Ryhmämatka, Museot ja ryhmäopastukset, Taide-elämyksiä ja kulttuurinautintoja, Vihreä valinta ryhmille

Louhisaaren kummituskierros ryhmille syksyllä 2024

Louhisaaren kartanon valkoinen julkisivu. Pääoven edessä seisoo mustaviittainen kalpea nainen.

Louhisaaren kummituskierros ryhmille

Retken kohokohdat

  • Suositut fiktiiviset ja dramatisoidut kummituskierrokset järjestetään jälleen 9.10.-16.11.2024 Louhisaaren kartanolinnassa!
  • Koette kartanolinnan epätavalliseen aikaan pimeällä ja vierailette jopa normaalisti yleisöltä suljetussa kellarissa.
  • Lisämaksusta kahvittelu ja herkulliset kahvileivät Louhisaaren kartanon kahvilassa.

Louhisaaren kummituskierros ryhmille syksyllä 2024 – varattavissa nyt!

Louhisaaren kummituskierros ryhmille on karmivan hauska ohjelma, jolla ollaan Flemingien ja Mannerheimien haamujen jäljillä Louhisaaren kartanolinnassa.

Tällä jännittävällä ryhmäkierroksella tutustutaan upean kartanokohteen synkkiin tarinoihin ja hämäriin ihmiskohtaloihin teemaoppaan johdolla. Kävelykierros linnassa on tarinallinen, elävöitetty ja osittain fiktiivinen. Kierroksella kuullaan Flemingien ja Mannerheimien mahtisukujen asuttaman linnan erilaista historiaa sekä tarinoita, joita ei tavallisella opaskierroksella kuulla. Lähde ryhmäsi kanssa pulssia nostattaville jännityskierroksille –  kenties näette myös aaveen jos toisenkin kierroksen aikana. 

Louhisaaren kummituskierrokset toteutetaan 9.10.-16.11.2024. Kierrosta suositellaan varattavaksi hämärän aikaan erityisen tunnelman luomiseksi. Tämä kierros sopii ryhmille, jotka haluavat kokea erilaisen ryhmäopastuksen historiallisessa kartanokohteessa. Kierros on fiktiivinen ja toteutetaan hämärän aikaan. Louhisaaren kummituskierros ei ole esteetön

Varaa tämä – jos uskallat.

Esimerkki retken aikataulusta

Kun ryhmässä 20 henkilöä

Klo 15.30 Ruokailu tai kahvittelu Louhisaaren kartanon kahvilassa
Klo 17.00 Louhisaaren kummituskierros

Kun ryhmässä 21-40 henkilöä

Klo 17.00 Ryhmä 1 kummituskierroksella, ryhmä 2 aterioi
Klo 18.00 Ryhmä 2 kummituskierroksella, ryhmä 1 kahvittelee tai ruokailee
Elävät lähtevät - kuolleet jäävät -näytelmäkierroksen naisnäyttelijä Louhisaaren kartanolinnan pihalla.

Ennenkuulemattomia tarinoita Elävät lähtevät, kuolleet jäävät -näytelmäkierroksilla

Louhisaaren kartanolinnan mielenkiintoiset, mukaansatempaavat tarinat saavat jatkoa ja ennenkuulemattomat rakkaustarinat heräävät henkiin onnen ja kauhun kartanossa touko-kesäkuussa sekä syyskuussa 2024.

Elävät lähtevät, kuolleet jäävät -näytelmäkierroksilla sukelletaan kartanolinnan historian riipaisevien rakkaustarinoiden äärelle. Näytelmäkierros on K15.

Opas johdattaa kummituskierroksen osallistujia ylempään kerrokseen hämärässä portaikossa.

Esteettömyys

Louhisaaren kummituskierros ei ole esteetön eikä sovi liikuntarajoitteisille henkilöille. Kartanolinna on hämärästi valaistu eikä omien valonlähteiden käyttö ole sallittua kierroksen aikana.

Louhisaaren kartanolinnalla esteetön kulku on mahdollista ainoastaan kartanolinnan ensimmäisessä kerroksessa. Linnan ylempiin kerroksiin kulkevissa portaikoissa on kaide. Kartanolinnassa ei ole hissiä.

Louhisaaren kummituskierroksella käydään myös kartanolinnan kellarissa, jonka rappuset ovat jyrkät ja ilman kaidetta.

Sydämen muotoinen aukko kuusiaidassa.

Vastuullisuus

Visit Naantali kannustaa vastuulliseen matkailuun Naantalissa sekä lähialueella ja ryhmämatkailu voi olla juuri sitä parhaimmillaan!

Opastetut kierrokset nähtävyyskohteissa toteutetaan kävellen, joten osallistuminen kierroksille on ympäristöystävällinen tapa tutustua matkakohteeseen.

Useat Naantalin ja lähialueen ravintoloista ja kahviloista suosivat tuotteissaan lähellä tuotettuja sekä satokausien mukaisia raaka-aineita. Kysy lisää varauksen yhteydessä lähituotteiden käytöstä ja paikallisista suosituksista.

Ryhmässä toteutettavat retket yhteiskuljetuksella sekä kiertoajelut matkakohteessa ovat vastuullinen tapa matkustaa yksityisautoilun sijaan. Visit Naantalin kautta voit tilata myös bussikuljetuksen ryhmällesi.

Vastuullisen matkailun voi ottaa huomioon myös valitsemalla ryhmälle majoituskohteen, joka ottaa ympäristöasiat huomioon toiminnassaan. Tästä todistuksena osalla majoituskohteita on ympäristösertifikaatti, kysy lisää vaihtoehdoista varauksen teon yhteydessä.

Visit Naantalilla on Ekokompassi-sertifikaatti ja on sitoutunut edistämään ympäristöystävällistä matkailua Naantalissa. Tutustu Visit Naantalin ympäristölupauksiin.