Etusivu, Suosittelemme, Tapahtumat, Teatteri, Aktiviteetti, Lähialue, Nähtävyys, Teemakierros

Louhisaaren kummituskierrokset

01.10.2021 - 06.11.2021

Louhisaaren kummituskierrokset palaavat jälleen syksyllä 2021

Louhisaaren kummituskierrokset herättävät jylhän kartanokohteen aavetarinat henkiin. Kierroksella kuullaan kolahtelevia ovia, narisevia askeleita… Uskallatko lähteä mukaan Louhisaaren fiktiivisille kummituskierroksille pimeään kartanolinnaan?

Kannattaa olla nopea, nämä liput myydään joka vuosi loppuun!

Kummitteleeko Louhisaaressa?

Louhisaaren kartanolinnan ovet avautuvat jälleen lokakuussa jännittävän kummituskierroksen merkeissä. Upean kartanokohteen synkkään menneisyyteen ja kiehtoviin ihmiskohtaloihin tutustutaan oppaan johdolla, huumoria unohtamatta. Osittain fiktiivisellä kierroksella tutustut mystisen herraskartanon erilaiseen historiaan sekä tarinoihin, joita ei peruskierroksella kuulla. Silmät kannattaa pitää auki, sillä muutama kummituskin saattaa kierroksella esiintyä. Kierros on K15.

Yleisöltä runsaasti kiitosta saaneet kierrokset toteutetaan kartanolinnassa. Kierroksen aikana vieraillaan linnan kaikissa kolmessa pääkerroksessa ja käydään jopa normaalisti yleisöltä suljetussa kellarissa! Huomioithan, että kierros ei ole esteetön, Louhisaaressa on paljon rappusia.

Lähdöt Louhisaaren pihalta tiettyinä päivinä 1.10.-6.11.2021 (Louhisaarentie 244, Askainen), opastus suomeksi. Kierroksille ei tehdä ennakkovarauksia, kaikki liput myydään sähköisesti verkkokaupassa. Paikan päällä Louhisaaressa ei ole lipunmyyntiä.

Louhisaaren kummituskierrokset ovat suosittuja ja kierrokset ovat olleet joka vuosi loppuunmyytyjä. Suosittelemme lippujen hankkimista hyvissä ajoin, jotta varmistat pääsysi syksyn kummittelevimpaan tapahtumaan!

Psst! Louhisaaren kummituskierros on hauska ohjelmaidea muun muassa Halloweeniin. Hanki siis lippusi, pukeudu teeman mukaisesti ja lähde viettämään ikimuistoinen Halloween yksin, kaksin tai porukalla.

Ajankohdat

Kierrokset järjestetään 1.10-6.11.2021. Kierrokset lähtevät tasatunnein kierrospäivästä riippuen klo 17, 18, 19, 20 ja 21. Ajankohtainen lipputilanne verkkokaupassa, paikat kannattaa varata hyvissä ajoin!

pe 1.10. vähän lippuja jäljellä
la 2.10. vähän lippuja jäljellä

ke 6.10. vähän lippuja jäljellä
to 7.10. lippuja jäljellä
pe 8.10. vähän lippuja jäljellä
la 9.10. loppuunmyyty

ke 13.10. lippuja jäljellä
to 14.10. vähän lippuja jäljellä
pe 15.10. loppuunmyyty
la 16.10. loppuunmyyty

ke 20.10. lippuja jäljellä
to 21.10. lippuja jäljellä
pe 22.10. vähän lippuja jäljellä
la 23.10. loppuunmyyty

ke 27.10. lippuja jäljellä
to 28.10. lippuja jäljellä
pe 29.10. vähän lippuja jäljellä
la 30.10. loppuunmyyty

pe 5.11. vähän lippuja jäljellä
la 6.11. loppuunmyyty

Louhisaaren kummituskierrosten liput

Alk. 25 €/hlö

Verkkokaupassa: Valitse tyypiksi Ohjelmapalvelut ja haluttu päivämäärä tai selaa viikkokalenterista kierrospäivät.

Kierrokselle pääset varausvahvistusta (jossa näkyvät kierroksen päivämäärä ja kellonaika) vastaan, valmistaudu siis näyttämään se mobiililaitteen näytöltä tai tulosteena.

