Majoitus, Maatilat ja mökit, Saaristomajoitukset

Taattisten tila

Taattisten tila tarjoaa majoittumista ja tekemistä maalaisidyllissä Merimaskussa

Taattisten tila on majoituskohde, jossa yhdistyy maatalon vieraanvaraisuus ja huoleton ilmapiiri upeaan saaristoluontoon. Tilan värikäs historia alkaa jo 1500-luvulta ja nykyään tilalla toimii B&B sekä taiteilijaresidenssi.

Taattisten tilan B&B:ssa pääset yöpymään pihapiirin historiallisissa rakennuksissa tai lähimetsän tunnelmallisissa hirsimökeissä. Aamiainen ja kahvilan tarjoilut koostuvat tilan omista antimista sekä lähialueen tuotteista. Sijainti on hyvien yhteyksien päässä saariston rengasreitin varrella kauniissa Naantalin saaristossa.

Taattisten tila on avoinna toukokuun alusta elokuun loppuun.

Kotieläinpiha, kesäkahvila ja taidetapahtumia

Meille voi tulla myös päiväretkelle tutustumaan kotieläinpihaan, jossa lampaat, vuohi, kanat, ankat ja puput ovat vastaanottamassa vieraita 1.6.-31.8. ke-su kello 11-18. Tällöin myös kesäkahvila ja sisustuskauppa ovat auki. Sisustuskaupassa on myynnissä keramiikkaa ja kodintekstiilejä. Taidegalleria vaihtuvilla näyttelyillä vanhassa viljakuivurissa on avoinna 1.6.-19.8. ke-su kello 11-18.

Kesän tapahtumista löytyy moninaista taidetoimintaa, kuten taidepajoja ja -näyttelyitä sekä eri taiteilijoiden pitämiä keramiikkakursseja. Lisäksi Tallin vintillä tanssitaan perinteiset juhannustanssit 23.6.2023. Tulossa on myös pop up -ruokatapahtumia ja musiikkitapahtumia. Tutustu ohjelmaan tarkemmin verkkosivuillamme.

Ajo-ohje Naantalin keskustasta:
Armonlaaksontietä n. 7 km Rymättylän suuntaan. Käänny oikealle Merimaskuntielle, aja noin 1,5 km ja käänny vasemmalle Koverintielle. Kyltit ohjaavat perille.

Tutustu myös muihin Naantalin majoituskohteisiin.