Näe ja koe, Aktiviteetti, Saaristokohde, Vastuullinen matkailu, Tapahtumat

Herrankukkaron savusaunatapahtumat

Herrankukkaron maailman suurin savusauna sisältä kuvattuna.

Herrankukkaron savusaunatapahtumat vuoden ympäri

Tule nauttimaan saunan lämmöstä sekä saariston herkuista Herrankukkaron savusaunatapahtumaan! Herrankukkaron Savusaunatapahtumat sisältävät tervetulotilaisuuden, savusaunomisen maailman suurimmassa maasavusaunassa, kylpemisen lämminvesialtaissa ja meressä sekä saaristolaisen seisovanpöydän. Tapahtumia on koko vuoden ajan tammikuun alusta joulusaunoihin asti.

Herrankukkaron omaleimainen kalastajakylä on myös savusaunaparatiisi. Tule kokemaan maailman suurin 124-paikkainen maasavusauna! Savusaunatapahtumassa nautitaan myös merellisestä Kaislikkokylpylästä. Kaislikkokylpylän allasosastolta löytyvät lämminvesialtaat, paljut sekä saaristomeren raikkaalla ja kirkkaalla merivedellä täytetty merivesiallas. Allasalueelta on mahdollisuus käydä myös meressä virkistäytymässä, talviaikaan jopa avannossa.

Herkuttele saaristolaispöydän antimilla

Savusaunatapahtumaan kuuluu herkullinen saaristolaispöytä. Tarjolla on saaristolaista lähiruokaa sesongin mukaan. Kylmäpöydästä löytyy erilaisia salaatteja, erilaisia kaloja savustettuna ja pienempiä kaloja marinoituna. Lämpimänä ruokana tarjolla on sesongin kasviksia ja juureksia sekä liharuokia. Jälkiruoka nautitaan hyväntuulen kahvin ja teen kanssa.

Herrankukkaron saaristolaispöydän silli- ja villikalavalikoimaa astioissa.
Ilmakuva tunnelmallisesti valaistusta Herrankukkarosta saariston ympäröimänä.

Omaleimainen Herrankukkaro

Herrankukkaro on Naantalin saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka, keskellä kauneinta saaristoa. Aidosti toisenlainen kokouspaikka tarjoaa ryhmille eksoottisen ja luonnonläheisen ympäristön monenlaisiin tarpeisiin.

Perille Rymättylän Airismaalle pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse.

Aihetunnisteetsaaristo