Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Lähialue ja saaristo, Lähituottajat

Mallassepät | Taproom TAKOMO

Mallasseppien logo.

Mallassepät – naantalilaista käsityöolutta vuodesta 2018

Naantalilainen pienpanimo Mallassepät ja taproom TAKOMO ovat intohimoisten olutharrastajien, Jaakko Hartemaan ja Kim Ketosen menestyviä projekteja. He ovat luoneet Lietsalantielle paikan, joka kumpuaa syvästä kiinnostuksesta oluen valmistukseen, makunautintoihin ja panimotaiteeseen.

Mallasseppien 7-henkinen tiimi tekee vuosittain noin 120 000 litraa huippulaatuista olutta. Mallassepät on erityisen tunnettu loistavista IPA-tuotteistaan, mutta tarjolla on myös laajasti muita oluttyylejä aina uusimmista trendeistä perinteisiin makuherkkuihin. Myös sour-oluet näkyvästi vahvasti tuotannossa. Lisäksi Mallassepät on tuonut markkinoille tynnyrikypsytettyjä oluita sekä tölkkiin pakattuja Sahti-perinnejuomia. Mallasseppien tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupasta tai myymälästä sekä osasta ruokakaupoista ja Alkoista.

Mallassepiltä on mahdollista tilata oluita omilla etiketeillä tai vuokrata hanalaitteita omiin juhliin.

Taproom TAKOMO -anniskeluravintolan tiski sekä tunnelmavalaistus.

Mallassepät Taproom TAKOMO

Panimon yhteydessä toimii myymälä ja tammikuussa 2024 avattu anniskeluravintola Taproom TAKOMO, jossa voi nauttia laatuoluita sekä muita juomia craft-siidereistä erilaisiin drinkkeihin viihtyisässä ympäristössä. Kesäisin panimon yhteydestä löytyy myös terassi. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Myymälä ja taproom TAKOMO sijaitsevat katutasossa, joten tiloihin on esteetön pääsy.

Panimolla järjestetään avoimia panimokierroksia joka kuun ensimmäisenä perjantaina, jolloin on mahdollista uppoutua oluen tekemisen saloihin. Lisäksi panimolla järjestetään erilaisia tapahtumia noin kerran kuukaudessa ympäri vuoden.

Tervetuloa nauttimaan laadukkaista oluista ja ainutlaatuisesta panimokokemuksesta!

Mallassepät ja ympäristöarvot

Mallassepät on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä ja minimoimaan ekologisen jalanjäljen innovatiivisilla ratkaisuilla ja vastuullisilla käytännöillä. Teknisillä ja tuotannollisilla ratkaisuilla säästetään sähköä ja vettä, jotka ovat keskeisiä resursseja prosesseissa. Biojäte ohjataan kaasuntuotantolaitokseen sekä paikallisille hevostalleille, jotta Mallassepät voi osaltaan tukea paikallista ympäristöystävällistä kierrätystä. Mallassepät noudattaa tarkasti kaikkia ympäristöä suojelevia lakeja ja säädöksiä varmistaakseen kestävän toimintansa.