimaan saaristomeren maisemista ja rennosta tunnelmasta sekä pääset tekemään edullisia löytöjä laivan Sailor’s Shop -myymälässä.

Makoisat yöunet ja nokoset saat valitsemassasi hytissä. Reitillä liikennöivät Finnswan ja Europalink tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon niin omalla autolla matkustaville, lapsiperheille, motoristeille kuin karavaanareillekin.

Tutustu Finnlinesin koko reittitarjontaan ja parhaisiin matkatarjouksiin Finnlinesin sivuilla.

Finnlinesin matkustajaliikenteen myyntipalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Liity tähtien joukkoon!

Finnlinesin Star Clubin jäsenenä saat matkastasi enemmän irti. Saat tietää ensimmäisten joukossa tuoreimmat uutiset ja parhaat tarjoukset. Kanta-asiakkaana matkustat aina edullisimpaan hintaan! Lue lisää ja liity tähtien joukkoon!

Lue myös Naantalin saaristo- ja luontokohteista.

Pikkupoika kurkkaa auton ikkunasta, Finnlinesin laiva taustalla.

Esteettömyys Finnlinesilla

Kaikki Finnlinesin rahti-matkustaja-alukset soveltuvat liikuntarajoitteisille. Laivojen esteettömiin hytteihin on helppoa kulkea, ne sijaitsevat hissien läheisyydessä. Myös Finnlinesin terminaalit ovat esteettömiä.

Tutustu tarkemmin esteettömään matkustamiseen Finnlinesilla.

Finnlines ja ympäristö

Finnlinesille on myönnetty Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkki osoituksena kestävän matkailun eteen tehdystä pitkäjänteisestä työstä.

Finnlines on sitoutunut pitkäjänteiseen työhön ympäristön hyväksi kohdistamalla investointeja energiatehokkuuden parantamiseksi ja ekotehokkaisiin palveluihin.

Finnlines tarjoaa kestävän tavan matkustaa, sillä yhtiö yhdistää matkustaja- ja rahtikuljetukset. Tämä nostaa laivojen käyttöastetta ja siten tarjoaa ympäristöystävällisen tavan matkustaa. Lue lisää merkistä täältä.