Ryhmämatka, Museot ja ryhmäopastukset, Taide-elämyksiä ja kulttuurinautintoja, Vihreä valinta ryhmille

Alk. 29 €/hlö Louhisaaren kummituskierros ryhmille

Louhisaaren kummituskierros ryhmille

Alk. 29 €/hlö

Retken kohokohdat

  • Suosittu fiktiivinen ja dramatisoitu kummituskierros Louhisaaren kartanolinnassa
  • Koette kartanolinnan epätavalliseen aikaan pimeällä ja vierailette jopa normaalisti yleisöltä suljetussa kellarissa
  • Kahvittelun ja herkulliset kahvileivät Louhisaaren kartanon kahvilassa

Katso hintatiedot ja lisätiedot alempaa.

Louhisaaren kummituskierros ryhmille

Louhisaaren kummituskierros ryhmille on hauska ohjelma, jolla ollaan Flemingien ja Mannerheimien haamujen jäljillä Louhisaaren kartanolinnassa.

Louhisaaren kartanolinnan idylli on rikkumaton – vai onko? Tällä jännittävällä ryhmäkierroksella tutustutaan upean kartanokohteen synkkiin tarinoihin ja hämäriin ihmiskohtaloihin teemaoppaan johdolla. Kävelykierros linnassa on tarinallinen, elävöitetty ja osittain fiktiivinen. Kierroksella kuullaan Flemingien ja Mannerheimien mahtisukujen asuttaman linnan erilaista historiaa sekä tarinoita, joita ei tavallisella opaskierroksella kuulla. Lähde ryhmäsi kanssa hiuskarvat nostattaville jännityskierroksille –  kenties näette myös aaveen jos toisenkin kierroksen aikana

Louhisaaren kummituskierros ryhmälle on varattavissa lokakuussa. Suositellaan varattavaksi hämärän aikaan erityisen tunnelman luomiseksi. Tämä kierros sopii ryhmille, jotka haluavat kokea erilaisen ryhmäopastuksen historiallisessa kartanokohteessa. Kierros on fiktiivinen ja toteutetaan hämärän aikaan. Louhisaaren kummituskierros ei ole esteetön. Varaa tämä, jos uskallat!

Esimerkki retken aikataulusta

Kun ryhmässä 20 henkilöä

Klo 15.30 Ruokailu tai kahvittelu Louhisaaren kartanon kahvilassa
Klo 17.00 Louhisaaren kummituskierros

Kun ryhmässä 21-40 henkilöä

Klo 17.00 Ryhmä 1 kummituskierroksella, ryhmä 2 aterioi
Klo 18.00 Ryhmä 2 kummituskierroksella, ryhmä 1 kahvittelee tai ruokailee

Louhisaaren kummituskierroksen ryhmähinnat

29 €/hlö

Louhisaaren kummituskierroksen -ryhmähinta sisältää

  • Ryhmälipun Louhisaaren kummituskierrokselle (kesto noin 40 min)
  • Louhisaaren kartanolinnan sisäänpääsymaksu
  • Kahvi/tee ja kummitusleivos tai syksyinen sienipiiras (L, G)
  • Kysy myös hintoja muille ruokailuille. Vaihtoehtoina mm. kurpitsakeittoa ja lasagnea.

Hinnat edellyttävät 20 maksavaa osallistujaa (1 vapaa). Kummituskahvit tai kummituspäivällinen nautitaan kartanolinnan läheisyydessä. Mikäli henkilömäärä nousee yli 20, varataan ryhmälle useampi perättäinen kierros. Kierrosten lähtöajat tunnin välein, jolloin ryhmä jaetaan kahteen osaan ja tarjoilut sekä kieros järjestetään porrastetusti. Retken kesto noin. 1,5-2,5 tuntia. Muutokset mahdollisia.

Kierroksia järjestetään keskiviikosta lauantaihin lokakuussa ja marraskuun alussa.

Esteettömyys

Louhisaaren kummituskierros ei ole esteetön eikä sovi liikuntarajoitteisille henkilöille. Kartanolinna on hämärästi valaistu eikä omien valonlähteiden käyttö ole sallittua kierroksen aikana.

Louhisaaren kartanolinnalla esteetön kulku on mahdollista ainoastaan kartanolinnan ensimmäisessä kerroksessa. Linnan ylempiin kerroksiin kulkevissa portaikoissa on kaide. Kartanolinnassa ei ole hissiä.

Louhisaaren kummituskierroksella käydään myös kartanolinnan kellarissa, jonka rappuset ovat jyrkät ja ilman kaidetta.

Sydämen muotoinen aukko kuusiaidassa.

Vastuullisuus

Visit Naantali kannustaa vastuulliseen matkailuun Naantalissa sekä lähialueella ja ryhmämatkailu voi olla juuri sitä parhaimmillaan!

Opastetut kierrokset nähtävyyskohteissa toteutetaan kävellen, joten osallistuminen kierroksille on ympäristöystävällinen tapa tutustua matkakohteeseen.

Useat Naantalin ja lähialueen ravintoloista ja kahviloista suosivat tuotteissaan lähellä tuotettuja sekä satokausien mukaisia raaka-aineita. Kysy lisää varauksen yhteydessä lähituotteiden käytöstä ja paikallisista suosituksista.

Ryhmässä toteutettavat retketyhteiskuljetuksella sekä kiertoajelut matkakohteessa ovat vastuullinen tapa matkustaa yksityisautoilun sijaan. Visit Naantalin kautta voit tilata myös bussikuljetuksen ryhmällesi.

Vastuullisen matkailun voi ottaa huomioon myös valitsemalla ryhmälle majoituskohteen, joka ottaa ympäristöasiat huomioon toiminnassaan. Tästä todistuksena osalla majoituskohteita on ympäristösertifikaatti, kysy lisää vaihtoehdoista varauksen teon yhteydessä.

Visit Naantalilla on Ekokompassi-sertifikaatti ja on sitoutunut edistämään ympäristöystävällistä matkailua Naantalissa. Tutustu Visit Naantalin ympäristölupauksiin.