Herkuttelupaikat, Keskusta ja Naantalin Kylpylä, Ravintola

Le Soleil

Le Soleil – Chaîne des Rôtisseurs -ravintola Naantalin Kylpylässä

Le Soleil on Chaîne des Rôtisseurs -kilvin palkittu buffetravintola Naantalin Kylpylässä. Ravintolassa pääset nauttimaan yhdistelmää aasialaisen ja eurooppalaisen keittiön parhaita makuja.

Usein uudistuva menu tarjoaa aina uudelleen mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisista makuelämyksistä. Le Soleilin aamiainen, lounas ja brunssi tarjoavat monipuolisesti eri vaihtoehtoja. Illallisaikaan perjantaisin ja lauantaisin on tarjolla buffet, jossa yhdistyy trendikkäät maut ja tarkoin valitut, sesongin mukaiset raaka-aineet. Ruokahetken kruunaa upea merinäköala, josta kesäisin nautitaan ylimmän kerroksen terassilla.

Tervetuloa Le Soleiliin!

Tutustu myös muihin Naantalin ravintoloihin.

Esteettömyys Le Soleilissa

Le Soleilin ravintola sijaitsee Naantalin Kylpylässä, johon on esteetön kulku. Yleiset esteettömät wc:t löytyvät hotellin 1. kerroksesta ja P-kerroksesta.

Hotellissa on myös saatavilla esteettömiä huoneita, joissa on otettu huomioon käytännöllisyys ja helppo liikkuminen.

Esteettömät huoneet sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa.

Valkoisella lautasella pihvinpaloja, kastiketta ja koristeita, puulautasella leipää. Viinilasissa punaviiniä ja kaksi Sunborn-viinipulloa telineessä pöydän päällä.

Naantalin Kylpylä ja ympäristö

Le Soleilin ravintola on yksi Naantalin Kylpylän palkituista ravintoloista. Ympäristökysymykset ja kestävä kehitys ovat tärkeä osa Sunborn Saga Oy:n toimintaa. Yritys on sitoutunut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan ja Naantalin Kylpylälle on myönnetty joulukuussa 2022 kansainvälinen, vastuullisesta matkailusta kertova Green Key -jatkosertifikaatti. Kylpylässä toteutetaan nyt entistä enemmän erilaisia vastuullisuustoimia, sillä kriteerit ympäristösertifikaatille tiukkenivat entisestään.

Lue lisää Sunborn Saga Oy:n ympäristöpolitiikasta.