Hurmaavimmat kahvilat Naantalissa

Vaalea nainen juo kahvia Naantalin rannassa. Taustalla näkyy Naantalin rannan ravintoloita ja kirkko.

Hurmaavimmat kahvilat Naantalissa

Hurmaavimmat kahvilat Naantalissa ihastuttavat kävijänsä suussa sulavilla herkuilla, ainutlaatuisella tunnelmalla sekä saaristomaisemilla vailla vertaa. Näissä kahviloissa kelpaa viettää lokoisaa kesäpäivää ja hörpätä kahvikupponen jos toinenkin.

Kahvila-ravintola Amandiksen vohveliannos marjoilla ja jäätelöllä.

Amandis

Oletko jo maistanut maailman parhaita vohveleita?

Amandis on ihastuttava kahvila, josta saa vastustamattomia vohveleita makeina ja suolaisina annoksina. Tarjolla on muutakin maistuvaa, kuten täytettyjä croissanteja. Amandis sijaitsee Vanhankaupungin rannassa, aivan meren äärellä, joten terassilta voi herkuttelun lomassa seurailla rantalaiturin kuhinaa ja merellä lipuvia veneitä.

Testaa myös Amandiksen vieressä sijaitseva Harmu X Amandis -cocktailbaarin pirtsakat mocktailit ja cocktailit!

Leipomo Tuulisolmu

Jatka matkaa saaristoon syleilyyn, maalaismaisemien poikki, ja ihastu Tuulisolmun rakkaudella valmistettuihin herkkuihin!

Rymättylässä sijaitseva Leipomo Tuulisolmu on aito perinteinen leipomokahvila, joka valloittaa vanhan ajan tunnelmallaan ja herkkuja notkuvilla tiskeillään. Kahvilassa on tarjolla valinnan vaikeutta aiheuttava valikoima makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä arkisin myös lounasta.

Leipomo Tuulisolmu on rymättyläläisten rakastama, paikallinen helmi, jossa kannattaa vierailla!

Ps. Mitä muuta Rymättylässä kannattaa nähdä? Katso vinkit päiväretkelle Rymättylään!

Hurmaavimmat kahvilat Naantalissa -artikkelin kuva, jossa Leipomo Tuulisolmun herkkuja notkuva tiski.
Mymmeli ja pieni tyttö katsovat vitriinin herkkuja kahvilassa, jossa on keltaiset seinät.

Eriskummallinen kahvila ja teehuone

Naantalin eriskummallisin kahvila on täynnä Muumitarinoihin liittyviä metkoja yksityiskohtia. Voit löytää kahvilasta esimerkiksi riippukeinussa loikoilevan piisamirotan, katon rajasta vampyyrin tai maailman pienimmän lohikäärmeen!

Eriskummallisessa kahvilassa on tarjolla kakkumestarin valmistamia herkullisia kakkuja, suolaisia piiraita ja vastaleivottuja kanelipuusteja. Kahvilasta voi ostaa myös Muumituotteita pikkuisesta Muumikaupasta.

Eriskummallinen kahvila löytyy Vanhastakaupungista, joten kahvilassa voi aistia Muumimaailman tunnelmaa ilman vierailua Muumimaailmassa.

Katri Tätilän kahvipuhvetti

Tule kahvittelemaan Tätilän tapaan!

Katri Tätilän kahvipuhvetti tarjoillaan Tammiston upeassa, yli satavuotisessa salissa. Kahvipuhvetissa nautitaan ajan kanssa kahvit ja paakelsit, ja tunnelmoidaan vanhanajan kartanoromantiikkaa.

Katri Tätilä oli yksi Suomen keskeisimmistä naistaiteilijoista toisen maailmansodan jälkeen. Hän asui ja piti ateljeetaan Tammistossa 1940-luvulla. Nykyään Tätilän taideteoksia löytyy Wäinö Aaltosen museon kokoelmista. Myös Tammistosta voit löytää vielä yhden Katri Tätilän maalaaman taulun vastaanottohuoneen seinältä.

Katri Tätilän kahvipuhvetti katettu kauniisti Tammiston tilan saliin.

Saisiko olla lisää herkutteluhetkiä?

Naantalissa on useita kahviloita ja ravintoloita, joista jokainen herkkusuu löytää varmasti mieleistään syötävää. Ihastu aitoihin saaristolaismakuihin ja puhtaaseen lähiruokaan ainutlaatuisissa miljöissä!

Ihmisiä kävelemässä Naantalin Vanhassakaupungissa kukkien kukkiessa kauniisti.

Nauti kesästä Naantalin auringon alla

Naantalin kesä on kuorrutettu ikimuistoisilla tapahtumilla, kiehtovilla opastuksilla sekä makoisilla yöunilla sympaattisissa majoituspaikoissa. Varaa omannäköinen loma!

Nainen sup-lautailee merellä saaristomaisemassa auringon laskiessa horisonttiin.