Hintatyypit

Tärkeää tietoa osallistumisesta kierroksella korona-aikana

  • Edellytämme maskin käyttöä Louhisaaren kummituskierroksella kaikilta osallistujilta. Kasvomaskien käyttö on esittävän työryhmän toive ja edellytys, jotta kummituskierroksia voidaan järjestää.
  • Kierrosten esiintyjät eivät pidä esitysten aikana kasvomaskia.
  • Louhisaaren kartano on museokohde, jossa on useita pieniä huoneita ja ahtaita käytäviä. Turvavälien pitäminen ei ole mahdollista kaikissa huoneissa.

Kummituskierros- ja majoituspakettitarjoukset

Lähde kummitusteemaiselle lomalle Naantaliin. Tutustu viikonloppujen yöpymispaketteihin, joihin sisältyy Louhisaaren kummituskierrosten liput sekä majoitus joko Naantalin Kylpylässä tai Hotelli Amandiksessa.

Syskyn 2021 uutuutena osaan paketteja sisältyy myös ihan ”hirveä” illallinen Amandiksen ravintolassa. Huom! Paikkoja rajoitetusti.

Kummituskierros & majoitus

Alk. 99 € /hlö

Kummituskierros, majoitus & ”hirveä” illallinen

Alk. 145 €/hlö

Amandiksen ”hirveä” illallinen 15. ja 16.10.2021

Uutta syksyllä 2021! Naantalin rannan idyllisessä Amandiksessa järjestetään ”hirveitä” illallisia. Nyt on tilaisuus nauttia synkeästä syyskaudesta teemaan sopivasti. Kolmen ruokalajin dinner tarjoillaan perjantai- ja lauantai-iltoina klo 19.00.

Amandiksen ”hirveä” illallinen

Alk. 42 €/hlö

Viinipaketti

Alk. 35 €/hlö

Mikä on Louhisaaren kartanolinna?

Louhisaari on upea käyntikohde Askaisten maaseudulla. Kesäkaudella linnaan on auki museona ja siellä järjestetään opastuskierroksia (tutustu aukioloaikoihin Louhisaaren virallisilla nettisivuilla). Syksyn tullen Louhisaari kuitenkin hiljenee kunnes suositut Louhisaaren kummituskierrokset alkavat lokakuussa. Tutustu kummituskierroksiin tällä sivulla ja varaa paikkasi pian. Kierrokset ovat olleet kaikkina vuosina loppuunmyytyjä.

Louhisaaren kummituskierrokset

Käsikirjoitus: Niina Repo
Ohjaus: Teija Söderholm
Tuotanto yhteistyössä: Visit Naantali, Suomen kansallismuseo ja Louhisaaren kartanolinna, Naantalin Teatteri

Tärkeää tietoa Louhisaaren kummituskierroksesta:

Turvallisuus Louhisaaren kummituskierroksella

Olemme koonneet epidemia-ajalle Turvallisesti tapahtumissa -ohjeistuksen ja pyydämme kaikkia lippuja varanneita tutustumaan ohjeisiin ennen osallistumista kierrokselle. Ohjeistusta päivitetään tarvittaessa.

Ajo-ohjeet Louhisaaren kartanolinnalle:

Louhisaari sijaitsee Askaisissa ja sen osoite on Louhisaarentie 244, 21240 Askainen. Virallinen tie kulkee Askaisten kirkolta ja saapuu kartanolinnan pihalle. Huomioithan, että jotkin karttasovellukset saattavat neuvoa mutkittelevan tien läpi peltojen pienen kärrypolun kautta Louhiasareen. Tästä syystä on hyvä pyrkiä suuntaamaan ensin Askaisten kirkolle ja siitä lähteä seuraamaan virallista tietä kartanolinnalle. Tie lähtee Askaisten kirkkoa vastapäätä, tien laidassa on sininen viitta ”Louhisaari 2”.

Saapuessasi hiekkatien päähän, ennen linnanpihaa, tien oikealla puolella on tilava parkkialue, jonne voit jättää auton maksutta. Parkkialueelta kävelyä kartanolinnalle on pari sataa metriä. Huom! Linnalle johtavalla kujalla on pimeää iltaisin, joten varaudu taskulampulla. Muistathan kuitenkin, että kierroksella ei taskulamppua saa käyttää.

Louhisaaren kartanolinna
Louhisaarentie 244, 21420 Askainen