Majoitus, Leirintäalue

Villan tila

Idyllinen Villan tila Luonnonmaan saarella

Naantalin Campingin ylläpitämä Villan tila sijaitsee Luonnonmaan saarella, vain kuuden kilometrin päässä Naantalin keskustan camping-alueesta. Viihtyisällä Villan tilalla on runsaasti matkailuajoneuvopaikkoja, isoja kausipaikkoja sekä Sinisorsa- ja Keltahemppo-viikkomökit.

Villan tila tarjoaa rauhallisen ympäristön maaseudun ja saariston rauhaa arvostavalle matkailijalle. 

Villan tilan kausipaikat

Villan tilan maalaisidyllinen caravan-alue tarjoaa kausipaikkalaisille huoletonta rentoutumista luonnon helmassa ilman työvelvoitteita.

Villan tilalla huolehditaan, että kausipaikkalaiset saavat nauttia vapaa-ajastaan rauhallisessa ympäristössä. Paikat ovat reilun kokoisia ja osin puiden sekä pensaiden reunustamia. Alueella kausipaikkalaisten käytössä on grillikota, sauna, huoltorakennus, kemiallisen wc:n tyhjennys ja Villan tilan upea uimapaikka.

Villan tila toivottaaa kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan alueeseen ja toivottavasti myös kausipaikkalaisiksi!

Villan tilan kausipaikkojen tiedustelu sähköpostilla Naantali Campingista camping@visitnaantali.com tai puhelimitse p. 045 110 4828. Ajankohtaista tietoa ja leirintäalueinfoa Naantalin Campingin nettisivuilla.

Naantalin Campingin varaus- ja peruutusehdot ovat luettavissa Naantalin Campingin nettisivuilla.

Sinisorsa- ja Keltahemppo -viikkomökit

Omaa rauhaa ja upeaa maisemaa arvostavalle matkailijalle Keltahemppo ja Sinisorsa tarjoavat täydellisen vaihtoehdon lomailuun saaristossa.

Huom! Mökit eivät sijaitse sijaitse Naantali Campingin alueella, vaan Luonnonmaalla noin 6 kilometrin päässä keskustasta.

Lue lisää ja tee varaukset Sinisorsan ja Keltahempon mökkeihin Naantalin Campingin onlinevaraamossa.