Esteetön kohde, Hyvinvointi, Majoitus, Esteetön majoituspaikka, Hotellit ja pienhotellit, Vierasvenesatama

Naantalin Kylpylä

Naantali Spa ilmakuva iltahämärässä ja valaistuna.

Naantalin Kylpylä

Palveluiltaan ja puitteiltaan Suomen parhaaksikin palkittu hotelli on ainutlaatuinen kokonaisuus. Avara ja tunnelmallinen kylpylä ulkoaltaineen, laaja valikoima kauneus- ja vartalohoitoja, tasokkaat huoneet ja palkitut ravintolat takaavat onnistuneen loman.

Kylpylä sijaitsee meren rannalla, ja vanhaan kaupunkiin, nähtävyyksiin ja Muumimaailmaan on vain lyhyt kävelymatka merimaisemissa.

Tervetuloa kylpemään Naantalin aurinkoon

Uudistuneessa Naantalin Kylpylässä vanhan kylpyläkaupungin perinteet on tuotu tyylikkäästi tähän päivään. Tervetuloa nauttimaan lämpimistä altaista, hemmottelevista hoidoista ja suussa sulavista herkuista merellisessä ympäristössä.

Kylpylän sydän on valoisa sauna- ja allasosasto. Rentoudu porealtaan lämmössä, tunnelmoi roomalaisen altaan tähtikupolin alla ja vetreydy hierovissa vesisuihkuissa. Kaiken kruunaa lämmin ulkoallas, jonne voit uida suoraan sisätiloista viettämään aurinkoista päivää tai tunnelmallista iltaa merimaisemissa.

Tilavissa huoneissa viihdyt varmasti – valitse saunallinen sviitti, Muumi-teemainen huone, tyylikäs Loft tai vaikka kokonainen lomahuoneisto. Matkustatko lemmikin kanssa? Kylpylästä löydät myös tilavat lemmikkihuoneet uloskäyntien läheisyydessä.

Parasta aikaa yhdessä

Kylpyläkulttuuriin kuuluu ehdottomasti rentoutuminen päästä varpaisiin. Naantalin Kylpylän ainutlaatuinen hoitovalikoima sisältää niin hieronnat, kylvyt kuin kauneushoidotkin. Parihoitohuoneessa voit jakaa rentouttavan kokemuksen yhdessä rakkaasi tai ystäväsi kanssa.

Hyvinvointia tarjoaa myös Kylpylän kuntokeskus OLOFitness. Avara ja moderni kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, urheiluhieronta ja muut wellness-palvelut takaavat virkistävän loman. Tutustu myös kesäaktiviteetteihin Naantalin Kylpylän viereisellä uimarannalla.

Kylpylä on myös kulinaristin kohde. Kylpylän ravintoloissa pääset makumatkalle vuoden jokaisena päivänä. Chaîne de Rôtisseurs -kilvin palkittu, tyylikäs Le Soleil yhdistelee puhtaita makuja skandinaaviseen tapaan. Suomen ainoa Thai Select -sertifikaatilla palkittu, värikäs ja innovatiivinen Thai Garden tarjoaa autenttisia Aasian makuja. Terveiset Italiasta tuo Bistro Rucola – rentoa yhdessäoloa ja aitoja italialaisia makuja. Keski-Eurooppalaista kahvilatunnelmaa Kylpylään luo Café Roma, jossa pääset nauttimaan oman leipomon uunituoreista makeista ja raikkaista lounaista.

Promenade Boutiquesta löydät merkkivaatteet, korut ja lahjatavarat. Viihteen pariin astelet suoraan huoneestasi – Kylpylällä viihdyt mm. pianomusiikin, tanssin, teatterin ja huippuartistien parissa.

Naantalin Kylpylän valoisa ja tyylikäs eteisaula.

Esteettömyys Naantalin Kylpylässä

Hotelliin on esteetön kulku ja yleiset esteettömät wc:t löytyvät hotellin 1. kerroksesta ja P-kerroksesta. Saatavilla on esteettömiä huoneita, joissa on otettu huomioon käytännöllisyys ja helppo liikkuminen.

Esteettömät huoneet sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa.

Pariskunta kävelemässä Naantalin Kylpylän hiekkarannalla, taustalla venesatama.

Naantalin Kylpylä ja ympäristö

Ympäristökysymykset ja kestävä kehitys ovat tärkeä osa Naantalin Kylpylän ja sen omistavan Sunborn Saga Oy:n toimintaa. Yritys on sitoutunut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan ja Naantalin Kylpylälle on myönnetty joulukuussa 2022 kansainvälinen, vastuullisesta matkailusta kertova Green Key -jatkosertifikaatti. Kylpylässä toteutetaan nyt entistä enemmän erilaisia vastuullisuustoimia, sillä kriteerit ympäristösertifikaatille tiukkenivat entisestään.

Lue lisää yrityksen ympäristöpolitiikasta.