Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Lähialue ja saaristo, Ravintola

Ravintola Kultaranta

Ravintola Kultaranta

Ravintola Kultaranta sijaitsee Kultaranta Resortin Klubirakennuksessa ja tarjoaa isoine näköalaterasseineen ja anniskeluoikeuksineen hyvät puitteet nauttia lomasta kotimaassa. Keittiömme loihtii herkulliset aamiaiset ja lounaat niin perheille, golfareille kuin kokousvieraillekin. Kauttamme voit tilata myös catering-palvelun ja järjestää onnistuneen juhlan kotona.

Tutustu myös Kultaranta Heineken Housen tarjontaan.

Kahvilatuotteita vitriinistä

Ravintolasta voit ostaa täytettyjä reissumiehiä ja omassa keittiössä tehtyjä kolmioleipiä, nakkeja ja hot dogeja talon omalla sinapilla sekä pientä suolaista ja makeaa. Vitamiinivedet, jäätelöt, olut, siideri, viini ja muut virvoittavat juomat viilentävät kuumana kesäpäivänä.

Aamiainen on päivän tärkein ateria

Maukas aamiainen tarjoillaan majoitusasiakkaillemme kesäkaudella päivittäin klo 8.00–10.00. Vaikka et majoittuisikaan hotellissamme, voit ostaa aamiaisen 15 euron hintaan. Lapset nauttivat päivän tärkeimmän aterian puoleen hintaan. Aamiainen tarjoillaan lautastarjoiluna tai buffetina, riippuen majoittuvien asiakkaiden määrästä.

Maukas lounas lisää energiaa päivääsi

Päivittäin vaihtuva buffetlounas tarjoillaan golfkauden aikana klo 11.00–15.00 ja se sisältää runsaan salaattipöydän, leivän ja levitteen, päivän keiton ja lämpimän ruoan sekä veden, kahvin / teen ja pienen makean.

Esteettömyys ravintola Kultarannassa

Kultaranta Resortin klubirakennukseen pääsee parkkipaikalta helposti kulkemaan loivaa liuskaa ylös ja klubirakennuksesta löytyy tilavat oviaukot liikkumiseen ja pääset näin ollen helposti ravintolaan. Lisäksi samasta kerroksesta löytyy esteetön wc.