Kivaa kesätekemistä Naantalissa

Kivaa kesätekemistä Naantalissa

Kivaa kesätekemistä Naantalissa riittää koko perheelle vauvasta vaariin. Tutustu tämän sivun vinkkeihin ja suunnittele oma loma saaristokaupunkiin!

Unelmien lomakaupunki saariston kupeessa

Naantali on rakastettu kaupunki, jonka ainutlaatuinen tunnelma on yhdistelmä leppoisaa saaristolaisuutta ja historiallista miljöötä vehreiden puistojen ja jylhien kalliorantojen kuorruttamana.

Naantalissa lomaillessa on kiva vain lekotella ilman sen kummempia aikatauluja, mutta mikäli kaipaat lomallesi enemmän tai vähemmän vauhdikasta tekemistä niin nappaa tästä vinkit!

Muumimaailman noita irvistää edessä, Aliisa istuu taustalla puun oksalla.

Naantali on Muumimaailman virallinen kotikaupunki

Iloinen Muumiperhe ystävineen ovat toivottaneet kävijöitä tervetulleeksi Naantalissa jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Naantali onkin Muumimaailman virallinen kotikaupunki. Muumimaailma sijaitsee Kailon kauniilla saarella, jonne kulkee kävelysilta.

Muumimaailmassa on paljon nähtävää ja koettavaa – mielenkiintoiset rakennukset, satupolku ja Emma Teatterin esitykset viihdyttävät vieraita vauvasta vaariin. Muista myös maistaa Mamman Keittiön herkkuja ja käydä etsimässä matkamuistot ja loma-aarteet Nipsun putiikista.


Casa Haartman

Naantalin keskustassa sijaitseva Casa Haartman on taiteilija Axel Haartmanin ja hänen Hedvig-vaimonsa ateljeekoti. Italialaissävytteistä klassisismia edustavan rakennuksen suunnitteli arkkitehti Erik Bryggman vuonna 1925. Talon vähäeleinen julkisivu muodostaa runsaasti koristeltujen sisätilojen ja mittavan taidekokoelman kanssa ainutlaatuisen ja autenttisen arkkitehtonisen kokonaisuuden.


Emma Teatteri

Emma Teatterin kaltaista kesäteatterimiljöötä tuskin löydät muualta! Upea katettu ulkoilmateatteri on päiväsaikaan Muumimaailman käytössä ja toimii iltaisin kesäteatterina aikuisille. Esityksen jälkeen voit jäädä nauttimaan iloisesta kesäillasta joissakin Naantalin rannan viihtyisistä ravintoloista.


Luonkos – Innovatiivista luonnonkosmetiikkaa Naantalissa

Luonkos valmistaa innovatiivista ja palkittua luonnonkosmetiikkaa värikkäisiin muovittomiin pakkauksiin Naantalissa.

Luonkosin Lifestyle Putiikki palvelee osoitteessa Luostarinkatu 18. Sieltä löytyy luonnonkosmetiikkaa, sisustus- ja lahjatavaraa ja luonnonkosmetiikan kursseja. Kesäkauden ulkopuolella Luonkosin tehtaanmyymälä palvelee osoitetesa Putkikatu 20.


Höyrylaiva s/s Ukkopekan Naantali-risteilyt

Höyrylaiva s/s Ukkopekka risteilee Turusta Naantaliin. Tutustu risteilyaikoihin ja varaa liput ennakkoon!


Louhisaaren kartanolinna

Louhisaaren upea kartanolinna Askaisten maaseudulla on kartanofanin ehdoton käyntikohde. Uljas valkoinen kartanolinna on täynnä tarinoita ja aitoa kartanotunnelmaa. Tiesitkö, että C.G.E. Mannerheim on syntynyt Louhisaaren kartanolinnassa?

Tutustu Louhisaaren kartanolinnaan ja osta liput jo etukäteen verkosta.


Naantalin kirkon torni puiden lehvien läpi.

Keskiaikaisen luostarikirkon salat ja kiehtova vanha kaupunki

Sukella Naantalin historiaan ja lumoudu muinaisen luostarikaupungin tarinoista kiehtovilla opastetuilla kierroksilla. Kierroksia järjestetään kesäkaudella yleisökierroksina ja tilauksesta ryhmille vuoden ympäri.


Pyörävuokraus Naantalissa

Pyörävuokraus Naantalissa on mukava tapa tutustua Naantalin nähtävyyksiin ja Naantalin kautta pääset myös kätevästi polkien saariston rengasreiteille. Vuokraa polkupyörän muutamaksi tunniksi tai useaksi päiväksi ja tutustua Naantaliin ja upeaan saaristoon.