Ryhmämatka, Museot ja ryhmäopastukset, Saaristo ja luonto

Alk. 25 €/hlö Luokkaretket Naantalissa ja saaristossa

Luokkaretket Naantalissa ja saaristossa

Luokkaretket Naantalissa ja saaristossa tarjoavat ikimuistoisia retkielämyksiä kaikenikäisille koululaisille. Luonnonläheiset saaristokohteet yhdistettynä historialliseen ja kulttuurillisesti merkittävään Naantaliin yhdistävät niin opiskelut kuin huvin.

Tutustu valmiisiin luokkaretki-ideoihin ja kysy lisää, räätälöimme retket ja etsimme juuri teidän luokalle mieluisat kohteet Naantalista ja lähiseudulta.

Luokkaretkikohde 1: Opastettu kierros Naantalissa

Naantalin on erinomainen opintokohde historiansa ja kulttuuristen nähtävyyksiensä ansiosta. Luostarikaupungin historia, romantiikka, kylpylä ja ihmiset ovat kaikki osa Naantalin lähes 600 vuotiasta tarinaa. Luokkaretkellä Naantalisa opastetun kierroksen kesto on tunti ja kävelykierros opastetaan suomeksi. Kysy myös yhdistelmäopastuksia esim. Naantalin vanha kaupunki.

Tämä retki sopii luokkaretkeläisille, jotka etsivät opettavaista tekemistä opintoretkelle ja ovat kiinnostuneet Naantalin päänähtävyyksistä sekä kulttuurista.

Opastetun kierroksen hinta:

Alk. 98 €/opas 

(suosittelemme enintään noin 30 opastettavaa nuorta opasta kohden)

Luokkaretkikohde 2: Kummitteleeko Naantalin vanhassa kaupungissa?

Luokkaretki Naantalissa alkaa lounaalla, minkä jälkeen lähdetään Kummituskierrokselle vanhaan kaupunkiin. Faktaa ja fiktiota sisältävän kierroksen päätteeksi opas johdattaa ryhmän Wanha Naantali Kauppaan ja kauppias esittelee Titanic-näyttelyn pienelle ryhmälle kerrallaan. Vierailun jälkeen jaetaan pienet yllätyslahjat.

Tämä luokkaretki Naantalissa sopii reippaille ja historiasta kiinnostuneille retkeläisille. Naantalin vanhan kaupungin Kummituskierros sopii sisällöltään alakouluikäisille.

Kummituskierroksen hinta

Alk. 25 €/lapsi 

Kun ryhmäläiset alle 12v, kun ryhmässä vähintään 20 osallistujaa

Alk. 33 €/nuori 

Kun ryhmäläiset 12v tai yli, kun ryhmässä 20 vähintään osallistujaa

Hinta sisältää:
  • lounas
  • teemaopastus Naantalin vanhassa kaupungissa (1h)
  • yllätyslahja lapsille

Kaksi opettajaa/valvojaa pääsevät mukaan kierrokselle veloituksetta.

Luokkaretkipaketti 3: Risto Räppääjä elokuvien jalanjäljillä

Tervetuloa tutustumaan hauskojen Risto Räppääjä –elokuvien ihan oikeisiin kuvauspaikkoihin ja etsimään samalla kadonnutta Alpo-kissaa Naantalin jännittäviltä kaduilta ja kujilta (kesto 1 tunti). Ohjelma päättyy Naantalin Museon pihalle ja lisämaksusta Hiilolan kiinteistöön tutustuminen.

Tämä luokkaretkipaketti Naantalissa sopii elokuvista ja ajankohtaisista tapahtumista kiinnostuneille luokkaretkeläisille.

Risto Räppääjä -kierroksen hinta

Alk. 25 €/lapsi 

Kun ryhmäläiset alle 12v, kun ryhmässä 20 osallistujaa.

Hinta sisältää:
  • Risto Räppääjä -elokuvien jalanjäljillä opastettu kierros
  • lounas

Kaksi opettajaa/valvojaa pääsevät mukaan kierrokselle veloituksetta.

Luokkaretkikohde 4: Elämyksiä purjelaivalla kauniissa saaristossa

Luokkaretki tai leirikoulu perinnepurjelaivalla tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea unohtumattomia hetkiä aidolla purjelaivalla Naantalin saaristossa. Purjehduksesta voi tehdä opintomatkan, sillä nuorilla on mahdollisuus osallistua halutessaan purjehtimiseen ja navigointiin henkilökunnan opastuksella.

Luokaretki voidaan toteuttaa päiväretkenä Naantaliin tai vaikkapa kolmen vuorokauden leirikouluna. Luokkaretkeen mahdollista yhdistää opastettu kävelykierros Naantalin vanhassa kaupungissa tai Kultarannan puutarhassa.

Tämä luokkaretki sopii saaristosta ja purjehduselämyksestä kiinnostuneille retkeläisille.

Purjelaivaretken hinta

Kysy hintaa

Hinta voimassa kun ryhmässä vähintään 30 osallistujaa

Matkapakettien esimerkkihinnat ovat arvonlisäverollisia ryhmähintoja. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Palvelumaksumme on 15€ / lasku.