Majoitus, Leirintäalue

Villan tila

Idyllinen Villan tila Luonnonmaan saarella

Villan tila sijaitsee vain kuuden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Viihtyisällä Villan tilalla on matkailuajoneuvojen vuorokausi- ja kausipaikkoja sekä upeissa merimaisemissa sijaisevat Sinisorsa- ja Keltahemppo-viikkomökit

Villan tilan kausipaikat

Villan tilalla huolehditaan, että kausipaikkalaiset saavat nauttia vapaa-ajastaan rauhallisessa maalaishenkisessä ympäristössä ilman työvelvoitteita. Paikat ovat reilun kokoisia ja osin puiden sekä pensaiden reunustamia. 

Villan tila toivottaa kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan alueeseen ja toivottavasti myös kausipaikkalaisiksi!

Tiedustelut sähköpostilla villantilainfo@gmail.com tai puhelimitse p. 045 110 4828.

Sinisorsa- ja Keltahemppo -viikkomökit

Omaa rauhaa ja upeaa maisemaa arvostavalle matkailijalle Keltahemppo ja Sinisorsa tarjoavat täydellisen vaihtoehdon lomailuun saaristossa.

Huom! Mökit eivät sijaitse sijaitse Naantali Campingin alueella, vaan Luonnonmaalla noin 6 kilometrin päässä keskustasta.

Lue lisää ja tee varaukset Sinisorsan ja Keltahempon mökkeihin Naantalin Campingin onlinevaraamossa.

Tarjous majoittujille: 2 päivän lippu Muumimaailmaan etuhintaan

37 € / hlö

Norm. 2 päivän lippu 43 € netistä / 49 € portilta.

Majoituksen Visit Naantalin majoitusverkkokaupasta varanneet ovat oikeutettuja ostamaan majoittujien etuhintaisia kahden päivän lippuja Muumimaailmaan. Etuhintaiset liput vaativat voimassa olevan huonevarauksen ja etu voidaan tarvittaessa tarkistaa portilla.

Tarkista kesän aukioloajat Muumimaailman verkkosivuilta. Tarjous koskee kaikkia varauksellanne majoittuvia henkilöitä.