Herkuttelupaikat, Keskusta ja Naantalin Kylpylä, Ravintola

Thai Garden

Ravintolan keittiö ja pannu, jonka sisältö liekehtii.

Thai Garden – Thaimaan makuja Naantalin Kylpylässä

Thai Garden on värikäs ja innovatiivinen thai-ravintola itämaisessa miljöössä Naantalin Kylpylässä. Sen herkullisista makuelämyksistä vastaa maineikas ja palkittu keittiömestari Manit Poonhiran ja hänen thaimaalainen tiiminsä.

Thai Garden onkin saanut ainoana ravintolana Suomessa Thaimaan kuningaskunnan myöntämän Thai Select -tunnustuksen, joka kertoo Thai-ruuan laadusta ja autenttisuudesta.

Thai Gardenin jännittävät annokset tuovat väriä arkeen, muistoja matkoilta ja virittävät juhlatunnelmaan. Runsas menu tarjoaa mitä erilaisimpia annoksia ja pikantit mausteet, yllättävät makuyhdistelmät ja hienostuneet tuoksut täydentävät aasialaisen ravintolaelämyksen.

Yllättävälle makumatkalle pääset, kun valitset keittiömestarin maistelumenun. Tervetuloa nauttimaan autenttisuudessaan ainutlaatuiseen Thai Gardeniin!

Tutustu myös muihin Naantalin ravintoloihin.

Thaimaalainen mieskokki hymyilee Thai Garden -ravintolassa.

Esteettömyys Thai Gardenissa

Thai Gardenin ravintola sijaitsee Naantalin Kylpylässä, johon on esteetön kulku. Yleiset esteettömät wc:t löytyvät hotellin 1. kerroksesta ja P-kerroksesta.

Hotellissa on myös saatavilla on esteettömiä huoneita, joissa on otettu huomioon käytännöllisyys ja helppo liikkuminen.

Esteettömät huoneet sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa.

Thai Garden ravintolan annoskuva, jossa lihaa, minimaissia ja koristeellisesti leikattuja vihanneksia.

Naantalin Kylpylä ja ympäristö

Ravintola Thai Garden on yksi Naantalin Kylpylän palkituista ravintoloista. Ympäristökysymykset ja kestävä kehitys ovat tärkeä osa Sunborn Saga Oy:n toimintaa. Yritys on sitoutunut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan. Naantalin Kylpylälle on myönnetty joulukuussa 2022 kansainvälinen, vastuullisesta matkailusta kertova Green Key -jatkosertifikaatti. Kylpylässä toteutetaan nyt entistä enemmän erilaisia vastuullisuustoimia, sillä kriteerit ympäristösertifikaatille tiukkenivat entisestään.

Lue lisää Sunborn Saga Oy:n ympäristöpolitiikasta.