Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Ravintola, Vanha kaupunki

Ravintola Merisali

Keltainen ravintolarakennus Naantalin vierasvenesatamassa. Rakennuksen takana puiston puita ja Naantalin kirkon torni, pilvinen taivas.

Ravintola Merisali on Naantalin legendaarinen kesäravintola

Merisali on auringonkeltainen tervehdys kylpylä- ja huvilakulttuurin kulta-ajalta yli sadan vuoden takaa. Ikoninen rakennus on seissyt Naantalin hienoimmalla paikalla jo vuodesta 1899.

Ravintola Merisali ja sen iso, katettu terassi toivottavat tervetulleeksi nauttimaan kesäisestä Naantalista.

Merisalin terassilla voi myös seurata rantalaiturin kuhinaa ja vierasvenesataman elämää sekä nauttia kesällä 2024 yli viidestäkymmenestä live-esityksestä sekä uudistuneesta ruokatuotteesta kuten runsaasta saaristolaisbuffetista. Merisalissa pääseekin nauttimaan Naantalin ainutlaatuisesta tunnelmasta meren äärellä.

Tutustu myös muihin Naantalin ravintoloihin.

Esteettömyys Merisalissa

Ravintola Merisalissa sijaitsee historiallisessa vanhassa puutalossa, jonka sisäänkäynti ei ole esteetön. Henkilökunnan ja avustajan avustuksella on mahdollista päästä sisälle. Mikäli tietää asiasta, on hyvä ilmoittaa etukäteen, jotta henkilökunta voi tulla auttamaan.

Ravintolan tiloissa ei ole esteetöntä wc-tilaa, mutta tilaan mahtuu pyörätuolilla. Lähin esteetön wc sijaitsee Naantalin kirkon huoltorakennuksen yhteydessä (n. 200 m ravintolalta).