Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Ravintola, Vanha kaupunki

Ravintola Merisali

Ravintola Merisali on Naantalin legendaarinen kesäravintola

Ravintola Merisali ja sen iso, katettu terassi toivottavat tervetulleeksi nauttimaan kesäisestä Naantalista.

Merisali tarjoaa rannan herkullisimmat pizzat ja viihtyisän tunnelman. Tämä suoraan Naantalin Vanhankaupungin sydämessä sijaitseva kaunis rakennus kuuluu ehdottomasti jokaisen kesämatkailijan listalle.

Merisalin terassilla voi myös seurata rantalaiturin kuhinaa ja vierasvenesataman elämää. Merisalissa pääseekin nauttimaan Naantalin ainutlaatuisesta tunnelmasta meren äärellä.

Merisali sijaitsee Naantalin vanhan kylpylän juhlasalongissa, jonka nykyinen rakennus avattiin v. 1899. Ravintolan kaunis interiööri on näkemisen arvoinen ja siellä vieraillessa voikin aistia historian havinaa. Merisali on avoinna keväästä syyskuun loppuun aamusta iltamyöhään.

Tarkista Ravintola Merisalin aukioloajat Merisalin verkkosivuilta.

Tutustu myös muihin Naantalin ravintoloihin.

Esteettömyys Merisalissa

Ravintola Merisalissa sijaitsee historiallisessa vanhassa puutalossa, jonka sisäänkäynti ei ole esteetön. Henkilökunnan ja avustajan avustuksella on mahdollista päästä sisälle. Mikäli tietää asiasta, on hyvä ilmoittaa etukäteen, jotta henkilökunta voi tulla auttamaan.

Ravintolan tiloissa ei ole esteetöntä wc-tilaa, mutta tilaan mahtuu pyörätuolilla. Lähin esteetön wc sijaitsee Naantalin kirkon huoltorakennuksen yhteydessä (n. 200 m ravintolalta).