Esteetön kohde, Näe ja koe, Aktiviteetti, Lähialue, Esteetön majoituspaikka

Kultaranta Resort

Kultaranta Resort on monipuolinen lomakohde Naantalin Luonnonmaalla

Kultaranta Resort sijaitsee karun kauniissa saaristomaisemissa Naantalin Luonnonmaalla, jossa on ruotsalaisen golfarkkitehti Jan Sederholmin suunnittelema 18-reikäinen golfkenttä. Kentän tasokkaat väylät on suunniteltu erityisesti tavallisen klubipelaajan tarpeita ja toiveita vastaaviksi.

Myös golfin harjoittelumahdollisuudet Kultarannassa ovat monipuoliset. Sekä 7-reikäinen Par 3 että Minigolf Areena soveltuvat molemmat mainiosti lähipeli- ja puttiharjoitteluun.

Kultaranta Resort palkittiin ”hotellien Oscar-gaalassa” vuoden 2020 parhaana golfhotellina Suomessa ja kauttamme onkin ostettavissa erilaisia golflomia aurinkoisessa Naantalissa.

Tutustu Kultaranta Resortin Luhtihotelliin, Ravintola Kultarantaan, Kultaranta Heineken Houseen sekä Kultaranta Marinaan.

Kultaranta Resortin klubirakennuksen terassi.

Esteettömyys Kultaranta Resortissa

Kultaranta Resortin klubirakennukseen pääsee parkkipaikalta helposti kulkemaan loivaa liuskaa ylös ja klubirakennuksesta löytyy tilavat oviaukot liikkumiseen ja pääset näin ollen helposti vastaanoton tiskillemme sekä klubirakennuksen ravintolaan aamiaiselle ja lounaalle. Lisäksi samasta kerroksesta löytyy inva-wc.

Klubirakennuksen alakerran Wellness-osastolle (klubin alakerrokseen) pääsee kulkemaan ulkokautta talon takaa myös vaivattomasti.

Suosittu Kultaranta Heineken House iltaravintolaan kulku onnistuu myös vaivattomasti ulkokautta, joten voit hyvin lähteä terassille nauttimaan herkullisia gourmetpizzoja ja raikkaita juomia.

Kultaranta Resortin hotellihuoneisiin kirjaudutaan suoraan ulkoa ja kolmessa rakennuksessa sijaitsevien hotellihuoneiden alakerran huoneissa löytyy myös inva-huoneita, joissa on leveämmät wc-tilat ja oviaukot.

Kultaranta Resortin klubirakennus ja golfkentät auringonlaskun aikaan.

Vastuullisuus Kultaranta Resortissa

Kultaranta Resort on mukana Green key ja Sustainable Travel Finland – ohjelmissa. Prosessi on käynnissä ja lähtökohtana on, että kevään 2022 aikana Kultaranta Resort on saanut Green Key – sertifikaatin.

Kultaranta Resortin toimintaympäristö on arvokkaassa saaristoluonnossa ja yritys noudattaa jätteiden lajittelua sekä kierrätystä. Lisäksi Kultaranta Resortin alueella tehdään luonnon- ja metsänsuojelua erilaisten metsätöiden osalta.