Herkuttelupaikat, Ravintola, Vanha kaupunki

Ravintola Trappi ja Trapin piha

Tilausravintola Trappi Naantalin Vanhassakaupungissa

Ravintola Trapin maittavista annoksista ja upeasta salista ja useista viehättävistä kabineteista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen. Ravintola Trappi onkin oiva valinta yksityisiin illanviettoihin. Tämä viihtyisä ravintola hellii asiakkaitaan makuelämyksillään. Trappi toimii tällä hetkellä vain tilausravintolana.

Trapin piha on kesäinen kohtauspaikka meren äärellä ja tarjoaa ulkoruokailun ystäville herkkujaan. Pihan yhteydessä sijaitseva Föribaari palvelee ympäri vuoden. Tarkistathan aukioloajat Ravintola Trapin verkkosivuilta.

Syys- ja talvikaudella piha on myös hereillä, kun se muuttuu valoineen satupuutarhaksi, jossa tulet palavat ja glögi tuoksuu. Tutustu myös Föribaarin Facebookiin ja Instagramiin.

Tunnelmallinen ravintola

Ravintola Trappi on pitkät perinteet Naantalin rannassa omaava ala carte -ravintola, joka sijaitsee aivan meren rannassa vanhan luostarikirkon kupeessa, vanhassa Kallanderin talossa. Kallander on Naantalin vanhimpia kiinteistöjä ja siellä ravitsemusperinne on ikivanha: Kallanderin krouvi oli tunnettu jo 1800-luvun vaihteessa. 

Myös värikkäästä merirosvoelämästään tunnettu vapaaherra Otto Fleming on asunut Kallanderissa.

Tutustu myös muihin Naantalin ravintoloihin.

Vaaleanpunainen ravintolarakennus ja kivetty katu puiston varrella. Suomenlippu talon kyljessä, ikkunoissa punaiset markiisit, joissa lukee Ravintola Trappi.

Esteettömyys Trapissa

Ravintola Trappi sijaitsee historiallisessa vanhassa puutalossa, jonka sisäänkäynti ei ole esteetön. Henkilökunnan ja avustajan avustuksella on mahdollista päästä sisälle. Mikäli tietää asiasta, on hyvä ilmoittaa etukäteen, jotta henkilökunta voi tulla auttamaan.

Ravintolan tiloissa ei ole varsinaista esteetöntä wc-tilaa, mutta tilaan mahtuu pyörätuolilla. Lähin esteetön wc sijaitsee Naantalin kirkon huoltorakennuksen yhteydessä (n. 200 m ravintolalta).

Ravintola Trapin kaksi annosta.

Ravintola Trappi ja vastuullisuus

Ravintola Trappi on suosittu ruokaravintola, jonka listalta löytyy runsaasti lähellä tuotettuja ja satokauden mukaisia raaka-aineita.

Trappi on erityisen tunnettu kala-annoksistaan ja a la carte -listalta löytyykin legendaarisia lähituotteita sekä makunystyryröitä kunnioittavia annoksia.

Tutustu Ravintola Trapin menuun.