Ryhmämatka, Kultarannan puutarhan ryhmäretket, Taide-elämyksiä ja kulttuurinautintoja, Vihreä valinta ryhmille

Alk. 19 €/hlö Kultarannan puutarhan taidekierros ryhmille

Kultarannan puutarhan taidekierros ryhmille

Alk. 19 €/hlö

Hinta sisältää kiehtovan Kultarannan puutarhan taidekierroksen ryhmille sekä vierailun Kristiina Turtosen ateljee-galleriassa Naantalin vanhassa kaupungissa sekä kuohuviinitarjoilun ja pienen suolaisen. Hinta voimassa kun ryhmässä on min. 10 osallistujaa.

Taidekierros ryhmille Kultarannan puutarhassa

Kultarannan puutarhan taidekierroksella tutustutaan opastetusti Alfred Kordelinin säätiön yhdessä Tasavallan Presidentin kanslian kanssa toteuttamaan taideteosnäyttelyyn puutarhan medaljonkiosassa.

Kultarannan puutarha on tunnettu kukkatarhoistaan sekä arkkitehtuuristaan. Kultarannan rakennuttajan Alfred Kordelin alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Kultarannasta oli tarkoitus tehdä taidepuisto ja ideologia näkyykin yli 100-vuotiaan puutarhan kukkatarhojen muodoissa, suihkulähteissä, veistoksissa ja arkkitehtuurissa. Kultarannan puutarhan taidekierroksella tutustutaan muotopuutarhan veistostaiteeseen ja kesän vaihtuvaan veistosnäyttelyyn. 

Kierroksen kesto on tunti.

Kultarannan puutarhan taidekierros ryhmille hinta

Kultarannan puutarha on avoinna yleisölle 15.4.-31.8.2022, minkä jälkeen puutarha sulkeutuu yleisöltä remontin johdosta vuosiksi 2023-2024.

Alk. 19 €/hlö

Hinta on voimassa ti-la kun ryhmässä min. 10 henkilöä, ei vapaita. Pyhähinta lasketaan erikseen. Palvelumaksumme on 15 €. Muutokset mahdollisia.

Ryhmäretken hinta sisältää:


Tutustu myös muihin Kultarannan puutarhan teemakierroksiin ryhmille

Kultarannan kivilinna ja suomen lippu sinistä taivasta vasten.

Presidenttiemme kesät -teemakierros

Presidenttiemme kesät -teemakierros Kultarannan puutarhassa ryhmille on mielenkiintoinen tapa tutustua Suomen ainutlaatuisimman puutarhakohteen historiaan.

Alk. 19 €/hlö

Lue lisää Presidenttiemme kesät -kierroksesta ryhmille.

Mamselli Kupaisen teemaopas esittelee mustavalkoista kuvaa Kekkosesta intiaanipäähine päässä.

Mamselli Kupiaisen teemakierros

Faktaa ja fiktiota sekoittava humoristinen katsaus Kultarannan kulisseihin. Ryhmän oppaana on sympaattinen Mamselli Kupiainen. Tämä kierros kutkuttelee nauruhermoja.

Alk. 19 €/hlö

Lue lisää Mamselli Kupiaisen kierroksesta ryhmille.