Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Lähialue ja saaristo, Ravintola

Kultaranta Kitchen

Kultaranta Kitchenin buffet-lounas.

Kultaranta Kitchen

Kultaranta Kitchen sijaitsee Kultaranta Resortin Klubirakennuksessa ja tarjoaa isoine näköalaterasseineen ja anniskeluoikeuksineen hyvät puitteet nauttia lomasta kotimaassa. Keittiömme loihtii herkulliset aamiaiset ja lounaat niin perheille, golfareille kuin kokousvieraillekin. Kauttamme voit tilata myös catering-palvelun ja järjestää onnistuneen juhlan kotona.

Nauti aamiaisesta, lounaasta sekä vitriinin kahvilatuotteista

Maukas aamiainen tarjoillaan majoitusasiakkaillemme kesäkaudella päivittäin klo 8.00–10.00. Vaikka et majoittuisikaan hotellissamme, voit ostaa aamiaisen 15 euron hintaan. Lapset nauttivat päivän tärkeimmän aterian puoleen hintaan. Aamiainen tarjoillaan lautastarjoiluna tai buffetina, riippuen majoittuvien asiakkaiden määrästä.

Päivittäin vaihtuva buffetlounas tarjoillaan golfkauden aikana klo 11.00–15.00. Buffetlounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivän ja levitteen, päivän keiton ja lämpimän ruoan sekä veden, kahvin / teen ja pienen makean.

Ravintolan vitriinistä voit ostaa täytettyjä reissumiehiä ja omassa keittiössä tehtyjä kolmioleipiä, nakkeja ja hot dogeja talon omalla sinapilla sekä pientä suolaista ja makeaa. Vitamiinivedet, jäätelöt, oluet, siiderit, viinit ja muut virvoittavat juomat viilentävät kuumana kesäpäivänä.

Esteettömyys Kultaranta Kitchenissä

Kultaranta Resortin klubirakennukseen pääsee parkkipaikalta helposti kulkemaan loivaa liuskaa ylös ja klubirakennuksesta löytyy tilavat oviaukot liikkumiseen, joten Kultaranta Kitcheniin on helppo tulla. Lisäksi samasta kerroksesta löytyy esteetön wc.

Tutustu myös Kultaranta Heineken Housen tarjontaan.