Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Lähialue ja saaristo, Ravintola

Pian Pakari & Bistro

Pian Pakarin bistroburger.

Leipomo ja klassisia ruokia skandinaavisella twistillä

Pian Pakari & Bistro on Naantalin ja Raision puolessa välissä sijaitseva perheomisteinen ravintola, joka tarjoaa ympärivuotisesti lounasta ja illallisia. Bistron lounaat ovat klassisia lautasannoksia suomalaisella ja skandinaavisella twistillä. Iltalistalta löytyvät kolmen ruokalajin menut, artesaanipizzat ja tottakai suositut burgerit.

Pian Pakari & Bistrossa on nyt saatavana myös legendaariset Wotin kebabit. Alkuperäisillä resepteillä. Vuodesta 1985.

Bistron kivijalka on oma leipomo, jossa valmistuvat briossisämpylät, leivät ja napolilaistyyppiset, hitaasti nostatetut pizzapohjat. Pakarista saatavana laaja valikoima makeita ja suolaisia leipomotuotteita, joita myydään myös lähialueen kaupoissa. Pian Pakari palvelee arkisin aamusta klo 6:30 lähtien. A-oikeudet. Verkkokauppa.

Tutustu myös Naantalin muihin ravintoloihin.

Pian Pakarin terassipöytä.

Esteettömyys Pian Pakari & Bistrossa

Pian Pakari & Bistro on esteetön ravintola. Sisäänkäynnin yhteydessä on invaluiska ja inva-wc. 

Pian Pakarin edustalla löytyvät linja-autopysäkit, joten kulku sekä Naantalin että Turun suunnasta on vaivatonta. Bistrossa myös oma maksuton asiakaspysäköinti.

Pian Pakarin mansikka-halloumisalaatti.

Pian Pakari & Bistro ja ympäristö

Pian Pakari ei tuota lainkaan kaatopaikkajätettä ja käytössä on oma jätteiden kierrätys- ja lajitteluasema. Oman 102 paneelin aurinkovoimalan teho on 32 kW  ja pihan leikkaa Pakarin lammas – sähkökäyttöinen päästötön robottiruohonleikkuri.