Majoitus, Maatilat ja mökit, Saaristomajoitukset

Taattisten tila

Taattisten tila tarjoaa majoittumista ja tekemistä maalaisidyllissä Merimaskussa

Taattisten tila on majoituskohde, jossa yhdistyy maatalon vieraanvaraisuus ja huoleton ilmapiiri upeaan saaristoluontoon. Tilan värikäs historia alkaa jo 1500-luvulta ja nykyään tilalla toimii B&B sekä taiteilijaresidenssi.

Taattisten tilan B&B:ssa pääset yöpymään pihapiirin historiallisissa rakennuksissa tai lähimetsän tunnelmallisissa hirsimökeissä. Aamiainen ja kahvilan tarjoilut koostuvat tilan omista antimista sekä lähialueen tuotteista. Sijainti on hyvien yhteyksien päässä saariston rengasreitin varrella kauniissa Naantalin saaristossa.

Taattisten tila on avoinna kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Kotieläinpiha, kesäkahvila ja taidetapahtumia

Meille olet tervetullut päiväretkelle tutustumaan kotieläimiimme, nauttimaan kahvilan antimista ja vaihtuvista taidenäyttelyistä. Pihalla vieraita vastaanottamassa ovat lampaat, vuohi, kanat, puput ja kissat. Kahvila on auki 1.-16.6. pe-su klo 11-16, 17.6.-4.8. ma-su klo 11-16 ja 9.-11.8. pe-su klo 11-16. Kahvilan yhteydessä toimii sisustuskauppa, jossa on myynnissä keramiikkaa ja kodintekstiilejä. Taidegalleria vaihtuvilla näyttelyillä vanhassa viljakuivurissa on avoinna 5.6.-31.8.

Kesän tapahtumista löytyy moninaista taidetoimintaa, kuten taidepajoja ja eri taiteilijoiden pitämiä keramiikkakursseja. Tulossa on myös pop up -ruokatapahtumia. Tutustu ohjelmaan tarkemmin verkkosivuillamme.

Ajo-ohje Naantalin keskustasta:
Armonlaaksontietä n. 7 km Rymättylän suuntaan. Käänny oikealle Merimaskuntielle, aja noin 1,5 km ja käänny vasemmalle Koverintielle. Kyltit ohjaavat perille.

Tutustu myös muihin Naantalin majoituskohteisiin.