Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Lähialue ja saaristo, Ravintola

Tammiston Kuulas

Tammiston Kuulas -ravintolan herkullinen grillattu liha-annos kauniisti lautaselle aseteltuna.

Tammiston Kuulas

Tammiston Kuulas -ravintolan tarina alkoi jo yli sata vuotta sitten, kun entisen Tammiston maanviljelystilan päärakennus rakennettiin ja puutarhaan istutettiin omenapuita. Upea, 50-paikkainen terassi rakennettiin talon eteläpuoleiselle takapihalle omenapuutarhan kupeeseen keväällä 2021.

Terassiravintolaan on esteetön pääsy.

Tammiston Kuulaksen kauniisti aseteltuja ruoka-annoksia kuviollisella pöydäliinalla.

Tammiston Kuulas on arkipäivän elämys ja nautinto

Terassiravintolan sydän on hiiligrilli, jossa valmistuu rento, mutta laadukas ruoka lähiseudun raaka-aineista. Omenapuun alle voi levittää räsymaton ja istahtaa nauttimaan vaikka Katri Tätilän Kahvipuhvetin herkkuja, laadukkaan cocktailin tai kuuluisan, etukäteen tilattavan piknikkorin, joka valittiin Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi vuonna 2023.

Ainutlaatuista tunnelmaa luo kaiuttimista soiva vanha 40-60-luvun suomalainen iskelmä, hiiligrillistä leijailevat tuoksut sekä puutarhan laidalla laiduntavat lampaat. Sateen sattuessa Tammistossa on kauniit, tunnelmalliset sisätilat 100-vuotiaan kartanon saleissa.

Tammiston Kuulaksessa panostetaan tarkoin valikoituihin, elämyksellisiin tuotteisiin – oli se sitten ravintolan tuoli, kahvikuppi tai taustamusiikki. Yksityiskohdat luovat kokonaisuuden, jollaista ei koe muualla.

Majoitu Tammiston ainutlaatuisissa majoituskohteissa

Tammiston B&B tarjoaa elämyksellistä majoitusta lähes satavuotiaan omenapuutarhan ympäröivässä kartanotyylisessä rakennuksessa, jota on entisöity rakkaudella ja vanhaa kunnioittaen. Tilan historia kulkee mukana tarinoissa ja tuotteissa – aamiaisella tarjoillaan tilan omia tuotteita kuten omenapuutarhan mehua sekä yli 30 vuotta samalla reseptillä leivottuja sämpylöitä.

Majoitusta on tarjolla kesäkaudella toukokuun alusta elokuun loppuun.

Tammiston majoituspalvelusta löytyy myös mökkejä, kaupunkiasuntoja, Matkaparkki ja jopa oma saarikin, joka on mahdollista vuokrata omaan käyttöön.

Tammiston B&B:n majoitushuone, joka on sisustettu vanhoilla huonekaluilla sekä vaalean vihreillä sävyillä.