Ryhmämatka, Ohjelmalliset majoituspaketit ryhmille

Kylpyläloma Naantalissa ja näytelmäkierros Louhisaaressa

Vanhahtavaan, violettiin asuun pukeutunut nainen koskettaa vanhaa puuta Louhisaaren kartanolinnan puutarhassa.

Varaa syksylle ikimuistoinen irtiotto arjesta!

Tämä lomapaketti on täydellinen irtiotto! Kylpylälomaan sisältyy Elävät lähtevät – kuolleet jäävät -näytelmäkierros sekä majoitus upeassa Naantalin Kylpylässä. Louhisaaren kartanolinnassa järjestettävä näytelmäkierros herättää riipaisevat, ennenkuulemattomat rakkaustarinat henkiin. Kierroksen kesto on 45 minuuttia.

Kylpylälomia järjestetään lauantaisin 7.-28.9.2024. Huomioithan, että näytelmäkierros on K15.

Kylpyläloma Naantalissa ja näytelmäkierros Louhisaaressa

Tarinat vuosisatojen takaa heräävät jälleen henkiin Louhisaaren kartanolinnassa syyskuussa 2024! Louhisaaren kummituskierrokset ovat tuoneet tuhansia ihmisiä vuosittain seuraamaan kartanolinnassa tapahtuneita kauheuksia. Louhisaaren kartanolinnan mielenkiintoiset tarinat saavat jatkoa Elävät lähtevät – kuolleet jäävät -näytelmäkierroksillamme. Tule mukaan tarinaan, joka kertoo onnen ja kauhun kartanosta!

Väitetään, että kummittelulle on aina syynsä. Levottoman sielun matka jää kesken, jos jotakin jää eläessä kesken. Jos kuolema on ollut väkivaltainen. Lapsensa menettänyt äiti vaikeroi ja etsii lastaan vuosisatoja. Miehensä tappama vaimo ei saa rauhaa, vaan huutaa ja valittaa, kolisuttaa ovia.

Elävät lähtevät – kuolleet jäävät -näytelmäkierrokset sukeltavat kartanolinnan historian riipaisevien rakkaustarinoiden äärelle. Elävät lähtevät – kuolleet jäävät -näytelmäkierrokset järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä ja syksyllä 2023, ja kierrokset myytiin loppuun.

Ikimuistoisen näytelmäkierroksen kruunaa majoitus Naantalin Kylpylän pehmeissä lakanoissa. Nauti tunnelmallisen kylpyläosaston hemmottelevista poreista ja kuohuista sekä ihastu kauniiseen Naantaliin, joka on puhkeamassa kukkaan kesän kynnyksellä.

Huomioithan, että Louhisaaren kartanolinna ei ole esteetön eikä kohteessa ole hissiä. Kierroksen ikäraja on K15. Kierroksen kesto on 45 minuuttia.

Käsikirjoitus: Niina Repo ja Akseli Kouki
Ohjaus: Teija Söderholm

Tuotanto yhteistyössä: Visit NaantaliSuomen kansallismuseo ja Louhisaaren kartanolinna sekä Naantalin Teatteri.

Palautteita vuoden 2023 näytelmäkierroksilta:

“Puvustus vei sopivalle aikakaudelle ja näyttelijät eläytyivät rooleihinsa. Tarina johdatti kiehtovasti ja ajan kulumista ei edes huomannut.”

“Kierros oli todella hyvin suunniteltu ja piti otteessaan alusta loppuun. Tarinat oli mielenkiintoisia ja näyttelijät oli niin hyviä että usein tuntui kuin olisi ollut silloin aikanaan seuraamassa kärpäsenä katossa.”

“Näyttelijät olivat taitavia, kartanolinna upea kokemus ja itse näytelmä oli ohjattu ja toteutettu yli odotusten upeasti.”

“Erittäin hyvä ja mielenkiintoinen näytelmä.”

On kuitenkin yksi vihaakin voimakkaampi tunne. Rakkaus.