Herkuttelupaikat, Ravintola, Vanha kaupunki

Ravintola Trappi ja Trapin piha

Ravintola Trappi Naantalin vanhassa kaupungissa

Ravintola Trapin maittavista annoksista ja upeasta salista ja useista viehättävistä kabineteista löytyy
varmasti jokaiselle mieluinen ja sopii siksi myös hyvin yksityisiinkin illanviettoihin. Tämä viihtyisä ravintola hellii asiakkaitaan makuelämyksillään.

Trappi palvelee vuoden ympäri ja Trapin pihan kesäinen kohtauspaikka meren äärellä tarjoaa ulkoruokailun ystäville herkkujaan. Pihan yhteydessä sijaitseva Föribaari palvelee teitä ympäri vuoden. Tarkista aukioloajat Ravintola Trapin nettisivuilta.

Syys- ja talvikaudella piha on myös hereillä, kun se muuttuu valoineen satupuutarhaksi, jossa tulet palavat ja glögi tuoksuu. Tutustu myös Föribaarin Facebookiin ja Instagramiin.

Tunnelmallinen ravintola

Ravintola Trappi on pitkät perinteet Naantalin rannassa omaava ala carte -ravintola, joka sijaitsee aivan meren rannassa vanhan luostarikirkon kupeessa, vanhassa Kallanderin talossa. Kallander on Naantalin vanhimpia kiinteistöjä ja siellä ravitsemusperinne on ikivanha: Kallanderin krouvi oli tunnettu jo 1800-luvun vaihteessa. 

Myös värikkäästä merirosvoelämästään tunnettu vapaaherra Otto Fleming on asunut Kallanderissa.

Tutustu myös muihin Naantalin ravintoloihin.

Vaaleanpunainen ravintolarakennus ja kivetty katu puiston varrella. Suomenlippu talon kyljessä, ikkunoissa punaiset markiisit, joissa lukee Ravintola Trappi.

Esteettömyys Trapissa

Ravintola Trappi sijaitsee historiallisessa vanhassa puutalossa, jonka sisäänkäynti ei ole esteetön. Henkilökunnan ja avustajan avustuksella on mahdollista päästä sisälle. Mikäli tietää asiasta, on hyvä ilmoittaa etukäteen, jotta henkilökunta voi tulla auttamaan.

Varsinaisesta inva-WC:tä ei ole ravintolan tiloissa, mutta pyörätuolilla mahtuu WC:een. Lähin Inva-WC sijaitsee Naantalin kirkon huoltorakennuksen yhteydessä (n. 200 m ravintolalta).

Ravintola Trapin kaksi annosta.

Ravintola Trappi ja vastuullisuus

Ravintola Trappi on suosittu ruokaravintola, jonka listalta löytyy runsaasti lähellä tuotettuja ja satokauden mukaisia raaka-aineita.

Trappi on erityisen tunnettu kala-annoksistaan ja a la carte -listalta löytyykin legendaarisia lähituotteita sekä makunystyryröitä kunnioittavia annoksia.

Tutustu Ravintola Trapin menuuseen.