Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Kahvila, Ravintola, Vanha kaupunki

Naantalin Kaivohuone

Ainutlaatuinen kesäravintola, klubi ja terassi Naantalissa

Naantalin Kaivohuone Vanhankaupungin rantabulevardilla on ainutlaatuinen kesäravintola, klubi ja terassi. Kaivon kesä tarjoilee komean kavalkadin kotimaisia tähtiartisteja, BBQ-herkkuja, raikkaita salaatteja ja virkistäviä juomia meren äärellä.

Kaivohuone palvelee myös tilausravintolana tarjoten upeat puitteet häille, perhejuhlille ja yritystilaisuuksille. Naantalin Kaivohuoneella järjestetyt tilaisuudet jättävät lähtemättömän vaikutuksen.

Ainutlaatuinen miljöö vanhassa kylpyläajan rakennuksessa

Naantalin Kaivohuoneella on pitkät ja kunniakkaat perinteet, joita vaalitaan rakkaudella. Menneiden aikojen loistoon palautettu Kaivohuone sopii loistavasti erilaisten yksityistilaisuuksien pitopaikaksi ja kansainvälisen tason keittiö loihtii tilaisuuteen sopivat tarjoilut.

Kakut ja muut tarjolla olevat leivonnaiset ja konditoriatuotteet valmistetaan Kaivohuoneen omassa leipomossa.

Naantalin Kaivohuoneen konsertin yleisöä, kädet ilmassa valaistua lavaa vasten.

Esteettömyys Naantalin Kaivohuoneella

Ravintolaan on esteetön kulku pääsisäänkäynnin luota ja ravintolasta löytyy esteetön wc. Keikoilla pyörätuolipaikat sijaitsevat Kaivohuoneen permannolla, jonne on esteetön kulku pääsisäänkäynniltä.

Naantalin Kaivohuoneen keltainen julkisivu.

Naantalin Kaivohuone ja ympäristö

Ympäristökysymykset ja kestävä kehitys ovat tärkeä osa Sunborn Saga Oy:n toimintaa. Yritys on sitoutunut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan. Naantalin Kylpylälle on myönnetty joulukuussa 2022 kansainvälinen, vastuullisesta matkailusta kertova Green Key -jatkosertifikaatti. Kylpylässä toteutetaan nyt entistä enemmän erilaisia vastuullisuustoimia, sillä kriteerit ympäristösertifikaatille tiukkenivat entisestään.

Lue lisää Sunborn Saga Oy:n ympäristöpolitiikasta.