Herkuttelupaikat, Ravintola, Vanha kaupunki

Naantalin rannan ravintolat

Naantalin ranta ja kirkko kesällä.

Tervetuloa herkuttelemaan Naantalin rannan ravintoloihin!

Naantalin rannan ravintolat tarjoavat monipuolisesti makuelämyksiä postikorttimaisemissa. Tutustu ravintoloiden tarjontaan ja aukioloaikoihin heidän verkkosivuiltaan.

Amandis-ravintolan suolainen vohveliannos naisen pitelemänä.

Amandis

Joko olet maistanut maailman parhaita vohveleita? Amandiksen omassa keittiössä alusta asti käsityönä valmistettu vohveli on vastustamaton herkku, johon voi valita makean tai suolaisen täytteen.

Talvella tarjolla on myös höyryävän herkullista keitto ja lämmintä kaakaota. Kesällä pihalle avautuu laadukkaita cocktaileja ja mocktaileja tarjoava Harmu-cocktailbaari.

Kesäaikana Amandiksen meriterassille mahtuu jopa 200 henkilöä nauttimaan ihastuttavasta miljööstä sekä Amandiksen rakastetuista herkuista ja klassikoista. Sisätiloissa asiakaspaikkoja on 50. 

Osoite: Nunnakatu 6

Värikäs kauniisti aseteltu annos ruokapöydällä ja nainen, joka pitelee käsissään viinilasia.

Naantalin Kaivohuone

Naantalin Kaivohuone Vanhankaupungin rantabulevardilla on ainutlaatuinen kesäravintola, klubi ja terassi. Kaivon kesä tarjoilee komean kavalkadin kotimaisia tähtiartisteja, BBQ-herkkuja, raikkaita salaatteja ja virkistäviä juomia meren äärellä.

Naantalin Kaivohuoneen yli 180-paikkainen merenrantaterassi huokuu menneiden aikojen arvokkuutta, mutta elää kuitenkin tässä hetkessä. Kaivohuoneella on pitkät ja kunniakkaat perinteet, joita vaalitaan rakkaudella. Kaivohuone onkin vanha kylpyläajan rakennus 1800-luvun lopulta.

Osoite: Nunnakatu 4

Naantalin Vanhankaupungin ranta, satama ja kirkko hämärtyvänä kesäiltana.

Merisali

Merisali on auringonkeltainen tervehdys kylpylä- ja huvilakulttuurin kulta-ajalta yli sadan vuoden takaa. Ikoninen rakennus on seissyt Naantalin hienoimmalla paikalla jo vuodesta 1899.

Ravintola Merisali ja sen iso, katettu terassi toivottavat tervetulleeksi nauttimaan kesäisestä Naantalista live-esitysten sekä herkullisen ruuan äärelle!

Osoite: Nunnakatu 14

Pizzeria 450 -ravintolan pitsauuni ja työntekijä valmistamassa pitsaa.

Pizzeria 450°

Palkittu Pizzeria 450°C tarjoilee aitoa napolilaista pizzaa Naantalin rannassa. Pizzeria on ollut mukana Top 50 Pizza Europe -listalla joka vuosi heti perustamisestaan lähtien. Listalle valitaan Euroopan 50 parasta pizzeriaa Italian ulkopuolelta.

Pizzat paistetaan elävällä tulella Italiassa käsin muuratussa pizzauunissa. Tervetuloa maistamaan!

Osoite: Mannerheiminkatu 10

Snickari-ravintolan kauniisti katettu pöytä.

Snickari

Ravintola ja kahvila Snickari on herkuttelijoiden kohde Naantalin Vanhankaupungin rannassa, idyllisessä puutalokorttelissa, aivan meren äärellä.

Täällä tyylikkään rento miljöö, innovatiivinen keittiö ja sydämellinen palvelu yhdistyvät kokonaisvaltaiseksi elämykseksi, josta jää hyvä maku ja mieli. Snickarin verannalla on loistava paikka seurata Trumputtajan rummutusta ja ihastella auringonlaskua!

Osoite: Mannerheiminkatu 2

Tavastin Kilta -ravintolan ravintoloitsija istuu valkoinen kokinasu yllään ruokapöydän äärellä, maistaa viiniä ja katselee merelle.

Tavastin Kilta

Italialaisen keittiömestari Riccardo Soldatin ravintola Tavastin Kilta sijaitsee Naantalin Vanhankaupungissa – keskellä kauneinta Naantalia. Tavastin Kilta on värikäs ja ilahduttava kokonaisuus herkkuja tyylikkään rennossa ympäristössä. Ravintolaan on tervetulleita lapset ja koirat sekä myös ryhmät.

Poikkea aperitivoille samppanjan ja oliivien äärelle tai maistele ruokalistamme eurooppalaisia herkkuja pohjoismaisista lähiraaka-aineista loihdittuna. Tavastin Kilta luo täydelliset puitteet arkeen ja juhlaan.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan Välimeren lämpö Naantalin sydämessä!

Osoite: Mannerheiminkatu 1

Ravintola Trapin sisäänkäynti.

Trappi, Trapin piha ja Föribaari

Ravintola Trappi tarjoaa herkkusuille upeat näkymät vierassatamaan. Se sopii hyvin myös yksityisiin illanviettoihin ja on avoinna ympäri vuoden päivittäin. Trapissa tarjoillaan À la cartea sekä arkisin herkullista lounasta klo 11 ja 16 välillä.

Ravintola Trapin Piha on viehättävä kohtauspaikka meren äärellä ja tunnettu erinomaisista ruoka-annoksista. Tarjolla on myös ihania jäätelöannoksia sekä laaja juomavalikoima. Talvella on ulkoilmatapahtumia. Tunnelmallinen pihavalaistus.

Föribaari on Trapin Pihan yhteydessä ympärivuoden toimiva tunnelmallinen ravintolabaari. Föribaarissa ja Kotatuvassa yhdistyy perinteikkyys sekä rento tunnelma. Kesällä avoinna joka päivä, talviaikana viikonloppuisin.

Osoite: Nunnakatu 8