Kultaranta Heineken House

Heineken Housen kaksi pitsaa.

Heineken House – legendaarinen pizzaravintola Luonnonmaalla

Naantalin keskustasta vain viiden kilometrin päässä sijaitsee Kultaranta Resortin täyden palvelun lomakeidas. Kultaranta Resort on tunnettu upeasta miljööstään saaristomaaseudun keskellä, suosituista golfkentästään, hemmottelevista palveluistaan, tasokkaasta majoituksestaan sekä suussa sulavista pitsoistaan, jotka useat paikallisista kehuvat olevan alueen parhaat.

Kultaranta Resortin kesällä päivittäin avoinna oleva pizzeria Kultaranta Heineken House kutsuukin herkkusuita nautiskelemaan suosituilla gourmetpizzoillaan. Kultaranta Heineken Housen legendaariset pizzat valmistetaan pizzauunissa vain ja ainoastaan tuoreista raaka-aineista ja Kultarannan oman reseptin tomaattikastikkeesta. Panostaminen laatuun näkyy sekä maistuu, ja monen kesä ei olekaan täydellinen, ellei ole päässyt herkuttelemaan juuri Heineken Housen pizzoilla!

Heineken House -ravintolan ulkoterassi, josta kauniit näkymät vehreille golfkentille.

Viihtyisä terassi historiallisessa miljöössä

Kultaranta Resortin alueella sijaitsi tiettävästi jo 1400-luvulla Isokylän Säteri -niminen tila ja kauniisti entisöidyt vanhat rakennukset koristavat nykyään ympäristöä. Heineken Housen yhteydessä oleva Kivinavetta on rakennettu vuonna 1827 ja se on suosittu juhla- ja kokoustila.

Kultaranta Heineken Housen legendaariset pizzat

Kultaranta Heineken Housen kesäravintolassa on rento meno ja haasteellisen sään kohdatessa herkkuhetkestä pääsee nauttimaan Kivinavetan jykevien kiviseinien suojassa tai aurinkoisella ilmalla terassilla. Herkuttelusta pääsee nauttimaan ilman pöytävarausta, mutta kannattaa muistaa, että erityisesti aurinkoisella säällä (jota Naantalissa piisaa!) terassin pöydät ovat suosittuja.

Heineken Housen menusta löytyy myös pizzat lapsille ja menun raikkaita salaatteja kannattaa myös maistaa ja ne tuovatkin mukavaa vaihtelua erityisesti heille, jotka käyvät ravintolassa kesällä useita kertoja. Kultaranta Heineken Housesta voi tilata pizzaa myös mukaan ja odotellessa tietenkin siemailla viilentävän juoman upealle golfkentälle levittäytyvää maisemaa ihaillen.

Pariskunta kävelemässä Kultaranta Resortin alueella, golfkenttien näkyessä taustalla.