Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Kahvila

Naantalin Aurinkoinen

Naantalin Aurinkoisen värikkäitä, marjoilla ja hedelmillä koristeltuja leivonnaisia.

Naantalin Aurinkoinen paistaa aamusta iltaan

Naantalin Aurinkoinen on paistanut jo vuodesta 1989. Joka päivä käsin leivottujen tuotteidemme herkullisuus syntyy tuoreudesta, käsityöstä ja laadukkaista raaka-aineista. Kaiken kruunaa aurinkoinen ja ammattitaitoinen palvelu.

Naantalin Aurinkoisen leivonnaisia.

Nuhjalantien kahvila

Nuhjalantien kahvila Naantalissa sijaitsee osuvasti Aurinkotien varrella. Se on ensimmäinen Naantalin Aurinkoisen kahvila, jossa aloitimme toimintamme tilojen rakentamisen jälkeen vuonna 1989. Osa vakiasiakkaista onkin käynyt täällä aamukahvilla jo vuosikymmenien ajan.

Kahvilan yhteydessä sijaitsee myös konditoria sekä kahvileipäleipomo.

Tästä syystä tarjolla onkin ehkä kaikkein joustavin valikoima kakkuja ja pullaa sekä autenttinen atmosfääri upeiden mäntyjen siimeksessä. Lämmin lounas on tarjolla arkisin, maanantaista perjantaihin. Lounaspöytä sisältää aina vaihtuvan keiton ja muut lämpimät ruoat, salaattivalikoiman sekä erilaiset jälkiruokapullat. Nuhjalantien kahvila on avoinna myös sunnuntaisin.

Yhteystiedot:

Nuhjalantie 2, 21110 Naantali
Puhelin: 0447244700

Naantalin Aurinkoisen kahvilan pöytä, jossa kaksi henkilöä nauttivat leivonnaisia, kahvia ja virvoitusjuomia.

Tullikadun kahvila

Naantalin Tullikadun kahvila sijaitsee aivan kaupungin sydämessä ja kaupungintalon naapurissa, Naantalin torilla. Näin ollen se tarjoaa erityisen pysähdyspaikan Naantalin vanhassa luostarikirkossa, rannalla, Vanhassakaupungissa tai vaikkapa Muumimaailmassa vierailevalle kävijälle. Myös kirjasto sijaitsee ihan kahvilan vieressä.

Kahvilan lämmin keittolounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin salaatin ja leivän kera. Jälkiruuaksi löytyy kahvia sekä herkullista pullaa. Lounas valikoiman lisäksi meiltä löydät kaikki muut suositut Aurinkoiset herkut kuten katkarapuleivät, salaatit, kahvileivät sekä konditoriatuotteet. Tervetuloa nauttimaan Aurinkoinen lounas tai herkullinen kahvihetki upeaan Tullikadun kahvilaan Naantaliin!

Yhteystiedot:

Tullikatu 11, 21100 Naantali
Puhelin: 0447244703

Leipuri leipoo jauhoisilla käsillä taikinapalloa.

Tuoretta leipää, leivonnaisia ja lounasta

Naantalin aurinko nousee jo aamuyöllä kilpaa omaan juureen leivotun leipätaikinan kanssa. Leivät paistuvat Raision kiviarinauunissa, ja kakut ja leivokset valmistuvat Naantalin konditoriassa taitavien leipurien ja kondiittorien käsityönä. Valmistamme päivittäin myös kunnon kotiruokaa ja rapsakoita salaatteja kahviloiden lounastajille. 

Kädet pitelevät valmista salaattiannosta, taustalla näkyy samanlaisia salaattiannoksia.

Esteettömyys Naantalin Aurinkoisessa

Nuhjalan kahvila

Kahvila on esteetön.

Tullikadun kahvila

Meille pääsee loistavasti sähkökäyttöisen pyörätuolin tai muiden apuvälineiden kanssa. Käyttämällä vieressä sijaitsevan Naantalin pääkirjaston ovea, jossa on luiska ja sieltä tulemalla suoraan aurinkoiseen. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään.

Kahvilassamme on tilava esteetön wc.

Kahvilan myyjä valmistamassa erikoiskahvia.

Vastuullisuus Naantalin Aurinkoisessa

Naantalin Aurinkoisen käyttämä sähkö on 100% tuotettu uusiutuvalla energialla.

Kahvimme on vastuullisesti tuotettua. Kahvipaahtimomme Johan & Nyström ostaa raakakahvin suoraan tuottajalta ilman välikäsiä – näin voidaan varmistua siitä, että palkkio tavoittaa viljelijän.

Viljelijöille maksetaan selkeästi yli Fairtrade- ja markkinahinnan ja tämä takaa myös tilan työntekijöille paremman palkkatason. Viljely tiloilla on kestävää ja pitkäjänteistä. Jokainen kahvipapu kerätään käsin tarkoin valituilta kahvitiloilta, jotka ovat sitoutuneet ekologiseen ja kestävään kahvin viljelyyn.