Majoitus, Hotellit ja pienhotellit

Tammiston B&B

Tammiston B&B:n kaunis keltainen kartano ja sen vehreä puutarha.

Tammiston B&B

Tammiston B&B on nykyisen yrittäjän lapsuudenkoti, entinen maanviljelystila, josta on vuosien aikana muokkaantunut elämyksellinen majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoava keidas keskelle paikallista asuinaluetta. Lähes satavuotiaan omenapuutarhan ympäröivä kartanotyylinen rakennus on entisöity rakkaudella ja vanhaa kunnioittaen.

Tilan historia kulkee mukana tarinoissa ja tuotteissa. Aamiaisella tarjoillaan tilan omia tuotteita kuten omenapuutarhan mehua sekä yli 30 vuotta samalla reseptillä leivottuja sämpylöitä. Kesällä Tammiston pihassa laiduntavat lempeät kesälampaat, joita saa rapsutella.

Tammiston B&B ei ole esteetön.

Tammiston B&B:n majoitushuone vanhassa päärakennuksessa. Huone on sisustettu kauniisti vanhoilla huonekaluilla ja vaaleilla sävyillä.

Tammisto tarjoaa erilaisia ja ainutlaatuisia majoituskohteita

Tammiston majoituspalvelusta löydät myös mökkejä ja kaupunkiasuntoja. Tammiston Matkaparkkiin voi tulla yöpymään myös matkailuautolla. Päärakennuksen yhteydessä palvelee ravintola Tammiston Kuulas ja kauniissa kartanon salissa on mahdollista nauttia lisämaksusta ihana maalaisaamiainen. Onpa repertuaarissa jopa oma saarikin, jonka voit vuokrata omaan käyttöösi! Kaikki majoituskohteet ovat erilaisia, persoonallisesti sisustettuja ja laadukkaita.

Majoitus on auki kesäkaudella 1.5.-30.8. Talviaikaan on tarjolla yleensä vain pitkäaikaismajoitusta.

Ravintola Tammiston Kuulas

Tammiston Kuulaksen upea 50-paikkainen terassi suorastaan kutsuu nauttimaan päivästä ihanan omenapuutarhan kupeeseen. Terassiravintolan sydän on hiiligrilli, jossa valmistuu rentoa, mutta laadukasta ruokaa lähiseudun raaka-aineista. Testaa myös vuoden 2023 Suomen paras ruokamatkailutuote: Piknik Omenapuun alla!

Sateen sattuessa Tammiston tunnelmalliset sisätilat palvelevat 100-vuotiaan kartanon saleissa.

Ravintola Tammiston Kuulaksen puuhiiligrillissä paistuvat pihvit.