Ryhmämatka, Museot ja ryhmäopastukset

Alk. 25 € / hlö Elävät lähtevät – kuolleet jäävät -näytelmäkierros ryhmille

Riipaisevia rakkaustarinoita onnen ja kauhun kartanosta

Retken kohokohdat

  • Vuosisatojen takaiset, ennenkuulemattomat tarinat heräävät henkiin.
  • Näytelmäkierrokset järjestetään lauantaisin toukokuussa ja syyskuussa 2024. Kysy myös ryhmille omia räätälöityjä kierroksia!
  • Käsikirjoitus: Niina Repo ja Akseli Kouki. Ohjaus: Teija Söderholm. Toteutus: Naantalin teatteri.

Lue hintaehdot ja lisätiedot alempaa.

Elävät lähtevät – kuolleet jäävät -näytelmäkierros ryhmille

Tarinoilla on syynsä. Ne eivät synny tyhjästä.

Louhisaaren kartanolinnan kummituskierrokset ovat jo legenda – tuhannet ihmiset vuosittain ovat olleet kierroksellamme seuraamassa kartanolinnassa tapahtuneita kauheuksia. Hyvin monet tarinat ovat kulkeneet satoja vuosia sukupolvelta ja suvulta toiselle. Louhisaaren kartanolinnan mielenkiintoiset tarinat saavat jatkoa ja ennenkuulemattomat tarinat herätetään henkiin nyt uusilla näytelmäkierroksillamme.

Koe henkeäsalpaava Louhisaaren kartanolinna uudella tavalla

Louhisaaren kartanossa herrat ovat aina käyttäneet valtaa. Rouvat ja palvelijat ovat taipuneet, ja heidän vihansa ja epätoivonsa on säteillyt vain sisäänpäin.

On kuitenkin yksi vihaakin voimakkaampi tunne. Rakkaus.

Väitetään, että kummittelulle on aina syynsä. Levottoman sielun matka jää kesken, jos jotakin jää eläessä kesken. Jos kuolema on ollut väkivaltainen. Lapsensa menettänyt äiti vaikeroi ja etsii lastaan vuosisatoja. Miehensä tappama vaimo ei saa rauhaa, vaan huutaa ja valittaa, kolisuttaa ovia.

Kutsumme nyt Sinut mukaan tarinaan, joka kertoo ilon ja surun sekä onnen ja kauhun kartanosta. Niina Repon ja Akseli Koukin käsikirjoittama sekä Teija Söderholmin ohjaama näytelmäkierros sukeltaa kartanolinnan historian rakkaustarinoiden äärelle.

Elävät lähtevät – kuolleet jäävät -näytelmäkierrokset järjestetään jälleen toukokuussa ja syyskuussa 2024 lauantaisin. Kysy myös ryhmille omaa räätälöityä kierrosta!

Ryhmäopastuksen hinta

Alk. 25 € / hlö

Hinta edellyttää 20 maksavaa osallistujaa. Palvelumaksumme on 15 €. Muutokset mahdollisia.

Kysy myös ryhmille omaa räätälöityä kierrosta!

Lisämaksusta bussikuljetus, pääsyliput muihin mahdollisiin tutustumiskohteisiin sekä ruokailut.