Lähialue ja saaristo, Ravintola, Vierasvenesatama

Kultaranta Marina

Merellinen näköala Kultaranta Marinan terassilta, jonka pöydällä viinilasit, kynttilä sekä kukkia.

Kultaranta Marina – tule viihtymään ainutlaatuiseen vierasvenesatamaan

Kultaranta Marina on Kultaranta Resortin ainutlaatuinen koti- ja vierasvenesatama, joka tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden veneilijöille ja suojaisa satama soveltuu kaikenkokoisille purje- ja moottoriveneille. Satamamaksun vuorokausihinta on 33 euroa ja sen voit maksaa joko marinan Porho Bar & Grilliin tai kävelymatkan päässä sijaitsevaan Kultaranta Resortin vastaanottoon. Hintaan kuuluu vesi ja sähkö sekä pyykinpesu- ja kuivausmahdollisuus. Satamassa on jätepiste ja septitankin tyhjennysmahdollisuus.

Kultaranta Marinasta voit vuokrata aukioloaikojen puitteissa veneitä, vesiskoottereita ja sup-lautoja. Kotimaista keramiikkaa voit ostaa Ankkuroidu pop up -kesäkaupasta. Kultaranta Marina sijaitsee Luonnonmaalla, josta on lyhyt venematka Naantalin lumoavaan Vanhaankaupunkiin ja Kultaranta Resortin laaja palvelutarjonta hotelleineen ja ravintoloineen sekä aktiviteetti- ja hyvinvointipalveluineen on noin 800 metrin kävelymatkan päässä.

Kaksi naista nauttimassa kesäisestä päivästä Porho Bar & Grillin merellisissä maisemissa.

Porho Bar & Grill

Satamassa on anniskeluoikeuksin varusteltu Porho Bar & Grill, jonka aurinkoiselta terassilta saa keittiön herkullisia street food -tyylisiä annoksia sekä pientä suolaista ja makeaa.

Marinan näköalasaunaa on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön 80 euron tuntihintaan. Saunan laiturilta on mukava pulahtaa vilvoittavaan mereen.