Majoitus, Hotellit ja pienhotellit

Boutique-hotelli Amandis

Hotelli Amandiksen huone, jossa vaaleanpunaiset seinät, taulu ja sänky, jossa mustavalkoisia koristetyynyjä.

Upea boutique-hotelli Amandis Naantalin rannassa

Boutique-hotelli Amandis on pieni kuuden huoneen hotelli Naantalin rannassa – meren ja kirkon välissä. Jokaisesta huoneesta on merinäköala joko huoneesta tai terassilta. 

Huoneet sijaitsevat samassa pihapiirissä kahvila-ravintola Amandiksen kanssa, joka on tunnettu maailman parhaista vohveleista. 

Kun tulet vieraaksi Amandikseen, saat kokea hyvät unet upeassa miljöössä, koska kaikissa huoneissa on laadukkaat Unikulman vuoteet. Huoneet ovat myös persoonallisesti sisustettu ja jokaisella huoneella on oma tarina – huoneen tarinan kuulet, kun tulet Amandikseen yökylään. 

Huoneen omalta terassilta voit katsella merta ja nauttia Naantalin rannan tunnelmasta. 

Esteettömyys ja ympäristöarvot Amandiksessa

Amandiksen tilat ovat esteettömät, mutta varsinaista esteetöntä wc:tä ei ole. 

Amandis on sitoutunut kestävään kehitykseen omassa toiminnassaan. Kestävä kehitys ja ympäristö huomioidaan Amandiksessa lajittelemalla jätteet ohjeiden mukaisesti. Lisäksi käytämme ympäristömerkittyjä puhdistus- ja pesuaineita ja pyrimme kaikessa toiminnassa säästämään energiaa sekä vähentämään ruoka-hävikkiä. Amandiksen ympäristöarvoina on erityisesti kestävä matkailu sekä paikallisten tuotteiden ja palveluiden käyttäminen. Pyrimme tukemaan jatkuvaa kehitystä yhteiskunnallisten muutosten keskellä, päämääränämme on turvata tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet. 

Amandiksen vohveliannos marjoilla ja kermavaahdolla punamekkoisen naisen käsissä.

Maistuisiko maailman paras vohveli?

Amandiksen omassa keittiössä alusta asti käsityönä valmistettu vohveli on vastustamaton herkku, johon voit valita makean tai suolaisen täytteen. Kesällä tarjolla on viilentäviä juomia, pakkaspäivinä lämmintä ja höyryävää. Talvella tarjoamme myös Amandiksen saaristolaistytön lohikeittoa ja riistakauden aikana riistakeittoa.