Uno, Due, Tre! Kultaranta Heineken Housen legendaariset pizzat

“Uno, Due, Tre… Kesä ei ole täydellinen ellei ole saanut herkutella Kultaranta Heineken Housen legendaarisella pizzalla!”

Naantalilainen toteamus

Legendaarinen pizzaravintola Luonnonmaalla

Naantalin keskustasta vain viiden kilometrin päässä sijaitsee Kultaranta Resortin täyden palvelun lomakeidas. Kultaranta Resort on tunnettu upeasta miljööstään saaristomaaseudun keskellä, suosituista golfkentästään, hemmottelevista palveluistaan, tasokkaasta majoituksestaan sekä suussasulavista pitsoistaan, jotka useat paikallisista kehuvat olevan alueen parhaat.

Kultaranta Resortin kesällä päivittäin avoinna oleva pizzeria Kultaranta Heineken House kutsuukin herkkusuita nautiskelemaan suosituilla gourmetpizzoillaan. Kultaranta Heineken Housen legendaariset pizzat valmistetaan pizzauunissa vain ja ainoastaan tuoreista raaka-aineista ja Kultarannan oman reseptin tomaattikastikkeesta. Panostaminen laatuun näkyy sekä maistuu ja monen kesä ei olekaan täydellinen ellei ole päässyt herkuttelemaan juuri Heineken Housen pizzoilla!

Viihtyisä terassi historiallisessa miljöössä

Kultaranta Resortin alueella sijaitsi tiettävästi jo 1400-luvulla Isokylän Säteri -niminen tila ja kauniisti entisöidyt vanhat rakennukset koristavat nykyään ympäristöä. Heineken Housen yhteydessä oleva Kivinavetta on rakennettu vuonna 1827 ja se on suosittu juhla- ja kokoustila.

Kultaranta Heineken Housen legendaariset pizzat

Kultaranta Heineken Housen kesäravintolassa on rento meno ja haasteellisen sään kohdatessa herkkuhetkestä pääsee nauttimaan Kivinavetan jykevien kiviseinien suojassa tai aurinkoisella ilmalla terassilla. Herkuttelusta pääsee nauttimaan ilman pöytävarausta, mutta kannattaa muistaa, että erityisesti aurinkoisella säällä (jota Naantalissa piisaa!) terassin pöydät ovat suosittuja.

Heineken Housen menusta löytyy myös pizzat lapsille ja menun raikkaita salaatteja kannattaa myös maistaa ja ne tuovatkin mukavaa vaihtelua erityisesti heille, jotka käyvät ravintolassa kesällä useita kertoja. Kultaranta Heineken Housesta voi tilata pizzaa myös mukaan ja odotellessa tietenkin siemailla viilentävän juoman upealle golfkentälle levittäytyvää maisemaa ihaillen.

Tutustu Heineken Housen menuun Kultaranta Resortin nettisivuilla.

Herkuttelijan kesäloma Naantalissa 

Tutustu Kultaranta Resortiin ja ota irtiotto arjesta! Tällä lomalla majoitutaan saaristoluonnon keskellä ja nautitaan buffetlounaista sekä tietenkin Kultaranta Heineken Housen gourmetpizzoista!

Luonnonrauhaa ja hyvää ruokaa

Herkuttelijan kesäloma Naantalissa -pakettiin sisältyy majoitus kahdelle Kultaranta Resortin Luhtihotellissa, aamiainen, buffetlounas Ravintola Kultarannassa sekä vapaavalintaiset gourmetpizzat Kultaranta Heineken Housessa.

Kultaranta Resortin Luhtihotellin huoneet sijaitsevat saaristoluonnon keskellä, rauhallisella alueella, lyhyen ajomatkan päässä Naantalin vanhasta kaupungista. Kaksikerroksisissa luhtitaloissa olevien hotellihuoneiden eteen pääsee kätevästi autolla ja ilmaista paikoitustilaa on runsaasti. Huoneisiin sisäänkirjautuminen on helppoa vastaanotosta saatavan ovikoodin avulla. Mikäli saapuminen tapahtuu vastaanoton aukioloajojen ulkopuolella, lähetetään sisäänkirjautumistiedot sähköpostilla. Kultaranta Resortiin voi siis saapua oman aikataulun mukaan ja koodi on voimassa koko oleskelun ajan.

Aamiainen on tarjolla Ravintola Kultarannassa joko lautastarjoiluna tai buffetina riippuen majoittuvien asiakkaiden määrästä. Huonehintaan sisältyy aina myös sauna– ja kuntosalitilojen käyttö sekä vapaa pääsy Kultaranta Sportin ryhmäliikuntatunneille. Kultaranta Heineken Housessa nautit herkullisen gourmetpizzan terassilla. Keittiö suljetaan 15 minuuttia ennen ravintolan sulkemista.