Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Lähialue ja saaristo, Ravintola

Pian Pakari & Bistro

Pian Pakarin bistroburger.

Leipomo ja klassisia ruokia skandinaavisella twistillä

Pian Pakari & Bistro on Naantalin ja Raision puolessa välissä sijaitseva perheomisteinen ravintola, joka tarjoaa ympärivuotisesti lounasta ja illallisia. Bistron lounaat ovat klassisia lautasannoksia suomalaisella ja skandinaavisella twistillä. Lounasaika on arkisin klo 10.30-14.30. Iltalistalta löytyvät muun muassa suositut artesaaniburgerit, erilaisia street food -annoksia ja legendaariset Wotin kebabit, jotka valmistetaan edelleen alkuperäisillä resepteillä vuodesta 1985.

Pian Pakarilla on myös leipomo, jonka tuotteita myydään lähialueen kaupoissa. Pian Pakari & Bistro palvelee arkisin aamusta klo 7:30 lähtien. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

Tutustu myös Naantalin muihin ravintoloihin.

Pian Pakarin terassipöytä.

Esteettömyys Pian Pakari & Bistrossa

Pian Pakari & Bistro on esteetön ravintola. Sisäänkäynnin yhteydessä on invaluiska ja inva-wc. 

Pian Pakarin edustalla löytyvät linja-autopysäkit, joten kulku sekä Naantalin että Turun suunnasta on vaivatonta. Bistrossa myös oma maksuton asiakaspysäköinti.

Pian Pakarin mansikka-halloumisalaatti.

Pian Pakari & Bistro ja ympäristö

Pian Pakari ei tuota lainkaan kaatopaikkajätettä ja käytössä on oma jätteiden kierrätys- ja lajitteluasema. Oman 102 paneelin aurinkovoimalan teho on 32 kW  ja pihan leikkaa Pakarin lammas – sähkökäyttöinen päästötön robottiruohonleikkuri.