Esteetön kohde, Majoitus, Esteetön majoituspaikka, Hotellit ja pienhotellit, Saaristomajoitukset, Näe ja koe, Aktiviteetti, Lähialue

Kultaranta Resort

Pariskunta kävelemässä Kultaranta Resortin alueella, golfkenttien näkyessä taustalla.

Kultaranta Resort on monipuolinen lomakohde Naantalin Luonnonmaalla

Kultaranta Resort sijaitsee karun kauniissa saaristomaisemissa Naantalin Luonnonmaalla, jossa on ruotsalaisen golfarkkitehti Jan Sederholmin suunnittelema 18-reikäinen golfkenttä. Kentän tasokkaat väylät on suunniteltu erityisesti tavallisen klubipelaajan tarpeita ja toiveita vastaaviksi.

Myös golfin harjoittelumahdollisuudet Kultarannassa ovat monipuoliset. Sekä 7-reikäinen Par 3 että Minigolf Areena soveltuvat molemmat mainiosti lähipeli- ja puttiharjoitteluun.

Majoitu mukavasti ja tyylikkäästi Kultaranta Resortin Luhtihotellissa

Tasokkaat, skandinaavisen tyylikkäät majoitustilat tarjoavat hyvän yöpaikan Naantalin lomalle ympäri vuoden. Kaksikerroksisen Luhtihotellin Standard– ja Mini Suite –tason huoneet sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä luonnon helmassa. Pidempään lomailuun soveltuvat saunalliset lomahuoneistot. Hyvin nukutun yön ja herkullisen aamiaisen jälkeen suuntaat hyvillä mielin Muumimaailmaan tai Vanhaankaupunkiin, jonne on vain viiden minuutin ajomatka.

Kultaranta Resort palkittiin ”hotellien Oscar-gaalassa” vuoden 2020 parhaana golfhotellina Suomessa ja Kultaranta Resortista onkin ostettavissa erilaisia golflomia aurinkoisessa Naantalissa.

Ympärivuotista hyvinvointia saaristoluonnon kauneudessa

Rauhoitu ja rentoudu hieronnassa, ylellisessä kasvohoidossa tai saunan lauteilla. Kultaranta Resort on keidas sinulle, joka kaipaat liikettä, rentoutumista tai hemmottelua. Ympäri vuoden on tarjolla niin fysioterapiaa, hierontaa, ryhmäliikuntaa kuin kauneushoitojakin. Alan ammattilaiset ovat palveluksessasi keskellä kauneinta saaristoa.

Tutustu myös Kultaranta Kitcheniin, Kultaranta Heineken Houseen sekä Kultaranta Marinaan.

Kultaranta Resortin klubirakennuksen terassi.

Esteettömyys Kultaranta Resortissa

Kultaranta Resortin klubirakennukseen pääsee parkkipaikalta helposti kulkemaan loivaa liuskaa ylös ja klubirakennuksesta löytyy tilavat oviaukot liikkumiseen ja pääset näin ollen helposti vastaanoton tiskillemme sekä klubirakennuksen ravintolaan aamiaiselle ja lounaalle. Lisäksi samasta kerroksesta löytyy esteetön wc.

Klubirakennuksen alakerran Wellness-osastolle (klubin alakerrokseen) pääsee kulkemaan ulkokautta talon takaa myös vaivattomasti.

Suosittu Kultaranta Heineken House iltaravintolaan kulku onnistuu myös vaivattomasti ulkokautta, joten voit hyvin lähteä terassille nauttimaan herkullisia gourmetpizzoja ja raikkaita juomia.

Kultaranta Resortin hotellihuoneisiin kirjaudutaan suoraan ulkoa ja kolmessa rakennuksessa sijaitsevien hotellihuoneiden alakerran huoneissa löytyy myös esteettömiä huoneita, joissa on leveämmät wc-tilat ja oviaukot.

Kultaranta Resortin klubirakennus ja golfkentät auringonlaskun aikaan.

Vastuullisuus Kultaranta Resortissa

Kultaranta Resortille on myönnetty Green Key -sertifikaatti vastuullisesta toiminnasta majoitus- ja ravintolaliiketoiminnassaan. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Tämän lisäksi Kultaranta Resortille on myönnetty Sustainable Travel Finland (STF) -merkki osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Kultaranta Resortin toimintaympäristö on arvokkaassa saaristoluonnossa ja yritys noudattaa jätteiden lajittelua sekä kierrätystä. Lisäksi Kultaranta Resortin alueella tehdään luonnon- ja metsänsuojelua erilaisten metsätöiden osalta.