Herkuttelupaikat, Kahvila, Ravintola, Vanha kaupunki

Kahvila-ravintola Amandis

Amandis-kahvilan herkullinen vohveli marjoilla, jäätelöllä ja kermavaahdolla koristeltuna kauniisti lautaselle aseteltuna.

Oletko jo maistanut maailman parhaita vohveleita?

Amandiksen omassa keittiössä alusta asti käsityönä valmistettu vohveli on vastustamaton herkku, johon voit valita makean tai suolaisen täytteen. Amandis on tunnettu maailman parhaista vohveleista.

Talvella tarjoamme höyryävän herkullista keittoa ja lämpimiä kaakaoita. Kesällä pihallemme avautuu laadukkaita cocktaileja ja mocktaileja tarjoava Harmu -cocktailbaari. 

Kesäaikana Amandiksen meriterassille mahtuu jopa 200 henkilöä nauttimaan ihastuttavasta miljööstä sekä Amandiksen rakastetuista herkuista ja klassikoista. Sisätiloissa asiakaspaikkoja on 50. 

Tule maistamaan herkullisia vohveleita ja nauttimaan upeasta Naantalista – kesällä tai talvella!

Esteettömyys ja ympäristöarvot Amandiksessa

Amandiksen tilat ovat esteettömät, mutta varsinaista esteetöntä wc:tä ei ole. 

Amandis on sitoutunut kestävään kehitykseen omassa toiminnassaan. Kestävä kehitys ja ympäristö huomioidaan Amandiksessa lajittelemalla jätteet ohjeiden mukaisesti. Lisäksi käytämme ympäristömerkittyjä puhdistus- ja pesuaineita ja pyrimme kaikessa toiminnassa säästämään energiaa sekä vähentämään ruoka-hävikkiä. Amandiksen ympäristöarvoina on erityisesti kestävä matkailu sekä paikallisten tuotteiden ja palveluiden käyttäminen. Pyrimme tukemaan jatkuvaa kehitystä yhteiskunnallisten muutosten keskellä, päämääränämme on turvata tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet. 

Boutique-hotelli Amandiksen kauniisti sisustettu hotellihuone, jossa vaaleita tekstiilejä, valaisimia, viherkasveja sekä mustavalkoinen taulu seinällä.

Yökyläile Amandiksessa

Boutique-hotelli Amandis on pieni kuuden huoneen hotelli, joka sijaitsee samassa pihapiirissä kahvila-ravintola Amandiksen kanssa. Persoonallisista huoneista on merinäköala joko huoneesta tai terassilta.