Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Lähialue ja saaristo, Ravintola

Heineken House

Kultaranta Heineken House – Naantalin parhaat pizzat

Kultaranta Resortin kesällä päivittäin avoinna oleva pizzeria Kultaranta Heineken House kutsuu herkkusuita nauttimaan suosituilla gourmetpizzoilla, jotka valmistetaan pizzauunissa, vain ja ainoastaan tuoreista raaka-aineista ja Kultarannan oman reseptin tomaattikastikkeesta.

Heineken Housesta saat herkullisia gourmetpizzoja, raikkaita juomia ja hyväntuulista sekä asiantuntevaa palvelua. Nauti pizza tai salaatti viilentävän juoman kanssa terassilla tai nouda pizza kotiin.

Kesäravintolassa on rento meno ja haasteellisen sään kohdatessa nautit herkkuhetkestäsi ilman pöytävarausta Kivinavetan jykevien kiviseinien suojassa tai aurinkoisella ilmalla terassilla.

Menusta löytyy myös pizzat lapsille ja raikkaat salaatit luovat mukavaa vaihtelua, mikäli mielit käydä ravintolassamme useammin. Voit myös noutaa pizzan kotiin ja siemailla odotellessasi viilentävän juoman.

Lue lisää Kultaranta Heineken Housen nettisivuilta.

Heineken House terassi.

Esteettömyys Kultaranta Resortissa

Suosittu Kultaranta Heineken House iltaravintolaan kulku onnistuu myös vaivattomasti ulkokautta, joten voit hyvin lähteä terassille nauttimaan herkullisia gourmetpizzoja ja raikkaita juomia.

Kultaranta Resortin klubirakennukseen pääsee parkkipaikalta helposti kulkemaan loivaa liuskaa ylös ja klubirakennuksesta löytyy tilavat oviaukot liikkumiseen. Klubirakennuksen pääkerroksesta löytyy inva-wc.

Kultaranta Resortin golfkenttä ja kaksi pelaajaa.

Vastuullisuus Kultaranta Resortissa

Kultaranta Resort on mukana Green key ja Sustainable Travel Finland – ohjelmissa. Prosessi on käynnissä ja lähtökohtana on, että kevään 2022 aikana Kultaranta Resort on saanut Green Key – sertifikaatin.

Kultaranta Resortin toimintaympäristö on arvokkaassa saaristoluonnossa ja yritys noudattaa jätteiden lajittelua sekä kierrätystä. Lisäksi Kultaranta Resortin alueella tehdään luonnon- ja metsänsuojelua erilaisten metsätöiden osalta.