Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Kahvila, Keskusta ja Naantalin Kylpylä

Cafe Roma

Kauniisti marjoilla koristeltu suklaakakku.

Cafe Roma Naantalin Kylpylässä

Cafe Roma on keidas keskellä Kylpylää. Meiltä löydät loistavan valikoiman erikoiskahveja, vastapaistetut leivonnaiset ja kevyet lounaat. Eurooppalaista kahvilatunnelmaa lisää upea Afternoon Tea -kattaus. Kesäisin kahvilan terassi levittäytyy Kylpylän edustalle, jolloin jätskitauosta on mahdoton kieltäytyä – eikä lomalla onneksi tarvitsekaan!

Iltaisin rentoudutaan klassikkococktailien parissa. Viinibaarista löydät kattavan viinivalikoiman, tapas-lautaset ja muuta pikkunaposteltavaa. Lue lisää Cafe Roman verkkosivuilta.

Tutustu myös muihin Naantalin kahviloihin.

Cafe Roman suklaakakkupala lautasella kahvilan pöydällä.

Esteettömyys Cafe Romassa

Cafe Roma sijaitsee Naantalin Kylpylässä, johon on esteetön kulku. Yleiset esteettömät wc:t löytyvät hotellin 1. kerroksesta ja P-kerroksesta. Hotellissa on myös saatavilla on esteettömiä huoneita, joissa on otettu huomioon käytännöllisyys ja helppo liikkuminen.

Esteettömät huoneet sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa.

Naantalin Kylpylä ilmakuva iltavalaistuksessa, tyyni meri ja lämmintä valoa.

Naantalin Kylpylä ja ympäristö

Ympäristökysymykset ja kestävä kehitys ovat tärkeä osa Sunborn Saga Oy:n toimintaa. Yritys on sitoutunut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan ja on hakenut mukaan kansainväliseen Green Key -vastuullisuusohjelmaan.

Lue lisää Sunborn Saga Oy:n ympäristöpolitiikasta.