Majoitus, Leirintäalue, Maatilat ja mökit

Villan tilan viikkomökit

Vihreä mökki kalliolla, edessä puukeinu. Mäntyjen takaa pilkottaa meri.

Villan tila ja viikkomökit

Luonnonmaalla, vain 6 km etäisyydellä Naantalin keskustasta, upean idyllisessä miljöössä toimiva Villan tila tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon matkailijoille, jotka arvostavat luonnon rauhaa ja meren läheisyyttä.

Villan tilan läheisyydessä on varattavissa Keltahemppo ja Sinisorsa -viikkomökit.

Villan tilalla ympäri vuoden käytössä olevia matkailuajoneuvopaikkoja ja kesäsesongilla alueella on varattavissa matkailuajoneuvopaikkoja vuorokausihinnalla. Keltahempon ja Sinisorsan viikkomökit ovat varattavissa huhtikuusta lokakuuhun.

Vihreä Keltahemppo-viikkomökki metsän keskellä.

Keltahemppo

Naantalin Luonnonmaalla sijaitseva, 1950-luvulla rakennettu Keltahemppo majoittaa mukavasti pienen perheen tai kaksi pariskuntaa. Makuuhuoneessa parivuode ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva. 

Porakaivovesi saatavissa mökin seinässä olevasta hanasta. Mökin lähellä on siisti ulkokäymälä. Omaa rauhaa ja upeaa maisemaa arvostavalle matkailijalle Keltahemppo tarjoaa täydellisen vaihtoehdon.

Huom! Mökki ei sijaitse Naantali Campingin alueella vaan Luonnonmaan saarella noin 6 kilometrin päässä keskustasta.

Vihreä mökki kalliolla, edessä puukeinu. Mäntyjen takaa pilkottaa meri.

Sinisorsa

Naantalin Luonnonmaalla, vain 6 km keskustasta meren rannalla upeiden kallioiden syleilyssä luksusmökiksi 1950-luvulla rakennettu Sinisorsa tarjoaa hulppeat näkymät merelle.

Sinisorsassa on kahdeksan vuodepaikkaa (kolme parivuodetta ja yksi kerrossänky). Porakaivovesi saatavissa mökin seinässä olevasta hanasta. Mökin lähellä on siisti ulkokäymälä. Omaa rauhaa ja upeaa maisemaa arvostavalle matkailijalle Sinisorsa tarjoaa täydellisen vaihtoehdon.