Ryhmämatka, Museot ja ryhmäopastukset, Saaristo ja luonto

Alk. 25 € / hlö Luokkaretket Naantalissa ja saaristossa

Lapsijoukko kuuntelee puuovea vasten Naantalin Vanhassakaupungissa.

Luokkaretket Naantalissa ja saaristossa

Luokkaretket Naantalissa ja saaristossa tarjoavat ikimuistoisia retkielämyksiä kaikenikäisille koululaisille. Luonnonläheiset saaristokohteet yhdistettynä historialliseen ja kulttuurillisesti merkittävään Naantaliin yhdistävät niin opiskelut kuin huvin.

Tutustu valmiisiin luokkaretki-ideoihin ja kysy lisää, räätälöimme retket ja etsimme juuri teidän luokalle mieluisat kohteet Naantalista ja lähiseudulta.

Luokkaretkikohde 1: Opastettu kierros Naantalissa

Naantali on erinomainen luokkaretkikohde historiansa ja kulttuuristen nähtävyyksiensä ansiosta. Lähes 600-vuotiaasta Naantalista riittää hauskoja ja mielenkiintoisia tarinoita kerrottavaksi. Opastetun kierroksen kesto on 1 tunti ja kävelykierros opastetaan suomeksi. Tähän kierrokseen on mahdollista yhdistää myös jokin muu opastus, kysy meiltä lisätietoja!

Opastetun kierroksen hinta:

Alk. 120 € / opas 

Suosittelemme enintään noin 30 opastettavaa nuorta opasta kohden.

Luokkaretkikohde 2: Kummitteleeko Naantalin Vanhassakaupungissa?

Luokkaretki Naantalissa alkaa lounaalla, minkä jälkeen lähdetään Kummituskierrokselle Vanhaankaupunkiin. Faktaa ja fiktiota sisältävän kierroksen päätteeksi opas johdattaa ryhmän Wanha Naantali Kauppaan ja kauppias esittelee Titanic-näyttelyn pienelle ryhmälle kerrallaan. Vierailun jälkeen jaetaan pienet yllätyslahjat.

Naantalin Vanhankaupungin Kummituskierros sopii sisällöltään alakouluikäisille.

Kummituskierroksen hinta

Kysy meiltä tarjousta luokkaretkestä! Kummituskierrokseen on mahdollista yhdistää teemaopastuksen ja yllätyslahjan lisäksi myös lounas. Kaksi opettajaa/valvojaa pääsevät mukaan kierrokselle veloituksetta.

Luokkaretkipaketti 3: Risto Räppääjä -elokuvien jalanjäljillä

Tervetuloa tutustumaan hauskojen Risto Räppääjä –elokuvien ihan oikeisiin kuvauspaikkoihin ja etsimään samalla kadonnutta Alpo-kissaa Naantalin jännittäviltä kaduilta ja kujilta. Kierroksen kesto on 1 tunti. Kierros päättyy Naantalin Museon pihalle ja lisämaksusta on mahdollista tutustua Hiilolan rakennuksessa.

Risto Räppääjä -kierroksen hinta

Kysy meiltä tarjousta luokkaretkestä! Risto Räppääjä -kierrokseen on mahdollista yhdistää myös lounas. Kaksi opettajaa/valvojaa pääsevät mukaan kierrokselle veloituksetta.

Luokkaretkikohde 4: Elämyksiä purjelaivalla kauniissa saaristossa

Luokkaretki tai leirikoulu perinnepurjelaivalla tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea unohtumattomia hetkiä aidolla purjelaivalla Naantalin saaristossa. Purjehduksesta voi tehdä opintomatkan, sillä nuorilla on mahdollisuus osallistua halutessaan purjehtimiseen ja navigointiin henkilökunnan opastuksella.

Luokkaretki voidaan toteuttaa päiväretkenä Naantaliin tai vaikkapa kolmen vuorokauden leirikouluna.

Purjelaivaretken hinta

Kysy meiltä tarjousta luokkaretkestä tai useamman päivän leirikoulusta!

Matkapakettien esimerkkihinnat ovat arvonlisäverollisia ryhmähintoja. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Palvelumaksumme on 15 € / lasku.