Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Kahvila, Vanha kaupunki

Cafe Kirkkopuisto

Cafe Kirkkopuisto tarjoaa herkkuja Tuulensuojan sisäpihalla

Cafe Kirkkopuisto tarjoaa virkistävän tauon kesäpäivään. Meiltä löydät viileät juomat, jäätelöt ja pikkusuolaiset ja tietysti kaiken tarvittavan rentoon kahvihetkeen unohtamatta Sunborn Bakeryn omia leivonnaisia. Kesäkahvila on avoinna kesäkuun puolesta välistä alkaen joka päivä klo 9-20.

Kesäkahvila sijaitsee punaisen Tuulensuoja-nimisen rakennuksen suojaisella sisäpihalla Naantalin rannan läheisyydessä. Pihan ympäristössä on myymälöitä ja matkailuneuvonta.

Cafe Kirkkopuiston läheisyydessä ovat rannan pysäköintialue sekä linja-autopysäkki, jolta lähtevät Muumimaailman parkkialueen bussit. Kesäkahvila onkin mainio levähdyspaikka Naantali-päivän aikana tai juuri ennen kotimatkaa!

Tutustu myös muihin Naantalin kahviloihin.

Esteettömyys Cafe Kirkkopuistolla

Kesäkahvila sijainti Tuulensuojan rakennuksen sisäpihalla on esteetön. Terassipaikat sijaitsevat laatoitetulla pihalla. Kahvilalla ei ole sisätiloja. Tilaukset kioskin luukultta ja henkilökunta auttaa tarvittaessa tuotteiden tuomisessa pöytään.

Yleiset wc-tilat sijaitsevat kesäkahvilan välittömässä läheisyydessä. Lähin esteetön WC sijaitsee kesäkahvilan vieressä olevissa yleisissä wc-tiloissa.

Cafe Kirkkopuisto
Nunnakatu 2, 21100 Naantali